QUOTE(Amariliai @ 2014 10 30, 12:32)
Savo jausmuose jis toks santurus atrodo, pasiryzima irgi matau tvirta. Jis galvoja, kad pradejus kartu gyventi, rasis daugiau jausmu, nei yra dabar. Tikisi tuo budu susitvarkyt gyvenima. Kazkas ten ji slegia is praeities, nepavykes matyt bandymas, todel salia ryzto yra ir nevilties siek tiek. Ta perspektyva gyventi kartu nera tokia saldi, ko jis va tikisi, ten yra tiesiog darbas, kol apsitrintu kampai, gan ilgas. Visumoj tai nera netinkamas zmogus Jums, jeigu dabar nesusieisit, labai gali but, kad veliau, Jum kortos siulo neskubeti, bet ir tasko nedet. Ir pati, kaip suprantu is klausimo, nenorite to visa sirdimi iki galo. Nes neklaustumet. Issivaiksciojimo variantas Jums duotu labai neramu laikotarpi. Man netgi matosi taip, kad Jums su juo sueit yra dar vienas motyvas - tai finansinis stabilumas, bet va sito nebutu. Jei turit tokiu minciu, tai jas geriau pamirst. Kiek Jums paciai metu?
Amariliai esu labai Jums dekinga uz atsakyma ir labai nustebau kaip viska teisingai pasakete, net issigandau, kad taip galima viska pasakyti is kortu. Taip, jisai yra pasiryzes su manimi gyventi, to jau siekia ilgokai. Teisingai, jo gyvenime yra nenusisekusi santuoka, ji isiro jo iniciatyva, bet ne todel kad jo gyvenime atsirado kita, tiesiog dejo daug pastangu i santykius su zmona, bet kaip sakoma reikia abieju zmoniu pastangu, deja is jo antros puses to nebuvo. As daug svarstau, bet ir daug klaustuku ir baimiu dedasi jei nuspresciau susieti gyevnima su siuo zmogumi. Ne todel , kad juo nepasitikeciau,ar visiskai jam nieko nejausciau, bet todel, kad bijau jog bunant kartu mums nebus taip gera, kaip buna dabar per retus musu susitikimus. Ne karta siuliau, kad gal nutraukim santykius, bet abu puikiai suprantame kad to nenorime, nes susitikus mums buna gera visomis prasmemis. Del finansu, nemeluosiu kartais pagalvoju, kad bent jau nereiktu sukti galvos kaip isgyventi nuo algos iki algos, bet tikrai nesivaikau jo stabilios finansines padeties, mus jungia ne tai, kai susitikome as net nezinojau kokias pareigas jisai uzima ir kokia jo finansine padetis, tai ivyko gerokai veliau, tad tikrai nenoriu jo pinigu ir man patinka paciai sau uzdirbti. Man beje nei daug nei mazai 35.
Na gal kaip rasete veliau mes ir susieisime...