Nisijuokit, bet aš tręšiu nuoplovom. Karpį ar ežero žuvis (pomėgis yra toks - meškerioti) pradžiai plaunu ne po kranu , bet puode. Visą tą skystį ir sulaistau tinūtrams , o jei lieka ir kitoms kambarinėms. Niekas ten nesmirda, musyčių neatsiranda , jei nedarai pelkės arba perlieji truputį vandeniu. Jei mažas gabalėlis kažko ten patenka ant žemės irgi nieko. Vėliau su pagaliuku įpurenu. Papildomai niekuo netręšiu, na gal kartais orchidėjų trąšų likučiais. Bet tą skystį pagrinde skiriu kitoms gėlytėms.
Kągi kągi... Mano nuojauta sakė, o ir Migmig išpranašavo...
Turėjęs būt ryškiai raudonas pilnaviduris Rhuay mahoran, ar kaip ten...
,
sėjinukas pirktas iš šio puslapio
Taigi tintūrams palangių tikrai neplėsiu. Bent jau kol neišsiaiškinsiu, iš kur gauti tokių sėklų ar auginukų, kurie prazys man ne laukiniais ziedais...
Turėjęs būt ryškiai raudonas pilnaviduris Rhuay mahoran, ar kaip ten...
,
sėjinukas pirktas iš šio puslapio
Taigi tintūrams palangių tikrai neplėsiu. Bent jau kol neišsiaiškinsiu, iš kur gauti tokių sėklų ar auginukų, kurie prazys man ne laukiniais ziedais...
QUOTE(Pav@saris @ 2014 11 02, 00:00)
Beje - kiek jam čia metų?
Eina tretieji metai.
QUOTE(Emila @ 2014 11 01, 23:55)
Labai gražus tinūtras
QUOTE(Emila @ 2014 11 01, 23:55)
kas ten per akmenukai pridėti? Reik gal ir man ko pabert, gražiau bus
Mano tinūtrai tai jau miegot susiruošė, lapus meta. Nors dar palieju, kai kaudeksai suminkštėja.
QUOTE(eliss @ 2014 11 02, 17:28)
kas ten per akmenukai pridėti? Reik gal ir man ko pabert, gražiau bus
Dekoratyviniai akmenukai/skaldelė iš Ermitazo.
o man vienas nupuvo. nors laisciau tik kai buvo kaudeksas minkstas:( likau su vienu tiktais:(
QUOTE(insanda @ 2014 11 08, 18:08)
o man vienas nupuvo. nors laisciau tik kai buvo kaudeksas minkstas:( likau su vienu tiktais:(
o nebandėt reanimuoti jo?
O gal kuri žinot,kaip žydi Super yellow leaf ?Ar jo tik lapai tokie margi tampa ir jis nežydi?Pas migmig albume mažiukų lapai lyg ir nemargi dar kolkas.