Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 27, 22:31)
Na pasakysiu tik tiek, kad jis yra tikrai ne auksciausioje meiles stadijoje ir tikrai padebesiais is meiles neskraido, geliu nenesa i namus, o ir seksas is butinybes. Laimingas siuo metu jis nera- nu ne euforijos busena, o tiesiog ziauriai susimastes ir tokioj egzistencinej busenoje jis.Klausimai kankina,, ko jis nori is gyvenimo, savuose apmastymuose ir kas jam ta laime yra isvis  ir kaip jis ja supranta, masto intensyviai, net apie savo praeities klaidas ir iesko atsakymu kodel taip elgesi. Filosofuoja sau tyliai  biggrin.gif O be sito, siuo metu yra uzsiemes ivairiais buitniais  ir darbiniais rupesciais ir siaip reikalu ir darbu daug iki kaklo, kuriuos reikia nudirbti dorai

Va pridesiu is kur tas visas susimastymas pas ji yra - siaip jauciasi pas ji nuoskaudos, kad tinkamu metu nepasielge- teisingai arba truko motyvacijos igyvendinti tikrasias svajones ir del sito gailisi. Nevykeliska tokia atmosfera, kad pritruko ambiciju

labai Jums ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Laba diena kokia mano ateityje bus finansine padetis? ( siuo metu pecius slegia sugyventiniui paimti kreditai) taip pat kokie laukia santykiai su dabartiniu zmogumi? su juo jau kartu esu 2 metus turime 1 metu sunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reginiukas66: 28 spalio 2014 - 12:19
Sveikutės, norėčiau ir aš gauti atsakymus į man šiuo metu rūpimus klausimus. Tikriausiai jau beveik du metus jaučiuosi lyg spąstuose. Ant savo pečių tempiu visą namų ūkį ir užgriuvusius finansinius rūpesčius. Iš sutuoktinio pagalbos nesulaukiu, ir kadangi kurį laiką jos negavau, pripratau taip, kaip yra. Palikti šį žmogų kol kas "nekyla ranka", nors tokios mintys aplanko dažnai. Tikriausiai didelę įtaką daro tai, kad dukra dar maža ir tėčio jai reikia. Vos ne kasdien pagalvoju, kad vienai su vaikais man būtų lengviau nei dabar, kai praktiškai įsiręžusi paskui save tempiu žmogų, priklausomą nuo žalingų įpročių, tačiau visiškai į jį nusispjauti negaliu - kaip ten bebūtų, kartu mes 17 metų. Smurto šeimoje niekada nebuvo, todėl tai taip pat sulaiko priimant sprendimą nebegyventi kartu.
Kaip elgtis? Ko tikėtis? Ar dar pasikeis kada į gerą pusę mūsų gyvenimas kartu? Ir dar labai svarbus klausimas smile.gif - kada gi pagaliau "į mano kiemą ateis finansinis stabilumas"?
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau ir aš paklausti:

kas laukia meilės srityje, ar šiuo metu nauja simpatija verta dėmesio, santykiai tik mezgasi, kokios ateities perspektyvos: ar tęsis mūsų santykiai ir ar būsime kartu, ar kaip sakoma jis "mano žmogus"?smile.gif

AČIŪ LABAI:)
Atsakyti
merginos, gryztuuuuu smile.gif)))

as buvau uzklausus kazkada bet gal nepastebejot manes smile.gif

zodziu, gyvenam uk smile.gif taupomes pinigelius kad gryze i lietuva turetume sioki toki pagridna po kojom ir lengviau sektusi smile.gif statomes nama.... planuojam gryzti 2016metu vasara.... gal galite ismesti kortas ir pazeti ar mum pasiseks ivykdyti savo planus ir gryzti kaip suplanave ar uzsibusim ilgiau? labai sunku buto tokioje nezinioje, ar visaks gausis, labai noretume viska pasidaryti ir 2016jau gryzti namo smile.gif paziurekit prasau kam nesunku smile.gif
Atsakyti
o gal pažiūrėtumėt ar kortos rodo kokią perpsektyvą sutikti meilę, na, bent jau pusės metų- metų bėgyje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nive @ 2014 10 25, 15:53)
sveiki Amariliai,labai,labai jusu prasau paziureti ka kortos parodytu i mano klausima,dabartiniame darbe labai konfliktuoju su valdzia,taip pat gavau pasiulyma  is kitos darbovietes,bet su mazesniu atlyginimu,per pora dienu turiu apsisprest ka daryti,gal butu koks patarimas,labai,labai buciau dekinga 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 10 28, 18:56)
merginos, gryztuuuuu smile.gif)))

as buvau uzklausus kazkada bet gal nepastebejot manes smile.gif

zodziu, gyvenam uk smile.gif taupomes pinigelius kad gryze i lietuva turetume sioki toki pagridna po kojom ir lengviau sektusi smile.gif statomes nama.... planuojam gryzti 2016metu vasara.... gal galite ismesti kortas ir pazeti ar mum pasiseks ivykdyti savo planus ir gryzti kaip suplanave ar uzsibusim ilgiau? labai sunku buto tokioje nezinioje, ar visaks gausis, labai noretume viska pasidaryti ir 2016jau gryzti namo smile.gif paziurekit prasau kam nesunku smile.gif

Wejuske,
pagal kortas jus esat darbstus ir aktyvus zmones, kurie tikrai pasieks savo tikslo, bet tikrai yra kliuciu jums. gali tikrai nepavykti iki 2016 vasaros. kortos krenta visos tokios aktyvios, dinamiskos. tikrai ten veikiat, dirbat ir nesedit kaip sakoma rankas sudeje. reikia viska gerai apgalvoti ir vengti neapgalvotu sprendimu. tikrai pasieksit savo, tik manau truputi veliau. geriau nesistenkit taip grieztai laika planuoti ir karstligiskai stengtis per ji igyvendinti savo plana. toks truputi ribotumas ir kartakosiskas noras zut but suspeti. jei labai prisirisit prie tos datos ir nepavyks, galit galvoti, kad planai zlugo. na, nebent man taip rodo ziureti lanksciau i ta laika. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 29 spalio 2014 - 11:19
Laba diena kokia mano ateityje bus finansine padetis? ( siuo metu pecius slegia sugyventiniui paimti kreditai) taip pat kokie laukia santykiai su dabartiniu zmogumi? su juo jau kartu esu 2 metus turime 1 metu sunu.
Atsakyti
Sveiki, Amariliai,
Pries menesi mazdaug metete man kortas,nes klausiau ar ateis sviesi diena i musu santykius su vyru. Per ta menesi laiko nieko gero neivyko,sirdi turiu didziule nuoskauda,o vyras nuolat iesko prie ko prikibti ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu.. apsisprendziau vis delto bandyt gyvent atskirai. Galbut pabandysite dar karta mest kortas ar teisingas bus mano zingsnis pakeist gyvenama vieta ir nebegyvent su vyru kartu? Dar tokio blogo laikotarpio nera buve,visada rasdavau kazkokia iseiti,dabar atrodo,kad esu juodoj bedugnej is kurios niekaip negaliu issikapstyti.. aciu labai.
Atsakyti
sveikos,padeliokite kuri:ar teisinga sprendima priemiau atsikraustydama i si buta?
Atsakyti
Wejuske,
ir dar. nevergaukit del pinigu. priimkit ta laika kaip naudinga patirti. nuveikit ka nors idomaus, susigalvokit nebrangiu pramogu. gyvenkit, nes tai jusu gyvenimas ir sitas etapas yra toks. dabar atrodo, kad parduotos vasaros tokios ir per daug koncentruojates i termina, kas sukelia nemazai itampos. ir kas jei pabusit metais ilgiau? negalvokit, kad esat emigrantai kazkokie atvaziave tik del pinigu. 4u.gif
Atsakyti