Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(kkrysty @ 2015 06 22, 17:05)
Kai dar kartą pagalvojus, kol sudigs jau bus rugpjūtis.. Kad ir koks kablys nugaroj sėjimus atidedu žiemai smile.gif

Du kartus gyvenime teko sėti Išdygdavo +- 10 dienų. Auga jie mažiuliai irgi spėriai. Mes čia kolektyviai pirkome 2013 metais pavasarį . Atrodo kad taip, nes ne pernai. Atraskite to meto temą ir paskaitykite. Ten kiekvienas jų krustelėjimas buvo aprašytas , vos ne kiek paaugo per naktį. Aš nemanau kad vėlu.
Atsakyti
QUOTE(kkrysty @ 2015 06 22, 18:05)
Ačiū. Ir Jūs labai teisi. Kai dar kartą pagalvojus, kol sudigs jau bus rugpjūtis.. Kad ir koks kablys nugaroj sėjimus atidedu žiemai smile.gif

tai kaip tik žiemą sėti nepatariu, nes reikės papildomo apšvietimo ir šilumos. sėti reikia dabar, vasarą, kad spėtų išdygti, sustiprėti ir žiemą lengviau perneštų.
geros sėklos sudygsta per kelias dienas ir labai greit auga.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 06 22, 18:08)
Du kartus gyvenime teko sėti Išdygdavo +- 10 dienų. Auga jie mažiuliai irgi spėriai. Mes  čia kolektyviai pirkome 2013 metais pavasarį . Atrodo kad taip, nes ne pernai. Atraskite to meto temą ir paskaitykite. Ten kiekvienas jų krustelėjimas buvo aprašytas , vos ne kiek paaugo per naktį.  Aš nemanau kad vėlu.

Ačiū. Einu ieškoti smile.gif Įdomu... beskaitant užsikrėsiu noru dar labiau ar nebenorėsiu ir sėti biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2015 06 22, 19:24)
tai kaip tik žiemą sėti nepatariu, nes reikės papildomo apšvietimo ir šilumos. sėti reikia dabar, vasarą, kad spėtų išdygti, sustiprėti ir žiemą lengviau perneštų.
geros sėklos sudygsta per kelias dienas ir labai greit auga.

Na.. žiemą (vasarį) užsakinėti galvojau, kad kovą - balandį sėti.
O dabar užsakius kol atsiųs (3-4 savaitės - idealiu atveju) - liepos pabaiga, išdygs (+/-10 dienų) - jau ir rugpjūtis. O tada ir iki žiemos jau tik mėnuo ar du (jei pasiseks).
Kad sėklos daigios ilgai būtų, tai siųsčiausi dabar ir žiūrėčiau kaip ten gaunas ir pavasariui dalį palikčiau, o dabar kai jas reikia greitai susėti...

Ar negerai mastau?
Atsakyti
Geras! Aš atrodo tą patį pardavėją nužiūrėjau, kur jūs pirkot biggrin.gif
Supratau, jums daigumas puikus buvo smile.gif
Ar kam nors pražydo iš šito pardavėjo? Atitinka bent kiek nuotraukas?
Galvoju ar pirkti „Phytosanitary Certificate už 2,99 USD“? Kai kaina didesnė tai nemokamai duoda. Kad muitinė neatimtų kaip gązdina..

Amba 41, Enigm@, katytėms kurios pakramtė kaip supratau nieko? Truputį baimės turiu, nes vaikis padūkęs namie. Kai perskaičiau, kad strėlių antgalius tepdavo, išsigandau truputį.

Ir.. vis tik kablys didėja ir didėja gal ir nelauksiu pavasario.

Gal kas į kompaniją sėklų pirkimui?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu Evora smile.gif Spėju, čia augalas buvo pirktas?
O kam nors yra pražydę iš sėklų užauginti?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 07 07, 13:59)

Baltas pavydas blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kkrysty @ 2015 06 23, 16:18)
Amba 41, Enigm@, katytėms kurios pakramtė kaip supratau nieko? Truputį baimės turiu, nes vaikis padūkęs namie. Kai perskaičiau, kad strėlių antgalius tepdavo, išsigandau truputį.

Katinas gyvas ir sveikas, bet vaiku neprileidziu prie geliu isvis, nes dauguma ju nuodingi. Neseniai drauges dukra paragavo zamiokulka, tai ligoninei savaite pragulejo, visas veidas, lupos, liezuvis istyno, vos kvepavo, baisu.

Evora, koks grozis wub.gif

O pas mane sia ziema daug adeniumu supuvo, liko gal 15 augaliuku ir tie po saknu pjovimo vos kvepuoja. Jei per pora savaiciu nepasikeis vaizdas pirksiu vel seklas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kkrysty @ 2015 07 07, 15:48)
Gražu Evora smile.gif Spėju, čia augalas buvo pirktas?
O kam nors yra pražydę iš sėklų užauginti?

Taip, tai ,,Ermitažo" apsusęs pirkinukas ir dar išauginti iš šakelės. Bet jau labai smarkiai per keletą metų paaugę. Gavo naują saulėtą palangę, tai staigiai , tiesiog savaitės bėgyje apsipumpuravo. Dabar praeiviai nuolat per langus žiopso, nes pirmas aukštas.
Šį pavasarį pavyko nusipirkti ,,Pink touch"-atrodo, kad iš sėklytės išaugintas. Persodinau, jau pradeda atsigauti, gal dar iki rudens parodys žiedelius.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir aš sustočiau pavėpsoti biggrin.gif
Atsakyti
Sweikos tinutru/adeniumu gerbejos 4u.gif sulaukiau tos dienos, kai mano sejinukas uzmezge pumpurus thumbup.gif thumbup.gif tik labai jau ilgai neprasiskleidzia, nerodo savo grozio schmoll.gif taciau pumpuriukai dideli su rozines spalvos krasteleis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 08 liepos 2015 - 00:01
Wilmaw thumbup.gif kiek laiko tavo sėjinukui g.gif
Atsakyti