Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Žiūriu vienas maniškis žydi jauniklis thumbup.gif
Atsakyti
Pražydo dar vienas maniškis trečiametis. Turėtų būti 'Ultaviolet', tačiau jau prarandu viltį, kad kuris nors iš turimų atitiks pavadinimą, smagu bent jau kad skirtingi žiedai pokolkas biggrin.gif.

user posted image
user posted image

Čia sekantis ruošiasi (žydėjęs jau pernai).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 01 gegužės 2015 - 22:20
QUOTE(Uranija5 @ 2015 05 01, 22:17)
Pražydo dar vienas maniškis trečiametis. Turėtų būti 'Ultaviolet', tačiau jau prarandu viltį, kad kuris nors iš turimų atitiks pavadinimą, smagu bent jau kad skirtingi žiedai pokolkas biggrin.gif.

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai grazumas bigsmile.gif
Atsakyti
Tobulas adeniumas wub.gif ir pats išaugęs gražiai ir žiedai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 04 16, 14:14)
Sakai, nepatinka moliniuos? Man jau irgi dabar taip atrodo, gal irgi reiks persodint g.gif

mano irgi moliniuose pasodinti,tai pastebejau,kad tikrai nepatinka visiskai g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, mano adenium obesium, nei vienas neisgyveno, arba nemoku auginti, arba per salta ziema ant palanges buvo blink.gif bet adenium arabicum puikiai atlaike ziema, tai dabar persodintas sau auga...

Tad mergaites kreipiuosi i jus, gal kuri turite parduoti adenium obesium seklyciu, norisi uzsiauginti, bent viena ta grozi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pav@saris: 12 gegužės 2015 - 14:12
Mano adeniumu sejinukai po ketvirta lapeli augina. Dziauguosi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 05 31, 01:01)
Mano adeniumu sejinukai po ketvirta lapeli augina. Dziauguosi  thumbup.gif  4u.gif

Smagu mirksiukas.gif O didysis gal jau žydi?
Atsakyti
Zydi,mama sake... Jis Lietuvoje likes...netilpo i rankinuka. o tas kur rankinuke parsiveziau auga,gal ir prazys vasara,daug kraustymosi patyrias.
Cia ,Anglijoj jau gelem apstatytas triju aukstu stalaziukas,jau kito dairaus:)
Atsakyti
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 05 31, 12:13)
Zydi,mama sake... Jis Lietuvoje likes...netilpo i rankinuka. o tas kur rankinuke parsiveziau auga,gal ir prazys vasara,daug kraustymosi patyrias.
  Cia ,Anglijoj jau gelem apstatytas triju aukstu stalaziukas,jau kito dairaus:)

Na, manijos, kaip ir manija gėlėms, gydymui nepasiduoda lotuliukas.gif Ligonis ligonį visada supras mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergikes,sakykit kodel maniskiai pakeite spalva koteliai.Buvo zali,o dabar paraudo.Ne visi.Tik tie kur anksciausiai isdygo.As tai itariu,kad saulej per siltai pabuvojo...

user posted image
Atsakyti