QUOTE(Rdk @ 2014 12 04, 07:36)
tai vat, isejau ant biuliotenio... mastau...kur iseit? vel kovot ir vel nemiegot? o is vis yra man perspektyva kur nors kitur su darbu? ar kortos rodo kokius nors pokycius darbineje veikloje? ar nieko??? aciu...
na, klausyk. As ka parasiau vakar, ta pati pasakyciau siandien, savo zodziu neatsiimu. Tau reikia iseit is to darbo, bet ne dabar. Dabar turi susitvarkyti santykius su virsininku. Tai svarbu. Nes kito paieskos bus sunkios, jau vakar minejau, rasi darba, bet bus mazai pajamu is jo ir tikrai jie skambins pries taii buvusiam darbdaviui. Ir cia krenta apkalbu korta, taigi, jis gali nulemti savo zodziu, gausi Tu ta darba ar negausi. Gali stabdyt visa reikala, jie skambina i buvusias darbovietes, taip dazniausiai buna. Nebent turi tiek charizmos, jog gali per pokalbi pasakyti, jog "isejau is ten vien del to, kad man nepatiko atmosfera ir nepatiko virsininkas, as noriu komfortabiliau jaustis darbe, nes ten praleidziu didele dali savo laiko". Jeigu nemoki sitaip pakalbeti, budama visiskai neisitempus, tai turi pasirupinti, kad buvusi darboviete nekliudytu. Uztat ir sakiau vakar. Kol kas geriausias variantas yra taikytis su tuo virsininku. Viskas, prieso jame nebematyk, po kurio laiko jis pastebes irgi, kad Tu nebe priesas ir uzkas karo kirvi.
Patarimo kotos sako tvarkytis su iliuzijomis, kad kitur zole zalesne, nugalet ta velnia apversta, reiskia, nepasiduot pagundai spontanisku poelgiu, ir 5 pentakliai apversti, kur visom, ne tik man, visom tarologem kelia siauba. Nes tai yra galvos dauzymo i siena korta. Tiesiog nedaryk to, ne laikas. Tvarkykit su virsininku santykius. jis irgi zmogus.
QUOTE(ralija @ 2014 12 04, 08:24)
aaaa

tas tiesa, mes pažįstami

į tokius net dėmesio nekreipiu, kurie pri šalį eina ir pasižiūri

nu bet pastaruoju laiku, gal aš kokius hormonus skleidžiu ar ką, dėmesys tai kažkoks nenormalus net

o to, kurio norėčiau dėmesio, tai stato man spektaklius, kažką vaidina ... nu bet taip, tikriausiai, visada būna ....
Buna

O gal atkreipk demesi i tuos kur pro sali, kartais buna idomu. Vakar prie parduotuves buvom sustoje kaime, tai ten stovejo dar viena masina ir joje sedejo visai nieko bernas, ziopsojo i mane, galeciau susimest kortas, ar likimas mus suves. Kaime gyvent tai as nieko pries

Arba IKI kur prie duonos buvau sutikus berna, isvis nuo dangaus nulipusi Dievo kurini, tokiom akim, kad kojas pakirto, iki siol prisimenu. Bet nesuveda likimas. Ypatingai turbut todel, kad tadien buvau pikta, kazka irgi skaudejo, ir ejau su saules akiniais ir kapisonu, kad ginkdie manes nesimatytu niekam, nes nei makiazo, nei nieko normaliai, ejau cigareciu lygtais. Tokiam stovy nekalbinsi gi berno prie duonos ir neflirtuosi, ane?
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys