QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 02, 17:03)
Labai labai svarbu ir skubu, nes sprendimą tektų daryti nedelsiant
Na, jus visos gal taip nepasikibinkit ant tu sprendimu pagal kortas, vis tiek turit ir galvas, ir intuicija.
Airija. jeigu griztat (kiek pamenu, dar minejote zmones ten, kurie priimtu ar tai nepriimtu atgal). Grizimo i ta Airija variantu, vienintele korta is 5 yra kazkiek pozityvi, bet tik tuo atveju, jeigu ten yra labai tikslus planas, aiskus ir numatyti veiksmai tuo ir kitu atveju, del tu zmoniu abejoju, kazkas ten yra ne taip ar pas juos ar Jusu santykiuose su jais. Laukia nusivylimai ir begimas nuo situacijos. Is viso to panasu, kad Jus pati nesate pasiruosusi, uztat va taip metotes.
Jeigu neskrendat, isivaizduoju kad liekat Lt, tai nieko baisaus, isskyrus pinigu trukuma nebutu, karjeros galimybes laikinai irgi tokios miglotos, bet uztat seimyninis gyvenimas suklestetu, o jei tokio neturite, tai yra yra uzuominu i to uzuomazgas, jeigu pastebesit
Ir patarime - va butent, Jus pasimastykite normaliai pati, pasitelkusi savo intuicija ir sveikos nuovokos izvalgas. Ir nebandykit sakyti, jog to neturite, nes turite tikrai, matau is kortu. Na, ir cia nesipleciu perdaug, bet bus geru ziniu ar tai pasiulymu, taip pat bus ir tas, apie ka uzsiminiau auksciau, na, viskas gerai teisiog. Gal but jus pernelyg dramatizuojate situacija.
O Jus norite ten vaziuot ar ne? Taip ranka prie sirdies pridejus?
Papildyta:
QUOTE(doriele @ 2014 12 02, 20:52)
Labas vakaras, turiu toki klausima: esu praradus vairuotojo pazymejima uz greiti, praejo puse termino be auto stogas vaziuoja, dabar galvoju prasyti kad grazintu anksciau nustatyto termino, tik padariau klaida pagavo vairuojant be teisiu..

ar galetumet paklausti kortu ar dar verta kazka daryti ar jau laukti kol terminas pasibaigs. Busiu labai dekinga uz atsakyma, man labai svarbu
Po siandien patirtos avarines situacijos, kai esi ikalintas tarp dvieju furu ir dar vieno, kuris tau taranuoja dar, greiti ryskiai noredamas virsyt bet kokiomis priemonemis beigi nematai nei kas prieky, nei kas sonuose, nes tarpe esi tarp tu gigantisku masinu, plius tas beprotis skubantis su VIP numeriais (prie vairo ne as buvau), ir viskas tas ant tilto pries pat pavojinga posuki, kur buna pastoviai vainiku prideta, tai man kazkaip atrodo, kad kas nemoka vairuoti, tam geriau nevairuoti.

Nes tai buvo sekundziu reikalas. Mums tiesiog pasiseke, kad i armonika nesustume.
Gerai, sudesiu tas kortas.
Teises pirma laiko galit gauti, davusi kysi. ir tai butu pusiausvyros pazeidimas, Jus ju netektumet tuoj vel. Jeigu laukiat savo termino, tai labai nemalonu, uztat saugu ir viskas savo vietose, per ta laika reiketu pasitobulinti situos igudzius, tik susimildama ne ten, kur yra furos ir tuneliai, posukiai ir t.t.
Patarime krito neplest tikslo jega.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys