QUOTE(amba41 @ 2015 07 14, 16:53)
Dėkui už pagyras. Pabandysiu atsakyti. Tai užpernai metų kolektyvinio siuntimo . Pavasarį . Pora yra senesnių.
Sodinta buvo pagal to meto čia forume apkalbėtą būdą. Paturbinau pagal save. Apačioje ir viršuje perlitas su kokoso plyta, o per vidurį dėjau derlingą - perpuvusio seno mėšlo sumaišyto su daržo žeme. Laistau nedažnai.Tik lietaus vandeniu. Ir jau čia ankščiau minėjau, kad visos žuvys - stintos, karpiai, ežero laimikiai pirmiausia plaunami kibiriuke ir nuoplovomis pirmaiuia laistau tinūtrus. Jei lieka, tai ir kitas gėles. Stovi kepinami saulės ant pietinės palangės. Langai aukšti, taip kad saulė visada pliekia į juos. Dažnai rytais papurškiu lapus.
Papildau. Žydėti pradėjo kai kurie jau pernai. Taigi buvo metinukai. Taip pirkti labai jau visokių spalvų žiedais. Dabat tik lapai skiriasi. Vienų stipriai pailgi, kitų trumpesni.
Ačiū už apšvietimą

O iš kur gaunat perpuvusio mėšlo?
Žuvies nevalgau, sakau bent mėšlo galėčiau gauti

Džiovinto tai pievose galiu pasirankioti, šviežio gal irgi gaučiau, o va iš kur perpuvusio gauti?