Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(pecilija @ 2014 11 25, 12:00)
Keliu į viršų 4u.gif

pelicija,
as perziurejau tavo atveji. neturi darbo patirties ir jautiesi baigusi labai kietus mokslus. visur ta pabrezi. kaip jau minejau, kad tas tau duoda per savimeile, kad nerandi to saves verto darbo. ir ka galiu pasakyti 6 menesiai be patirties ir lietuvoje nera labai ilgas laiko tarpas ieskant darbo. ir pati vietoje panikuoju galetum prisijungti prie kokiu projektu, kazkur dalyvauti, bent jau savanoriauti ar kazka kito nuveikti, kad darbdaviams taptum patrauklesne, aktyvi ir iniaciatyvi asmenybe pasirodytum. o kortos tau darbo vietos nesukurs ir tikrai nera lengva taip greitai rasti gera darba, ne bet koki dar neturint patirties. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mažulė @ 2014 11 25, 13:47)
Aciu Yeah  4u.gif Taip taip tas nepasitikejimas savimi mane viena diena "pribaigs"... darba rasau pati tik kazkaip sunkiai einasi... doh.gif todel ir iskilo toksai klausimas ar gebesiu as ji uzbaigti ir apsiginti... dar karteli dekoju uz atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 25 lapkričio 2014 - 12:58
QUOTE(pecilija @ 2014 11 25, 11:00)
Keliu į viršų 4u.gif

na, paziurejau. tas darbas busimas ar tai jo paieskos kazkokiu budu persipina su romatinskais santykiais. Gali buti, jog paieskose Jums pades koks gerbejas arba tiesiog darbas atnes kazka naujo i sia sfera. Ko nedaryti? Nepanikuoti pirmiausia, nenusileisti iki menkesniu reikalavimu, Jums netinka maximos kasa. Persiziurekite savop aplinkos zmones, ju tarpe yra nusiteikes padeti. nepameskit vilties ir nenuleiskite karteles, tikrai bus normalus darbas, toks, kad ne geda ir prisipazint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpyte @ 2014 11 24, 12:03)
Laba diena norejau paklausti gal pas mane jau kazkas keicesi ar vis dar ta pati rodo, nes atrodo viskas gereja bet dar bijau dziaugtis

Taip, pati zinai, jauti, kad balius sitas tai tik etapas, paskui dar gali but nemalonumu visokiu, bet dabar patarimu kortos Tau sako moteriskuma ir seksualuma pabrezk. Tebegalioja ankstesnis kortu patarimas nekelti triuksmo ir nemojuot sluota smile.gif
Atsakyti
Ačiū, už man skirtą laiką, Amariliai ir Yeah.
Beje, Yeah... Darbo patirtį, kurioje sferoje ieškau, turiu beveik 11 metų 4u.gif Ieškau darbo konkrečioje rinkoje, yra pasiūlymų ir paprastesnio darbo, bet nežinau, ar verta.
O panikuoju, nes tiek metų dirbusi neturiu kus savęs padėti. 4u.gif
Amariliai, suintrigavai...

Dėkoju dar kartą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma. Tik truputi nesupratau atsakymo taip tai gereja situacija, ar taip tai vis dar lieka tas pats?

Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 11 25, 14:13)
Ačiū, už man skirtą laiką, Amariliai ir Yeah.
Beje, Yeah... Darbo patirtį, kurioje sferoje ieškau, turiu beveik 11 metų 4u.gif  Ieškau darbo konkrečioje rinkoje, yra pasiūlymų ir paprastesnio darbo, bet nežinau, ar verta.
O panikuoju, nes tiek metų dirbusi neturiu kus savęs padėti. 4u.gif
Amariliai, suintrigavai...

Dėkoju dar kartą 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

maniau, kad tai tik baigusi esi, nes vis tik mokslus akcentavai, o patirties neuzminejai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 25 lapkričio 2014 - 14:51
Labas. Gal kuri galetu ismesti kortas. Dirbu su prekyba susijusioje kompanijoje ir noreciau perpirkti is valdytoju akcijas. Ar pavyktu tai padaryti? O gal geriau savo asmeniskai is naujo kurti?
Atsakyti
Laba,

Esu jau Jums rašiusi. Norėčiau dar kartą perklausti dėl tų pačių dalykų. Kokios šiuo metu mano galimybės susirasti naują, geresnį darbą ir kaip mano meilės santykiai klostosi su ponu A. Darbo kol kas taip ir nesusiradau, o santykiai manyčiau stovi vietoje. Galbūt kortos galėtų pasakyti , ką maždaug daryti, kad geriau sektųsi? Gal aš per daug tikiuosi iš žmogaus, ar mano lūkesčiai per dideli.... Kaip jis pats jaučiasi su manimi? ar patenkintas mūsų santykiais?.... Galbūt kas nors galėtų pažiūrėti smile.gif

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 11 25, 14:19)
Labai aciu uz atsakyma. Tik truputi nesupratau atsakymo taip tai gereja situacija, ar taip tai vis dar lieka tas pats?

Gereja, Tulpyte, Tu turi daugiau koziriu. Bet nesusimauk, nepradek kelt reikalavimu ir nerek ant jo, nu zinai smile.gif Jau labai daug padarei ir toliau ta laikyk. 4u.gif
Atsakyti
Amariliai, ar galite paziureti,
kas manes laukia karjeros srityje? Turiu galvoje, ar ateityje man nusimato prošvaisčių/pasikeitimu karjeros srityje?
Dirbti dirbu, bet darbas ne itin sirdziai mielas (nors ir pagal specialybe), nesijauciu prasmingai isnaudojanti laika ir t.t. Po truputi mastau ir ziurinejuosi kitko, bet (man tokia nuojauta) kad reiktu zvelgti visai i kita sriti - traukia "moteriskesnes" sritys - susijusios su groziu, mada.... Tad labai noreciau isgirsti galimybes smile.gif
Atsakyti
Amariliai, o jūs privačiai buriate? Kokia kaina?
Atsakyti
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2014 11 25, 22:23)
Amariliai, o jūs privačiai buriate? Kokia kaina?

taip. apie privacius dalykus tariames tik privaciai, ne temoj. AZ parasykit.
Papildyta:
QUOTE(mamamia321 @ 2014 11 25, 21:44)
Amariliai, ar galite paziureti,
kas manes laukia karjeros srityje? Turiu galvoje, ar ateityje man nusimato prošvaisčių/pasikeitimu karjeros srityje?
Dirbti dirbu, bet darbas ne itin sirdziai mielas (nors ir pagal specialybe), nesijauciu prasmingai isnaudojanti laika ir t.t. Po truputi mastau ir ziurinejuosi kitko, bet (man tokia nuojauta) kad reiktu zvelgti visai i kita sriti - traukia "moteriskesnes" sritys - susijusios su groziu, mada.... Tad labai noreciau isgirsti galimybes smile.gif

Dabartiniame darbe perspektyvos nelabai kokios, bet imanoma ta perspektyva istaisyti. Jums truksta ziniu, igudziu. Jeigu norite ten kazka daugiau pasiekti, Jums reikia tobulintis papildomai. Siuo metu taip.

Jeigu eitumet i grozio sriti, laukia daug sunkumu, cia reiketu nusimesti visokias baimes ir nepasitikejima savimi, susirasti labai konkrecia krypti ir ta linkme judet. Duotybes tam Jus turite, bet labai daug visokiu nepalankiu aplinkybiu. Ir sitokio pobudzio darbas Jums atnestu permainas rimtas gyvenime, kurios susijusios irgi su sunkumais. Jeigu tikrai to norite, reikia pasiruosti tiek profesionalumo prasme, tiek psichologiskai. Siuo metu Jus dar nepasiruosusi.
Papildyta:
QUOTE(Dovile06 @ 2014 11 25, 16:11)
Labas. Gal kuri galetu ismesti kortas. Dirbu su prekyba susijusioje kompanijoje ir noreciau perpirkti is valdytoju akcijas. Ar pavyktu tai padaryti? O gal geriau savo asmeniskai is naujo kurti?

apie akcijas, versla, valdytojus ir t.t. tai Matricai klausimas. Kai jau jin pasirodys biggrin.gif man cia kita galaktika, galiu nusisneket juodai, nes tu zodziu nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti