Parodau ir aš savo reanimuojamus adeniumus. Tikiuosi, bent vienas kitas išgyvens. Pirkti po 1 eurą.
Šitaip atrodė ką tik iš parduotuvės:
Ir išlupti iš labai drėgno durpių substrato, kai kurių šaknelės buvo papuvusios
O štai čia mano mažieji kleckai iš sėklų auginami
:bi vau gsmile: ♥ kur tokiu gavote??
o čia maniškis
o čia maniškis
QUOTE(evers @ 2015 07 11, 22:41)
Grazu ziureti mazai lapu ant sio tinutro Jusu
Papildyta:
Skleidziasi pumpuriukai toliau
Merginos, ar būtinai reikia augaliukus trešti spec. trašomis, ar tiktų ir senoji Kemira?
Nupjoviau saviškį, tai labai jau sunkiai lapelius leidžia.
Nupjoviau saviškį, tai labai jau sunkiai lapelius leidžia.
QUOTE(Uranija5 @ 2015 07 08, 21:09)
Taip
Super.. O įdomu.. kokie žiedai turėjo būti? Tik iš smalsumo
QUOTE(Wilmaw @ 2015 07 10, 00:07)
Stai ir sulaukiau pirmo ziedo
Grožis... O kaip šitas turėjo atrodyti?
QUOTE(..vijana.. @ 2015 07 10, 18:23)
Ooo mergytes, siandien koki adeniuma nukainuota nusipirkau net su punpureliais
Tik 5 euriukus sumokejau. Labai dziaugiuosi
Tik 5 euriukus sumokejau. Labai dziaugiuosi
Baltas pavydas
QUOTE(IrPu @ 2015 07 11, 21:26)
Parodau ir aš savo reanimuojamus adeniumus. Tikiuosi, bent vienas kitas išgyvens. Pirkti po 1 eurą.
O kur pirkote?
QUOTE(evers @ 2015 07 11, 21:41)
grožis
kkrysty
Tiesa pasakius net nezinau, nes einant laikui pasimete lapelis su pavadinimu tai taip ir liko. Bet man tai esmes nesudaro, kad neturiu pavadinimo, svarbiausia, kad prazydo bent vienas
Neturejau pavadinimo, tad Jusu deka pasileidau i paieskas manau tai kazkas panasaus i Adenium Starpink, tik ziedai gal pirmieji nebuna visai tokie kokie turetu buti
Tiesa pasakius net nezinau, nes einant laikui pasimete lapelis su pavadinimu tai taip ir liko. Bet man tai esmes nesudaro, kad neturiu pavadinimo, svarbiausia, kad prazydo bent vienas
Neturejau pavadinimo, tad Jusu deka pasileidau i paieskas manau tai kazkas panasaus i Adenium Starpink, tik ziedai gal pirmieji nebuna visai tokie kokie turetu buti
QUOTE(kkrysty @ 2015 07 13, 22:35)
Super.. O įdomu.. kokie žiedai turėjo būti? Tik iš smalsumo
Ne, neatitinka, prie progos paieškosių nuotraukų kokie turėjo būti. Nors džiaugiuosi kad iš 2 žydėjusių bent abu skirtingais žiedais .
Pasirode neblogas puslapiukas
http://www.rarexotic...seeds?limit=all
http://www.rarexotic...seeds?limit=all
Rodau savo turtą.
Nežydintys. Tas kairėje vardu šikna. Dėšinėje buvo sumesti žiemos metu suminštėję ir vietoj adeniumų rojaus palikti šioje žemėje be priežiūros. Išgyveno ir šauniai apsilapojo.
Vidurinysis jau pražydėjęs.
Šie žydi. Nuotrauka ne detali ir nesimato kaudeksų, nes jų daug. Sugrūdau , kad tilptų visi.
Kaip matote auga keramikiniuose ir nesiskundžia. Vienas net negražiame, bet netrukdo jam nuo pavasario pastoviai žydėti. Šiemet net nepersodinau, nes žiedai non-stop nuo balandžio.
Papildyta:
Parodau porą kaudeksų. Tikrai reikėjo pavasarį juos persodinti ir iškelti, bet kol susiruošiau, tai visi ir apsižiedavo.
Nežydintys. Tas kairėje vardu šikna. Dėšinėje buvo sumesti žiemos metu suminštėję ir vietoj adeniumų rojaus palikti šioje žemėje be priežiūros. Išgyveno ir šauniai apsilapojo.
Vidurinysis jau pražydėjęs.
Šie žydi. Nuotrauka ne detali ir nesimato kaudeksų, nes jų daug. Sugrūdau , kad tilptų visi.
Kaip matote auga keramikiniuose ir nesiskundžia. Vienas net negražiame, bet netrukdo jam nuo pavasario pastoviai žydėti. Šiemet net nepersodinau, nes žiedai non-stop nuo balandžio.
Papildyta:
Parodau porą kaudeksų. Tikrai reikėjo pavasarį juos persodinti ir iškelti, bet kol susiruošiau, tai visi ir apsižiedavo.
Šikna tai neblogas
Dažnai liejat vasaros metu? Mano stovi ant saulėtos palangės, ale nei žiedų, nei lapų gausos. Nufotkinsiu vakare.
Dažnai liejat vasaros metu? Mano stovi ant saulėtos palangės, ale nei žiedų, nei lapų gausos. Nufotkinsiu vakare.
QUOTE(amba41 @ 2015 07 14, 11:45)
Rodau savo turtą.
O žydėti po kiek laiko pradėjo? Ir tikriausiai pirkti kaip kitų spalvų žiedai?
O kokioj žemėj auginate?
Turiu "senelio komposto", kaktusų žemės, perlito. Galvoju ar tiktų sumaišius?