Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(yeah @ 2014 11 14, 14:47)
Yeah,
gal Jūs galėtumėte pažiūrėti ką kalba kortos man darbo prasme.
Jau pusmetį nedirbu, PANIKUOJU.... Esu baigusi rimtus mokslus, norėčiau save realizuoti, rasti darbą. Kol kas mano ieškojimas bevaisis. Gal kortos rodo kuria linkme man eiti? Ar gausiu greitu laiku darbą?

Siuo metu yra sumaištis, neapgalvoti sprendimai, neatsargumas bandant susitvarkyti sudėtingoje situacijoje. Gal dar yra noras irodyti aplinkiniams ir  paciau sau, kad sugebat būti sėkminga. Ziurint i jusu potencialias galimybes sakyčiau galimybes yra tikrai geros, bet bet kokia nesekme jums kerta per savigarba. Jusu savybes reikalingos darbui. Pagal kortas esat per daug pragmatiska, užsispyrusi. Butent sitos jusu savybes jums trukdo pamatyti perspektyvas, jeigu reikalas is karto neatrodo jums itin perspektyvus, jus vargu ar imsites jo isvis. Perspektyvu rasti darba pozicijoje esanti korta kalba apie per dideli pasitikejima savimi arba atvirsciai dideli atsarguma. Ateities perspektyvos jums rodo darba ir sako, kad tokia yra likimo valia ir reikia truputi pakentėti.
Siulyciau jums atsižvelgti i patarimus ir pabandžiau suskaičiuoti laika kada bus tas naujas darbas.  Beveik 5 menesius man rodo. Labai netikekit tuo skaičiumi, nes tik mokausi nustatyti laika.

gal tu Amariliai nematei mano atsakymo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 11 25, 12:57)
pelicija,
as perziurejau tavo atveji. neturi darbo patirties ir jautiesi baigusi labai kietus mokslus. visur ta pabrezi. kaip jau minejau, kad tas tau duoda per savimeile, kad nerandi to saves verto darbo. ir ka galiu pasakyti 6 menesiai be patirties ir lietuvoje nera labai ilgas laiko tarpas ieskant darbo. ir pati vietoje panikuoju galetum prisijungti prie kokiu projektu, kazkur dalyvauti, bent jau savanoriauti ar kazka kito nuveikti, kad darbdaviams taptum patrauklesne, aktyvi ir iniaciatyvi asmenybe pasirodytum. o kortos tau darbo vietos nesukurs ir tikrai nera lengva taip greitai rasti gera darba, ne bet koki dar neturint patirties.  4u.gif
Papildyta:

sekmes.  4u.gif

Yeah, stai Tavo atsakymas Pecilijai, kurios net vardo nesugebejai parasyt. Eilini kart pagaunu Tave meluojant.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 26, 15:39)
Yeah, stai Tavo atsakymas Pecilijai, kurios net vardo nesugebejai parasyt. Eilini kart pagaunu Tave meluojant.

aš taip pat tik šį mačiau.... Nesipykite ��
Atsakyti
QUOTE(Božuk23 @ 2014 11 26, 14:46)
Tai  mes esame nesuderinami kaip pora, pernelyg skirtingi ar kažkas iš mūsų įdeda per mažai pastangų?

Beto gal galėtumete žvilgtelti kas laukia manęs asmenyniame gyvenime.
Ačiū.

kodel nesuderinami? as nieko tokio nesakiau. pas jus dar tk grazus silti santykiai, meiles nemaciau. o kas ateiti neziurejau. Daugiau ziurint man reikia gimimo metu. Bet jus jau bendravote su amarilia, tai jau ji jums turetu atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 26, 15:39)

o kame cia melas? nepagaunu kas cia vyksta g.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal galite paziureti,ar artimiausiu metu sulauksiu darbo pasiulymo?
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 11 26, 15:43)
aš taip pat tik šį mačiau.... Nesipykite ��

nesipykstam, Yeah atspari viskam smile.gif

Bozuk, as dabar einu privalomo pietu pogulio, paskui Tau padeliosiu jei dar noresi.

Tanite, sveika. As nemandagi, nepasisveikinau is pradziu 4u.gif Kokiu metodu Tu delioji Taro? Man idomu, nes parasei porai merginu "atsakiau jums", bet atsakymo nemaciau. I AZ rasei? Man idomu butu paskaityt, kaip Tu buri. Ta prasme netraukt ten is Az info, bet kai atsakineji, rasyti temoj, man labai idomu but paziuret.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 26, 16:39)

ta prasme ka meluoju? as nekalta, kad jus rast nesugebat. kartais siutas ima. parasyk ir dar nu neranda zmones. biggrin.gif

http://www.supermama...?...6897&st=264
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 26 lapkričio 2014 - 16:08
ok, Yeah, as radau ta ankstesni atsakyma, isitikinau, kad cituodama nekoregavai, tik man vienas toks klausimas atsistojo, kodel sikart Tu Pecilija maisei su zememis ir kalbejai priesingai. Manau, jog nemetei kortu sikart, todel ir klausiau. Nes cia buvo grynas savimeiles izeidimas, mol Pecilija rimtus mokslus baigusi (turint omeny ka baigei Tu pati), bobiskas pavydas ir bobiskas kandziojimasis. Juk jau atsakei jai pries tai, ten tikrai dejai kortas. kuriu galu cia vel pult ta zmogu ir iziuret krisla aky, nematant rastu savojoj.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 26, 15:54)

Tanite, sveika. As nemandagi, nepasisveikinau is pradziu 4u.gif  Kokiu metodu Tu delioji Taro? Man idomu, nes parasei porai merginu "atsakiau jums", bet atsakymo nemaciau. I AZ rasei? Man idomu butu paskaityt, kaip Tu buri. Ta prasme netraukt ten is Az info, bet kai atsakineji, rasyti temoj, man labai idomu but paziuret.

as bandau visus budus ir metu visais gyvenimo klausimais, o atsakinejau i až, kad man atrodo dauguma nenoretu paviešinti savo gyvenimo. i paprastus atsakinesiu viesai, i sudetingesniu tik per až.
Atsakyti
Amarilia ,Bozuk palauks smile.gif
Gero poilsio:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Božuk23: 26 lapkričio 2014 - 16:25
Jeigu galite, pažvelkite kortose, ar pavyks susirasti geriau apmokamą darbą? Būtų labai didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 26, 17:10)
ok, Yeah, as radau ta ankstesni atsakyma, isitikinau, kad cituodama nekoregavai, tik man vienas toks klausimas atsistojo, kodel sikart Tu Pecilija maisei su zememis ir kalbejai priesingai. Manau, jog nemetei kortu sikart, todel ir klausiau. Nes cia buvo grynas savimeiles izeidimas, mol Pecilija rimtus mokslus baigusi (turint omeny ka baigei Tu pati), bobiskas pavydas ir bobiskas kandziojimasis. Juk jau atsakei jai pries tai, ten tikrai dejai kortas. kuriu galu cia vel pult ta zmogu ir iziuret krisla aky, nematant rastu savojoj.

nu jo. cia gerai nebus niekada. nu ko tik nedarau, nu viskas zinok blogai. nu atsiprasau, bet amariliai pati kartais taip atsakai, kad kartis zmogus nori. mano variantas gan svelnus buvo. dar as nekalta, kad jinai neranda ir vis kilnoja ta savo klausima, nors as jai pazadejau atsakyti savaitgali ir atsakiau. pavydo jokio pas mane nera, nes visos profesijos yra gerbtinos ir prasau man nerasyti ka tu baigei. gal pasiziurek ka pati baigei.
varau ir cia. uzknisot.
o pelicija pecilija ziopla esi. taip jei ir darbo ieskai, tai ne stebetina, kad nerandi. 4u.gif
Atsakyti