Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

apie akcijas, versla, valdytojus ir t.t. tai Matricai klausimas. Kai jau jin pasirodys biggrin.gif man cia kita galaktika, galiu nusisneket juodai, nes tu zodziu nesuprantu biggrin.gif
[/quote]

biggrin.gif Dekoju
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 11 25, 14:51)
maniau, kad tai tik baigusi esi, nes vis tik mokslus akcentavai, o patirties neuzminejai.  biggrin.gif

Yeah, o Tu dejai jai kortas? Kas Tau sukrito man idomu. Sitaji gi anaji, ji ne pelicija, o pecilija, tai yra tokia akvariumine zuvyte, gan atspari visokioms akvariuminems problemoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 26, 11:45)
Yeah, o Tu dejai jai kortas? Kas Tau sukrito man idomu. Sitaji gi anaji, ji ne pelicija, o pecilija, tai yra tokia akvariumine zuvyte, gan atspari visokioms akvariuminems problemoms biggrin.gif

dejau, bet kada tas buvo. as neprisimenu kortu taip ilgai. biggrin.gif as maniau, kad ji neturi tos patirties, nes vis tik mokslus minejo. nors kortos ir nerode turi ji ta patirti, ar ne. labai man akcentavosi tik vienas dalykas, kad savivertes kritimas del to, kad neranda ir ambicijos kazkokios.

aplamai nezinau ka daryti. gal reikia uzrasineti kortas? pas mane buvo toks atvejis, kad kliente grizo po menesio kazko pasitikslinti. o as sakau ka as zinau, jau nepamenu kokios ten kortos buvo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 26 lapkričio 2014 - 11:05
QUOTE(Wejuske @ 2014 11 13, 15:33)
Sveikos! smile.gif as vis nenustoju pas jus lankytis nes jusu patarimai man tikrai labai padeda.... Si karta karjeros klausimai....

Maniskiui L, pasiule nebloga praktika su karjeros galimybem, bet kvalifikuota, gera darba.... bet... alga dvigubai mazesne, negu dabar moka, nes nors ir esame uk, jam mokes alga Lietuva.... kaip galvojat, ar pasiseks jam tai?

Ir as... as pradejau ieksoti naujo darbo kad gauciau didesne alga. gal galite ismesti kortas kaip man seksis ieskoti ir ar greitai rasiu?

Laaaabai dekoju smile.gif

Priminsiu apie save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 11 26, 11:04)
dejau, bet kada tas buvo. as neprisimenu kortu taip ilgai.  biggrin.gif as maniau, kad ji neturi tos patirties, nes vis tik mokslus minejo. nors kortos ir nerode turi ji ta patirti, ar ne. labai man akcentavosi tik vienas dalykas, kad savivertes kritimas del to, kad neranda ir ambicijos kazkokios.

aplamai nezinau ka daryti. gal reikia uzrasineti kortas? pas mane buvo toks atvejis, kad kliente grizo po menesio kazko pasitikslinti. o as sakau ka as zinau, jau nepamenu kokios ten kortos buvo.  blink.gif

tai rasykis. nes ziurek, nesutapo musu burimai. ir vel, ziurek, yra prasme yra prakalbinti kliente. O Tu perskaitei ka jin akcentuoja, pasak Taves, kortos galejo uzvesti ant kelio prakalbinant. Neuzvede, matai? Koncentravaisi i jos neva tai pabreziamus dalykus. Nors jin pabreze panikavima didziosiom raidem daug kartu biggrin.gif Bet ne prestizinius mokslus, tai info, kuria ji duoda, net nekalbinama papildomai. Kodel Tau mokslai uzkliuvo? Tai kalba tik apie tai, kad ji nera runkelis, supranti, kad kartele jos aukstai. O cia Tavo asmeniskumai islindo. Del tu mokslu.

Siaip tikslinant nekrenta kortos kardinaliai kitaip, jeigu zmogus nera padares pokyciu savo situacijoje.

Vel galiu paminet ta pacia Tulpyte. Jos kamantinet nereikejo, nes ji sugeba dviem sakiniais nusakyti esme, esmiu esme savo problemos. Bet ne visi taip sugeba.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Jeigu nesunku pažiūrėkite.
Jau man esate padėjusios Jūsų patarymas pastumėjo susirasti naują darbą kuri aš gavau per mėnesį.
Dabar rašau kitu reikalu.
Draugauju su vaikimu kuris gyvena Londone,antrą kartą atvažiavo į Lietuvą dėl manęs.
Kartais man atrodo,kad aš jam visiškai nerupiu,tai jis puola bučiuotis tai laikosi atstumo.
Nesuprantu kame yra reikalas,ką jis man jaučia. Gal vienas kitą kankinam nors jokios bendros ateities ir negali būti.
Gal mes labiau draugai negu pora.

Būsiu labai Jums dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 11 24, 20:18)
sita tema yra bendra. tiesiog turi kazkas ja sukurti. bandom cia sutilpti visos norincios pagal galimybe rasti bendra kalba.  mirksiukas.gif

o tai gerai, nes kartais ir as norėčiau pakometuoti 4u.gif
Atsakyti
sveikos ar kuri Tarologe deliojat kortas energetiniam laukui nustatyti, su tikslu parinkti amuleta?
Atsakyti
QUOTE(Božuk23 @ 2014 11 26, 12:50)
Sveikos merginos smile.gif
Jeigu nesunku pažiūrėkite.
Jau man esate padėjusios Jūsų patarymas pastumėjo susirasti naują darbą kuri aš gavau per mėnesį.
Dabar rašau kitu reikalu.
Draugauju su vaikimu kuris gyvena Londone,antrą kartą atvažiavo į Lietuvą dėl manęs.
Kartais man atrodo,kad aš jam visiškai nerupiu,tai jis puola bučiuotis tai laikosi atstumo.
Nesuprantu kame yra reikalas,ką jis man jaučia. Gal vienas kitą kankinam nors jokios bendros ateities ir negali būti.
Gal mes labiau draugai negu pora.

Būsiu labai Jums dėkinga.

geri šilti, draugiški santykiai. tik tiek ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos
gal galetumet kuri pažiūrėti
mano sutuacija tokia, beveik prieš metus man vyras pasakė, kad myli kitą moterį, tuo metu mane ta žinia pritrenkė, aš tiesiog maladavau kad manęs nepaliktų ir jis nepaliko, bet su meiluže toliau bendravo. Taip ir gyvenom, kol aš suvokiau, kad daugiau taip gyventi nebegaliu ir jam pirmą kartą pasiūliau išeiti, tada ir sužinojau, kad iš tikrųjų jis eiti niekur nenori, prašė duoti jam laiko susitvarkyti. Aš daviau jam to laiko, bet niekas nesikeitė ir aš galutinai nusprendžiau kad jis turi išsikraustyti. Dabar mes jau gyvenam atskirai, jis nuomojasi butą. Išsiskyrėm pakankamai draugiškai, jis rūpinasi vaikais ir t.t. Bet paskutiniu metu kiek aš jį matau tai jis labai liūdnas pasirodo. Klausimas: kas su juo darosi, kokios jo mintys apie šeimą ir apie tą moterį. Nes kaip ten bebūtų man vistiek rūpi jo likimas ir ar dar yra galimybė, kad mes būsim kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta0203: 26 lapkričio 2014 - 14:03
QUOTE(wiper @ 2014 11 26, 13:59)
sveikos ar kuri Tarologe deliojat kortas energetiniam laukui nustatyti, su tikslu parinkti amuleta?

Man truksta dar igudziu.
As galiu nustatyti negatyva ar porča, bet nemoku ju pašsalinti. Merginos, kuri dirbat su energetika?
Atsakyti
QUOTE(Tanitė @ 2014 11 26, 14:02)
Man truksta dar igudziu.
As galiu nustatyti negatyva ar porča, bet nemoku ju pašsalinti. Merginos, kuri dirbat su energetika?

kas yra porcas? del praktikos galit padelioti,jei yra noro mirksiukas.gif
ta prasme del negatyvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiper: 26 lapkričio 2014 - 14:14