Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Sparaxis @ 2014 10 27, 08:46)
Ooo, ačiū labai.
Tik kad nieko neaiškiau biggrin.gif

Niu ar as uz Jus galiu priimt sprendima, i kuria puse mestis? Tiesiog reikia zinoti arba skirti laiko pasiaiskinti ka mokate, ko ne, kur Jum sekasi ir kur ne. Galit bandymu budu, kaip kad as senoveje bandziau verteja isidarbint su per gera nuomone apie save biggrin.gif arba prekyboj padirbt, kur mane uz liezuvi tuoj ismete, nes neparduodavau sudo, pries tai nepasakius, kad tai sudas ir nesudo mes neturim biggrin.gif Reik paciai pagalvot, apsisprest ir ta linkme judet ir turet atsargini varianta. Arba duokit man sritis, apie kurias galvojat, ir as desiu tuos variantus, kur labiau sekme, kur maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 27, 09:37)
Niu ar as uz Jus galiu priimt sprendima, i kuria puse mestis? Tiesiog reikia zinoti arba skirti laiko pasiaiskinti ka mokate, ko ne, kur Jum sekasi ir kur ne. Galit bandymu budu, kaip kad as senoveje bandziau verteja isidarbint su per gera nuomone apie save biggrin.gif arba prekyboj padirbt, kur mane uz liezuvi tuoj ismete, nes neparduodavau sudo, pries tai nepasakius, kad tai sudas ir nesudo mes neturim biggrin.gif Reik paciai pagalvot, apsisprest ir ta linkme judet ir turet atsargini varianta. Arba duokit man sritis, apie kurias galvojat, ir as desiu tuos variantus, kur labiau sekme, kur maziau smile.gif

Tai va kad doh.gif
Dirbu pardavimuose. Dirbti pardavimuose kaip ir nenoriu. Bet darbo ieškausi pardavimų srity (nes nu o kas belieka). Bet norėčiau gal kažko susijusio su RSV/komunikacija/rinkodara (planuoju eit pasimokyt). Ar išvis vyrą spaust, kad kažką savo kurtų ir mane kartu prigriebtų?
Tai va ir blogiausia, kad galvoj jovalas. Tik aiškiai žinau, kad esamam darbe perspektyvų jokių.
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 10 27, 09:59)
Tai va kad  doh.gif
Dirbu pardavimuose. Dirbti pardavimuose kaip ir nenoriu. Bet darbo ieškausi pardavimų srity (nes nu o kas belieka). Bet norėčiau gal kažko susijusio su RSV/komunikacija/rinkodara (planuoju eit pasimokyt). Ar išvis vyrą spaust, kad kažką savo kurtų ir mane kartu prigriebtų?
Tai va ir blogiausia, kad galvoj jovalas. Tik aiškiai žinau, kad esamam darbe perspektyvų jokių.

Kadangi pas Jumis galvoj yra chaosas, tai sukrito man sitaip: pasimokymui geros kortos is pradziu, nauja pradzia, tobulejimas ir taip toliau, reali galimybe paciai reguliuotis savo pajamas, o pabaigoj vidinis konfliktas ir entuziazmo nuosmukis.

Vyro spaudimo variantas atrodo visai prastai, jis gal is mandagumo ir isklausytu, bet jeigu tik viena karta. Nuo antro tokio pokalbio pradetu sirst.

Toliau test pardavimuose galima, tik, kartojuosi, maziau emocinio gruzo ten det, ta ir turejau minty, sakydama, jog audra stiklineje vyksta.

Kaip dabar visa tai reziumuot? Darytumete ka pradejus su apmastymais i prieki. kaip suprantu, badas i akis neziuri, tai galima gi mokytis. Mokymasis visada gerai, dar niekam nepakenke, bent as negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 27, 10:28)
Kadangi pas Jumis galvoj yra chaosas, tai sukrito man sitaip: pasimokymui geros kortos is pradziu, nauja pradzia, tobulejimas ir taip toliau, reali galimybe paciai reguliuotis savo pajamas, o pabaigoj vidinis konfliktas ir entuziazmo nuosmukis.

Vyro spaudimo variantas atrodo visai prastai, jis gal is mandagumo ir isklausytu, bet jeigu tik viena karta. Nuo antro tokio pokalbio pradetu sirst.

Toliau test pardavimuose galima, tik, kartojuosi, maziau emocinio gruzo ten det, ta ir turejau minty, sakydama, jog audra stiklineje vyksta.

Kaip dabar visa tai reziumuot? Darytumete ka pradejus su apmastymais i prieki. kaip suprantu, badas i akis neziuri, tai galima gi mokytis. Mokymasis visada gerai, dar niekam nepakenke, bent as negirdejau.

Ačiū jums labai. Sumaišties daug biggrin.gif
Nu supratau, mokytis eisiu, neilgai truks tie mokslai. Nu kad entuziazmo nuosmukis, tai pas mane visada taip biggrin.gif Aš mėgstu pasigrūzint.
Nu ką, sėdžiu kur sėdžiu ir žiūrinėju darbo skelbimus toliau. Gal pavasarį viskas kitaip atrodys.
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 10 26, 14:23)
Laba diena.Burete mane pries gal pora savaiciu,del pakybusios ant plauko santuokos.Per ta laika labai daug kas ivyko ir noreciau suzinoti,kas bus toliau? As jums iskarto

Nezinau, man rodo taip, kad viskas tebesitesia, jis ir toliau nezino ko nori, ana moteris gudresne uz Jus. Pas ji tebeverda galvoj, ar tai daryt kvailyste, ar tai ismintingu pabut. Jum patarimas tas pats: nesidraskyt, ramiai but, tik nekalbadieniu neorganizuokit, tegul sprendziasi reikalas. Jeigu iseis, tai labai gali but, kad laikinai.

Papildyta:
QUOTE(Sparaxis @ 2014 10 27, 10:44)
Ačiū jums labai. Sumaišties daug biggrin.gif
Nu supratau, mokytis eisiu, neilgai truks tie mokslai. Nu kad entuziazmo nuosmukis, tai pas mane visada taip biggrin.gif Aš mėgstu pasigrūzint.
Nu ką, sėdžiu kur sėdžiu ir žiūrinėju darbo skelbimus toliau. Gal pavasarį viskas kitaip atrodys.

Kartais
Tiesiog
Reikia
Suimt
Save
I
Rankas
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir pabaigt ka pradejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 27, 10:54)
Kartais
Tiesiog
Reikia
Suimt
Save
I
Rankas
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir pabaigt ka pradejai biggrin.gif

Ačiū dar kartą. Tikiu, kad viskas bus gerai.

Sėkmės jums.
Atsakyti
QUOTE(Makabu @ 2014 10 24, 07:46)
Laba
Amariliai mieloji, kai turesi laiko padeliok man.
Turiu sirdziai miela zmogu F.., jis labai daug ir grazaus demesio rodo. man kartais kyla abejoniu del amziaus skirtumo ir mus skiriancio atstumo. ar tesis musu santykiai ir ar busime kartu?

keliu i virsu blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma
Papildyta:
Labai idomu kuo ji gudresne ka ji tokio daro...
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 10 27, 11:45)
Aciu uz atsakyma
Papildyta:
Labai idomu kuo ji gudresne ka ji tokio daro...

Jai krito Zyne, Jums Imperatore. Zyne paprasciausiai daugiau zino, patirties gal turi daugiau toj srity. Gal ten kokiu zoleliu jam pasmilko atitinkamu. Bet nera jausmu pas ja stipriu, tik ambicijos. Pas Jus jausmai, daug emociju. Kaip Jums sekasi jas suvaldyti? Jinai jam paisto kazka apie likima ir lemti, zino kazkokia jo silpna vieta. Jus nezinot arba tas žinojimas blokuotas, tuomet galit atgaminti. Is jos jis jaucia apgaule kazkur savo pasamonej, bet svaiciojimas apie likima (nezinau kokia intonacija pateikta tas jam) - tai daro jam itaka. Is Jusu jis jaucia emociju nepastovuma, kas jam nepatinka, bet taip pat nera Jums abejingas, tikrai ne. Tiek pat, man matosi tas pats, kaip buvo. Dar nera galutinio sprendimo. O kas ivyko per ta laika?
Papildyta:
QUOTE(Makabu @ 2014 10 27, 11:19)
keliu i virsu  blush2.gif

Aš Jum parašiau praeitam puslapy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 27 spalio 2014 - 12:03
Per ta laika daug pykomes nes as vis noriu zinoti atsakyma o jo ats tyla. ir pastebejau kad kai jis jos nemato buna siltesnis,su nuotaika,kaip tik susitinka viskas apsivercia aukstyn kojom atrodo kad jis nesavas. Todel jau drasiai galiu net pasakyti kada buvo susitike kada ne. Kartais tikrai atrodo kad uzgirdytas zolytem. Buvo dienu kai atrode kad viskas gereja,bet ir vel ...pries pora dienu jis pasake kad jam tikriausiai depresija,kad bando pradeti is naujo bet jam neiseina
Atsakyti
Laba diena kokia mano ateityje bus finansine padetis? ( siuo metu pecius slegia sugyventiniui paimti kreditai) taip pat kokie laukia santykiai su dabartiniu zmogumi? su juo jau kartu esu 2 metus turime 1 metu sunu.
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 10 27, 12:46)
Per ta laika daug pykomes nes as vis noriu zinoti atsakyma o jo ats tyla. ir pastebejau kad kai jis jos nemato buna siltesnis,su nuotaika,kaip tik susitinka viskas apsivercia aukstyn kojom atrodo kad jis nesavas. Todel jau drasiai galiu net pasakyti kada buvo susitike kada ne. Kartais tikrai atrodo kad uzgirdytas zolytem. Buvo dienu kai atrode kad viskas gereja,bet ir vel ...pries pora dienu jis pasake kad jam tikriausiai depresija,kad bando pradeti is naujo bet jam neiseina

tai va, labai retai man taip atrodo, bet sikart atrodo zolyciu variantas. O jis nepatikimas yra. nekalbu apie jokius prakeiksmus ir privorotus, tiesiog kazkas i ta puse, ne taip stipriai, bet kazkas vat.
Atsakyti