Žiūriu vienas maniškis žydi jauniklis
Pražydo dar vienas maniškis trečiametis. Turėtų būti 'Ultaviolet', tačiau jau prarandu viltį, kad kuris nors iš turimų atitiks pavadinimą, smagu bent jau kad skirtingi žiedai pokolkas .
Čia sekantis ruošiasi (žydėjęs jau pernai).
Čia sekantis ruošiasi (žydėjęs jau pernai).
QUOTE(Uranija5 @ 2015 05 01, 22:17)
Pražydo dar vienas maniškis trečiametis. Turėtų būti 'Ultaviolet', tačiau jau prarandu viltį, kad kuris nors iš turimų atitiks pavadinimą, smagu bent jau kad skirtingi žiedai pokolkas .
Koks grožis
tikrai grazumas
Tobulas adeniumas ir pats išaugęs gražiai ir žiedai gražūs
QUOTE(eliss @ 2015 04 16, 14:14)
Sakai, nepatinka moliniuos? Man jau irgi dabar taip atrodo, gal irgi reiks persodint
mano irgi moliniuose pasodinti,tai pastebejau,kad tikrai nepatinka visiskai
Sveikos, mano adenium obesium, nei vienas neisgyveno, arba nemoku auginti, arba per salta ziema ant palanges buvo bet adenium arabicum puikiai atlaike ziema, tai dabar persodintas sau auga...
Tad mergaites kreipiuosi i jus, gal kuri turite parduoti adenium obesium seklyciu, norisi uzsiauginti, bent viena ta grozi
Tad mergaites kreipiuosi i jus, gal kuri turite parduoti adenium obesium seklyciu, norisi uzsiauginti, bent viena ta grozi
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 05 31, 01:01)
Mano adeniumu sejinukai po ketvirta lapeli augina. Dziauguosi
Smagu O didysis gal jau žydi?
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 05 31, 12:13)
Zydi,mama sake... Jis Lietuvoje likes...netilpo i rankinuka. o tas kur rankinuke parsiveziau auga,gal ir prazys vasara,daug kraustymosi patyrias.
Cia ,Anglijoj jau gelem apstatytas triju aukstu stalaziukas,jau kito dairaus:)
Cia ,Anglijoj jau gelem apstatytas triju aukstu stalaziukas,jau kito dairaus:)
Na, manijos, kaip ir manija gėlėms, gydymui nepasiduoda Ligonis ligonį visada supras