Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labai labai svarbu ir skubu, nes sprendimą tektų daryti nedelsiant verysad.gif

QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 01, 16:59)
Noriu paklausti konkrečiu klausimu, nes tai pakeistų visą esamą mano padėtį, tad baisu rizikuoti "nepasikonsultavusi su kortomis": Ar verta rizikuoti skristi atgal į Airiją?

Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 02, 12:59)
Kortos sako ne.
Ar priemete jau sprendima?

Eisiu uz poros valandu skambinti ir sakysiu kad neisiu. as irgi taip jauciau kad nieko gero nebus. Aciu, dabar tvirtai zinau ir negraysiu saves kad nenuejau smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, turiu toki klausima: esu praradus vairuotojo pazymejima uz greiti, praejo puse termino be auto stogas vaziuoja, dabar galvoju prasyti kad grazintu anksciau nustatyto termino, tik padariau klaida pagavo vairuojant be teisiu.. doh.gif ar galetumet paklausti kortu ar dar verta kazka daryti ar jau laukti kol terminas pasibaigs. Busiu labai dekinga uz atsakyma, man labai svarbu
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 02, 17:03)
Labai labai svarbu ir skubu, nes sprendimą tektų daryti nedelsiant  verysad.gif

Na, jus visos gal taip nepasikibinkit ant tu sprendimu pagal kortas, vis tiek turit ir galvas, ir intuicija.

Airija. jeigu griztat (kiek pamenu, dar minejote zmones ten, kurie priimtu ar tai nepriimtu atgal). Grizimo i ta Airija variantu, vienintele korta is 5 yra kazkiek pozityvi, bet tik tuo atveju, jeigu ten yra labai tikslus planas, aiskus ir numatyti veiksmai tuo ir kitu atveju, del tu zmoniu abejoju, kazkas ten yra ne taip ar pas juos ar Jusu santykiuose su jais. Laukia nusivylimai ir begimas nuo situacijos. Is viso to panasu, kad Jus pati nesate pasiruosusi, uztat va taip metotes.

Jeigu neskrendat, isivaizduoju kad liekat Lt, tai nieko baisaus, isskyrus pinigu trukuma nebutu, karjeros galimybes laikinai irgi tokios miglotos, bet uztat seimyninis gyvenimas suklestetu, o jei tokio neturite, tai yra yra uzuominu i to uzuomazgas, jeigu pastebesit smile.gif

Ir patarime - va butent, Jus pasimastykite normaliai pati, pasitelkusi savo intuicija ir sveikos nuovokos izvalgas. Ir nebandykit sakyti, jog to neturite, nes turite tikrai, matau is kortu. Na, ir cia nesipleciu perdaug, bet bus geru ziniu ar tai pasiulymu, taip pat bus ir tas, apie ka uzsiminiau auksciau, na, viskas gerai teisiog. Gal but jus pernelyg dramatizuojate situacija.

O Jus norite ten vaziuot ar ne? Taip ranka prie sirdies pridejus?
Papildyta:
QUOTE(doriele @ 2014 12 02, 20:52)
Labas vakaras, turiu toki klausima: esu praradus vairuotojo pazymejima uz greiti, praejo puse termino be auto stogas vaziuoja, dabar galvoju prasyti kad grazintu anksciau nustatyto termino, tik padariau klaida pagavo vairuojant be teisiu..  doh.gif  ar galetumet paklausti kortu ar dar verta kazka daryti ar jau laukti kol terminas pasibaigs. Busiu labai dekinga uz atsakyma, man labai svarbu

Po siandien patirtos avarines situacijos, kai esi ikalintas tarp dvieju furu ir dar vieno, kuris tau taranuoja dar, greiti ryskiai noredamas virsyt bet kokiomis priemonemis beigi nematai nei kas prieky, nei kas sonuose, nes tarpe esi tarp tu gigantisku masinu, plius tas beprotis skubantis su VIP numeriais (prie vairo ne as buvau), ir viskas tas ant tilto pries pat pavojinga posuki, kur buna pastoviai vainiku prideta, tai man kazkaip atrodo, kad kas nemoka vairuoti, tam geriau nevairuoti. biggrin.gif Nes tai buvo sekundziu reikalas. Mums tiesiog pasiseke, kad i armonika nesustume.

Gerai, sudesiu tas kortas.

Teises pirma laiko galit gauti, davusi kysi. ir tai butu pusiausvyros pazeidimas, Jus ju netektumet tuoj vel. Jeigu laukiat savo termino, tai labai nemalonu, uztat saugu ir viskas savo vietose, per ta laika reiketu pasitobulinti situos igudzius, tik susimildama ne ten, kur yra furos ir tuneliai, posukiai ir t.t.

Patarime krito neplest tikslo jega.

Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 02, 21:05)
Na, jus visos gal taip nepasikibinkit ant tu sprendimu pagal kortas, vis tiek turit ir galvas, ir intuicija.

Airija.  jeigu griztat (kiek pamenu, dar minejote zmones ten, kurie priimtu ar tai nepriimtu atgal). Grizimo i ta Airija variantu, vienintele korta is 5 yra kazkiek pozityvi, bet tik tuo atveju, jeigu ten yra labai tikslus planas, aiskus ir numatyti veiksmai tuo ir kitu atveju, del tu zmoniu abejoju, kazkas ten yra ne taip ar pas juos ar Jusu santykiuose su jais. Laukia nusivylimai ir begimas nuo situacijos. Is viso to panasu, kad Jus pati nesate pasiruosusi, uztat va taip metotes.

Jeigu neskrendat, isivaizduoju kad liekat Lt, tai nieko baisaus, isskyrus pinigu trukuma nebutu, karjeros galimybes laikinai irgi tokios miglotos, bet uztat seimyninis gyvenimas suklestetu, o jei tokio neturite, tai yra yra uzuominu i to uzuomazgas, jeigu pastebesit  smile.gif

Ir patarime - va butent, Jus pasimastykite normaliai pati, pasitelkusi savo intuicija ir sveikos nuovokos izvalgas. Ir nebandykit sakyti, jog to neturite, nes turite tikrai, matau is kortu. Na, ir cia nesipleciu perdaug, bet bus geru ziniu ar tai pasiulymu, taip pat bus ir tas, apie ka uzsiminiau auksciau, na, viskas gerai teisiog. Gal but jus pernelyg dramatizuojate situacija.

O Jus norite ten vaziuot ar  ne? Taip ranka prie sirdies pridejus?

Ir noriu, ir nenoriu. Nes grįžau į Lietuvą dėl skyrybų, dėl kurių jau ilgai pergyvenu ir neišgyju, todėl man Airija labai siejasi su ex. Bet sužinojau, jog jis išskrido kitur gyventi ir dirbti, todėl yra galimybė man grįžti ir jo nesutikti. Bet tik tuo atveju, jei mane priims žmonės, su kuriais ir prieš tai gyvenau (su jais gyveno mano ex ir jie padėjo jam mane atsiskraidinti, apgyvendinti).
Tuo labiau, kad jie keliasi į kitą namą gyventi, tai būtų kažkiek aplinka kita. Bet va labai nerimauju ir blaškausi, ar aš "iškęsiu" ten būt, nes visi prisiminimai dar švieži man, nežinau ar atlaikysiu. Bet tikiu, kad ten turimų pažįstamų ir naujų draugų dėka išgysiu greičiau nei būdama čia, Lietuvoje. O čia labai blogai jaučiuosi.
Na, ir kitas dalykas, kad jei jau sutiks mane priimt (dar nerašiau jiems), tuomet turiu konkretų tikslą ir jo siekčiau. Tad nežinau, kaip daryti: ar rizikuoti, kad paskui nesigailėčiau nepabandžius, ar geriau likti čia, nors visa aplinka mane depresijon varo (vėlgi prisiminimai su juo, kai jis buvo atskridęs pas mane). Todėl ir norisi kortų pagalbos, kad padėtų nuspręsti.
Atsakyti
Amariliai,gal galetumet paziuret ar sulauksiu darbo pasiulymo,kurio tikiuosi,ar ne?Pritariu,kad reikia savo intuicija kliautis,ir savo galva galvot,bet kai ta galva tuscia,tai norisi patarimo.
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 02, 21:17)
Ir noriu, ir nenoriu. Nes grįžau į Lietuvą dėl skyrybų, dėl kurių jau ilgai pergyvenu ir neišgyju, todėl man Airija labai siejasi su ex. Bet sužinojau, jog jis išskrido kitur gyventi ir dirbti, todėl yra galimybė man grįžti ir jo nesutikti. Bet tik tuo atveju, jei mane priims žmonės, su kuriais ir prieš tai gyvenau (su jais gyveno mano ex ir jie padėjo jam mane atsiskraidinti, apgyvendinti).
Tuo labiau, kad jie keliasi į kitą namą gyventi, tai būtų kažkiek aplinka kita. Bet va labai nerimauju ir blaškausi, ar aš "iškęsiu" ten būt, nes visi prisiminimai dar švieži man, nežinau ar atlaikysiu. Bet tikiu, kad ten turimų pažįstamų ir naujų draugų dėka išgysiu greičiau nei būdama čia, Lietuvoje. O čia labai blogai jaučiuosi.
Na, ir kitas dalykas, kad jei jau sutiks mane priimt (dar nerašiau jiems), tuomet turiu konkretų tikslą ir jo siekčiau. Tad nežinau, kaip daryti: ar rizikuoti, kad paskui nesigailėčiau nepabandžius, ar geriau likti čia, nors visa aplinka mane depresijon varo (vėlgi prisiminimai su juo, kai jis buvo atskridęs pas mane). Todėl ir norisi kortų pagalbos, kad padėtų nuspręsti.

Beje, nepaminėjau, kad tai buvo trumpi santykiai, iširo vaikino iniciatyva, iš tiesų net nesupratau, kodėl. Aš pati jauna dar labai, tad tai nebuvo iš tų santykių, kur jau susituokę ir pan. Ir žinau, kaip sako, kad bus dar tų vaikinų ir t.t., bet dabar va tai man nieko nekeičia, kol dar myliu. Vat tie jausmai ir trukdo man nuspręsti dėl skridimo į Airiją (o joje buvau labai trumpai, tačiau labai patiko. Galvoju, gal dėl to, kad su juo buvau ir viską pirmąkart mačiau su juo rolleyes.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PikciurnaGabi: 02 gruodžio 2014 - 21:30
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 02, 21:17)

Butina pasikalbeti su tais zmonemis ir nedelst. Antras dalykas yra tas, kad Jums ten tikrai butu sunku. Pasirupinkite, kad turetumete kur grizti. Apgalvokite alternatyvius variantus, jeigu tie zmones Jusu nepriims. Grynai kliaukites protu: viska issiaiskinkite pries vaziuodama, sudekite pliusus ir minusus. Ir tada priimsite sprendima.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 02, 21:49)
Butina pasikalbeti su tais zmonemis ir nedelst. Antras dalykas yra tas, kad Jums ten tikrai butu sunku. Pasirupinkite, kad turetumete kur grizti. Apgalvokite alternatyvius variantus, jeigu tie zmones Jusu nepriims. Grynai kliaukites protu: viska issiaiskinkite pries vaziuodama, sudekite pliusus ir minusus. Ir tada priimsite sprendima.

Grįžti turiu kur - mama Lietuvoje, kur dabar ir esu. Ačiū Jums labai. Stengsiuos kuo greičiau susisiekti su jais ir viską išsiaiškinti. Gal net negalės jie priimt ir padėt, tuomet ir nebebus dėl ko nerimauti. Dar kartą ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2014 12 02, 21:19)
Amariliai,gal galetumet paziuret ar sulauksiu darbo pasiulymo,kurio tikiuosi,ar ne?Pritariu,kad reikia savo intuicija kliautis,ir savo galva galvot,bet kai ta galva tuscia,tai norisi patarimo.

Yra tokia galimybe ir ne paskutinej vietoj. Jums patarimas kortu - ka ir kaip bedirbtumet, darbe ar namie - darykite tai kiek galite profesionaliai ir kokybiskai, cia Jusu jega, ji yra tame. Siuo momentu patarimas nusimesti baimes, kad nepavyks, nes jos stabdo gerus pokycius. Ko nedaryt - tai nepervertiniti saves. Objektyvumas butinas.
kortu patarimas papildomas - valdykite emocijas, venkite daug zadanciu, mazai ispildanciu (manau tikrai atskirsite) ir viskas bus gerai. Tiesa, viskas, ka parasiau vyks ne taip greit , kaip noretusi. Tiesiog cia tinka posakis "skubek letai".
Atsakyti
Sveiki:-)
Bandau dar karta parasyti:-(
Amariliai,gal galite atsakyti ir patarti ka daryti:-( Su vyru esame issiskyre,taciau dabar santykiai gereja:-) Jis praso antro sanso pradeti viska is naujo,nes sako,kad myli vaika ir mane,kad suprato savo klaidas. Nezinau ka daryti,ar tiketi vyro zodziai,ar tai tiesa? Ar verta mums susitaikyti ir vel buti seima?
Aciu:-)
Atsakyti
Sveiki, Amariliai. Uzklausiau kitos tarologes kitoje temoje , bet jau apie 10 d nieko nesulaukiu. Taigi kreipiuosi i Jus lb nedetalizuodama situacijos, nors anksciau su jumis irgi teko susirasyt ir per asmenine konsultacija. Arteja Naujuju sutikimo svente. Su vyru vis dar esame kartu (Jusu kortu buvo prognozuojamos skyrybos arba tiesiog buvimas toliau kartu ir santykiu destrukcija), kartu joje ir dalyvausime, su savo draugais. Toje sventeje bus (greiciausiai) zmogus is mano netolimos praeities - dar is siu metu. Klausimas: ar sklandziai , be konfliktu is mano vyro puses ir to kito zmogaus puses praeis tas bendras balius? Is tikruju labiau del savo vyro galimo elgesio ir sugebejimo valdytis pergyvenu. Aciu labai is anksto ...
Atsakyti