Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Amariliai @ 2014 11 30, 14:25)
Gitale, as maciau vakar Tavo sita klausima kitoj temoj ir sianakt ji sapnavau biggrin.gif t.y. sapnavau, kad tariuosi su Tavim del savo nekilnojamo turto (sapne jo per daug buvo) biggrin.gif

Sudejau kortas ir jos sako siais metais pardavinet butu nuostolis tikrai. Mazint kaina irgi ne. O va paluket truputeli vertetu. Tai is tu keliu kortu matosi sitaip.
[

buvo idomi keliu zmoniu nuomone, kazkaip nesiseka man ji parduot, reiskia seis metais neisedgs:) na bent kitais gal kas susidomes tada, ar ji isvis bent pavyks parduot ar kazkas nupirks

aciu jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 30 lapkričio 2014 - 12:44
QUOTE(Loreta0203 @ 2014 11 26, 16:02)
sveikos merginos
gal galetumet kuri pažiūrėti
mano sutuacija tokia, beveik prieš metus man vyras pasakė, kad myli kitą moterį, tuo metu mane ta žinia pritrenkė, aš tiesiog maladavau kad manęs nepaliktų ir jis nepaliko, bet su meiluže toliau bendravo. Taip ir gyvenom, kol aš suvokiau, kad daugiau taip gyventi nebegaliu ir jam pirmą kartą pasiūliau išeiti, tada ir sužinojau, kad iš tikrųjų jis eiti niekur nenori, prašė duoti jam laiko susitvarkyti. Aš daviau jam to laiko, bet niekas nesikeitė ir aš galutinai nusprendžiau kad jis turi išsikraustyti. Dabar mes jau gyvenam atskirai, jis nuomojasi butą. Išsiskyrėm pakankamai draugiškai, jis rūpinasi vaikais ir t.t. Bet paskutiniu metu kiek aš jį matau tai jis labai liūdnas pasirodo. Klausimas: kas su juo darosi, kokios jo mintys apie šeimą ir apie tą moterį. Nes kaip ten bebūtų man vistiek rūpi jo likimas ir ar dar yra galimybė, kad mes būsim kartu.

Amariliai, gal galėtum pažiūrėti
Atsakyti
Pagal jo elgesi ir kalbejima atrodo viskas neblogai ir kaip noreciau manyt kad issikyrima rodo ju bet bijau prisiavajoti
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kuri nors pazvelgtumete mano darbinius reikalus ir ju perspektyvas ateinantiems metams? ax.gif Lb aktualus klausimas siuo metu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 30 lapkričio 2014 - 13:45
Mergaites, as dirbu, kai matau gimimo datas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tanitė @ 2014 11 30, 14:34)
Mergaites, as dirbu, kai matau gimimo datas ax.gif

Labas Tanite,

O jus astrologija uzsiemate? Ar datos zinojimas padeda tiksliau pamtyti situacija? smile.gif
Atsakyti
Tanite, gal Jūs numerologiją naudojate šalia Taro? Nes astrologiškai matyt kažką tikslaus be minučių tikslumo nėra įmanoma, tik vokrug do okolo.

Tulpyte, aš linkusi manyti pagal šiandienos kortas, kad tai jų išsiskyrimas ir jų santykių mirtis bus. Bet. Jo galvoje vis dar yra chaoso. Todėl jokios garantijos negaliu duoti. O nervuotis tikrai nesinervuok, ramiai lauk. Kai vyras renkasi iš dviejų, pasirenka tą, kuri ramesnė ir mažiau pretenzijų kelia. O Tu jau labai daug padarei, vadinasi viskas yra įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 11 30, 14:53)
Labas Tanite,

O jus astrologija uzsiemate? Ar datos zinojimas padeda tiksliau pamtyti situacija? smile.gif

oi ne, man padeda susikaupti taip. blush2.gif Tokiu budu suzinu signikatoriu zmogaus. ax.gif
Atsakyti
Nagi kas man galetu paziureti kaip man bus toliau su vyru. Buvo visko, atrodo ugni ir vandeni perejom santykiu prasme, neissiskyrem, atlaikem. Bet va belgiskas saltis kausto is jo puses ir begalvoju ar pavyks cia mums toliau islaikyti seima ar viskas, reikia pripazint pabaiga, susitaikyt ir imtis konkreciu veiksmu...
Atsakyti
Sveikos merginos gal galit man padeti, esu vienis mama dvieju mergyciu, susipazinau su vyruku, jus issiskires turi du berniukus kuriuos augina mama. Ju santykiai isliko neblogi, su manim graziai bendrauja, visada turim apie ka pasneketi, ir su mergaitemis bendrauja graziai kai bunam kartu, bet matau kad kazka slepia nuo manes, bendraujam gan ilgai bet dar nebuvau pas ji namuose...vis pasisnekam apie ateities planus, bet kiekviena karta pagalvoju kad gal jau laikas baigti siuos santykius...
Atsakyti
Labai jums aciu , labai tikiuosi kad pavyks iagyventi sita musu santykiu isbandyma ir viskas bua gerai
Atsakyti
QUOTE(Siena1994 @ 2014 11 30, 13:00)
Amariliai, gal galėtum pažiūrėti

Liūdnas atrodo sakot. Gailisi jis dabar praradęs savo namus ir šeimą vardan meilužės, bet vis tiek nori abi turet. O su ja kas, kaip ir pas visus, yra gerų ir blogų dalykų, po lygiai. Meilė tik baigia praeiti. Perspektyva jei atgal priimtumėt, nekokia, nes jis malonumų aukot nenorės, išnešti muilą minčių gali turėt, vaikų turit? Jei turit, tai vaikas santykį gali laikyt kurį laiką.
Patarimo kortos tai tiesiai šviesiai sako Jum nieko čia nedaryt. Nes pastangos neatsipirks, gausit vėl tą patį, meilužės gal tik vardas kitas bus.
Atsakyti