Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 03, 21:58)
ne, cia ne vaistu poveikis, cia mes tarologes turejom viesa diskusija apie daugybinius klausimus del bernu, kiekviena savaite vis naujas bernas, ejo pro sali, paziurejo, sutikau laiptinej, kartais matau gatvej, ar likimas mus suves... tokiu klausimu buvo padave kaip  uz tevyne vienu metu. nu ir kadangi niekas nenorejo ju ziuret temoj, tai puole silpniausias privaciai biggrin.gif cia gal praeitoj temoj ar uzpraeitoj. buvo tokia banga.

aaaa biggrin.gif tas tiesa, mes pažįstami biggrin.gif į tokius net dėmesio nekreipiu, kurie pri šalį eina ir pasižiūri ax.gif nu bet pastaruoju laiku, gal aš kokius hormonus skleidžiu ar ką, dėmesys tai kažkoks nenormalus net g.gif o to, kurio norėčiau dėmesio, tai stato man spektaklius, kažką vaidina ... nu bet taip, tikriausiai, visada būna ....
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2014 12 04, 07:36)
tai vat, isejau ant biuliotenio... mastau...kur iseit? vel kovot ir vel nemiegot? o is vis yra man perspektyva kur nors kitur su darbu? ar kortos rodo kokius nors pokycius darbineje veikloje? ar nieko???  aciu... 4u.gif

na, klausyk. As ka parasiau vakar, ta pati pasakyciau siandien, savo zodziu neatsiimu. Tau reikia iseit is to darbo, bet ne dabar. Dabar turi susitvarkyti santykius su virsininku. Tai svarbu. Nes kito paieskos bus sunkios, jau vakar minejau, rasi darba, bet bus mazai pajamu is jo ir tikrai jie skambins pries taii buvusiam darbdaviui. Ir cia krenta apkalbu korta, taigi, jis gali nulemti savo zodziu, gausi Tu ta darba ar negausi. Gali stabdyt visa reikala, jie skambina i buvusias darbovietes, taip dazniausiai buna. Nebent turi tiek charizmos, jog gali per pokalbi pasakyti, jog "isejau is ten vien del to, kad man nepatiko atmosfera ir nepatiko virsininkas, as noriu komfortabiliau jaustis darbe, nes ten praleidziu didele dali savo laiko". Jeigu nemoki sitaip pakalbeti, budama visiskai neisitempus, tai turi pasirupinti, kad buvusi darboviete nekliudytu. Uztat ir sakiau vakar. Kol kas geriausias variantas yra taikytis su tuo virsininku. Viskas, prieso jame nebematyk, po kurio laiko jis pastebes irgi, kad Tu nebe priesas ir uzkas karo kirvi.
Patarimo kotos sako tvarkytis su iliuzijomis, kad kitur zole zalesne, nugalet ta velnia apversta, reiskia, nepasiduot pagundai spontanisku poelgiu, ir 5 pentakliai apversti, kur visom, ne tik man, visom tarologem kelia siauba. Nes tai yra galvos dauzymo i siena korta. Tiesiog nedaryk to, ne laikas. Tvarkykit su virsininku santykius. jis irgi zmogus.

QUOTE(ralija @ 2014 12 04, 08:24)
aaaa  biggrin.gif  tas tiesa, mes pažįstami  biggrin.gif į tokius net dėmesio nekreipiu, kurie pri šalį eina ir pasižiūri  ax.gif  nu bet pastaruoju laiku, gal aš kokius hormonus skleidžiu ar ką, dėmesys tai kažkoks nenormalus net  g.gif  o to, kurio norėčiau dėmesio, tai stato man spektaklius, kažką vaidina ... nu bet taip, tikriausiai, visada būna ....

Buna biggrin.gif O gal atkreipk demesi i tuos kur pro sali, kartais buna idomu. Vakar prie parduotuves buvom sustoje kaime, tai ten stovejo dar viena masina ir joje sedejo visai nieko bernas, ziopsojo i mane, galeciau susimest kortas, ar likimas mus suves. Kaime gyvent tai as nieko pries biggrin.gif Arba IKI kur prie duonos buvau sutikus berna, isvis nuo dangaus nulipusi Dievo kurini, tokiom akim, kad kojas pakirto, iki siol prisimenu. Bet nesuveda likimas. Ypatingai turbut todel, kad tadien buvau pikta, kazka irgi skaudejo, ir ejau su saules akiniais ir kapisonu, kad ginkdie manes nesimatytu niekam, nes nei makiazo, nei nieko normaliai, ejau cigareciu lygtais. Tokiam stovy nekalbinsi gi berno prie duonos ir neflirtuosi, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 04 gruodžio 2014 - 09:48
Amariliai, o man nepaziuresit?
Atsakyti
QUOTE(GTE @ 2014 12 02, 15:13)
Sveiki Amariliai,

Gal galite pažiūrėti kokie gyvenimo pokyčiai man nusimato per ateinančius metus?
Būčiau labai dėkinga.

Na, bet matot, kokius klausimus as cia atsakineju. Metines prognozes kaina yra didele, bet ji yra proporcinga atliekamam darbui. Ir as to tikrai nedarysiu nemokamai. Tiesiog tai didziulis darbas. Ne nemokamai temai skirtas. Cia as metu po kelias kortas, retai kada sudedu didesne delione. Tiesiog netinka tai nemokamai daryti. Bent as negaliu. Ne del to, kad pinigai but pirmoj vietoj, bet del to, kad is ties man tas paimtu daug laiko, pastangu ir uz tai - nieko. Taip nesidaro. Nevykstant jokiems mainams, nukencia abi puses, kai sitoks darbas didelis.

QUOTE(mirele @ 2014 12 03, 00:07)
Sveiki, Amariliai. Uzklausiau kitos tarologes kitoje temoje , bet jau apie 10 d nieko nesulaukiu. Taigi kreipiuosi i Jus lb nedetalizuodama situacijos, nors anksciau su jumis irgi teko susirasyt ir per asmenine konsultacija. Arteja Naujuju sutikimo svente. Su vyru vis dar esame kartu (Jusu kortu buvo prognozuojamos skyrybos arba tiesiog buvimas toliau kartu ir santykiu destrukcija), kartu joje ir dalyvausime, su savo draugais. Toje sventeje bus (greiciausiai) zmogus is mano netolimos praeities - dar is siu metu. Klausimas: ar sklandziai , be konfliktu is mano vyro puses ir to kito zmogaus puses praeis tas bendras balius? Is tikruju labiau del savo vyro galimo elgesio ir sugebejimo valdytis pergyvenu. Aciu labai is anksto ...

Sudejau, Mirele, ka tik. Ir kaip tas balius Jums praeis, ir kaip vyras elgsis, ir kaip tas atsispindes Jusu santykiuose po to, nu zinokit, nieko as gero nematau, kazkoks konfliktas po alkoholio ir taip toliau, o apie viso sito itaka jusu tolimesniems santykiams tai isvis nenoriu net rasyt. Galbut as klystu. Rinkciausi kita varianta, bet koki, nezinau, apzvalgos aikstelej sutikt naujus jau butu geriau dviese, negu rizikuot su situo projektu. Nekalbu apie skyrybas dabar, nenoriu. Bet problemu gali but. jus paskui, po visko, parasykite man, gerai? As susizymesiu kortas kritusias ir man butu labai gerai paziuret realiai kas is viso sito isejo.

QUOTE(Zunkelis @ 2014 12 03, 23:48)
Gal ir apie mane Amariliai zvilgteltu... lb reikitu konkrecesniu ziniu ir patarimo   ax.gif

Irgi metams, nu Zunkeli smile.gif Metams nedesiu temoj, bet as itariu, kad yra kazkas tikrai labai konkretaus, ir to patarimo reik ne metams, bet konkreciai situacijai, tai gal geriau ta situacija pasisakyk, kas ten darosi ir kodel Tau neramu. Cia tas pats darbas, kur buvo sabotazas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 04 gruodžio 2014 - 11:36
Amariliai gal galite pažiūrėti kaip seksis antradienį pokalbyje dėl darbo ax.gif gal iš vis neverta eit? blush2.gif
Atsakyti
Kaip supratau as teisingai ir nujauciu, kad mano vyras nesusitvardys. Kosmaras kazkoks garbes zodis. Aciu Amariliai.
Atsakyti
ką kortos sako apie mano meilės gyvenimą, kas nusimato artimiausiu metu (na, 6mėn. bėgyje) ar atsiras kas nors nauja, ar vis dar tabaluosiu gyvenime? biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
amariliai jusu az pilna blush2.gif neina susisiekti
Atsakyti
QUOTE(wiper @ 2014 12 04, 12:32)

as Tave myliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 04, 13:05)
as Tave myliu biggrin.gif

idomus smegenu vingiai
Atsakyti
Neduodu jums ramybes,bet siuo metu labai sunku paciai ja surasti kai vyras gryzo i darba ir kai zinau kad ta moteris visai sale. gal but kortos galetu atsakyti i klausyma ar pagaliau ramybe ateis i musu seima?
Atsakyti