Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Amariliai nuosirdziai dekoju kad skyret savojo brangaus laiko 4u.gif
Kad jus zinotumet kaip jus mane nuraminot ir pakylejot wub.gif
Atsaket viska kaip pirstu i aki ,del keliones gal galiu as jums parasyti asmeniskai kur jis turetu keliauti blush2.gif Nes viesai to nenoriu rasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Susanne @ 2014 11 19, 18:38)
Labas,matrica_2  4u.gif
jei turesite laiko paziurekite,kaip seksis najajame darbe.Kokios perspektyvos?Koks virsesniu uzmane zmoniu poziuris i mane?Ir koks butu kortu patarimas,kad viskas klostytusi  tik kuo geriau smile.gif

gal galetu kuri tarologe perziureti mano klausima 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos tarologės, pažiūrėkit, kaip sukris kortos-noriu atlikti vieną veiksmą, ty parašyti laišką, kuris gali atnešti man nemažai skausmo arba atvirkščiai. Ar verta tai daryti, ar tiesiog toliau sėdėti ir mirksėti? biggrin.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti

Aciu Amariliai 4u.gif Taip ir maniau kad jokios ten meiles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 24 lapkričio 2014 - 09:11
Laba diena norejau paklausti gal pas mane jau kazkas keicesi ar vis dar ta pati rodo, nes atrodo viskas gereja bet dar bijau dziaugtis

Atsakyti
QUOTE(Susanne @ 2014 11 23, 18:38)
gal galetu kuri tarologe perziureti mano klausima 4u.gif  4u.gif

Atsakiau jums ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GTE @ 2014 11 22, 17:43)
Sveiki Amariliai,

Gal galite pažiūrėti kokie gyvenimo pokyčiai man nusimato per ateinančius metus? Parašykite kokios informacijos reikia iš manęs.
Būčiau labai dėkinga.

irgi atsakiau..
Atsakyti
O gal yra kur nors sukurta tema, kuri nebuti individuali. nes kiek supratau ikysau as cia savo trigrasi, bet taip norisi padeti. Cia tokia gera praktika man gaunasis.
Atsakyti
QUOTE(Tanitė @ 2014 11 24, 21:14)
O gal yra kur nors sukurta tema, kuri nebuti individuali. nes kiek supratau ikysau as cia savo trigrasi, bet taip norisi padeti. Cia tokia gera praktika man gaunasis.

sita tema yra bendra. tiesiog turi kazkas ja sukurti. bandom cia sutilpti visos norincios pagal galimybe rasti bendra kalba. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Vis dar idomu ar užbaigsiu studijas? Ar apsiginsiu diplomą? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2014 11 25, 09:04)
Labas rytas. Vis dar idomu ar užbaigsiu studijas? Ar apsiginsiu diplomą? 4u.gif  ax.gif

mažulė,
ruosiausi atsakyti i tavo klausima, bet kazkaip per darbus taip ir pamirsau. nezinau kada tas gynimas, bet pagal kortas ne uz ilgo ir butent dabar toks momentas, kad pokyciai vyksta tavo situacijoje labai sparciai ir kotos netgi sako, kad greit viskas baigsis, net nepastebesi. sekme yra pasiekiama ir reali, bet kelias iki jos nera lengvas ir su kliutimis. sekme bus kaip ideto darbo rezultatas, o ne is dangaus nukris. tam tikra prasme sitas parasytas darbas leis tau paciai atsiskleisti, atrasti savo talentus, gabumus ir net sakyciau turetu prideti pasitikejimo savimi. kaip zmogus tu turi visas savybes parasyti normalu darba ir ji apsiginti, bet is kazkur lenda nepasitikejimas savimi ir pagal kortas dabar disharmonija, baimes visokios ir pazeista pusiausvyra situacijoje. dar galiu grynai pagal kortas susidaryti toki ispudi, kad tau truputi truksta pasitikejimo savimi ir esi linkusi abejoti, svyruoti susidarius sudetingesnei situacijai truksta ryzto. dar pagal viska yra nemazai painiavos mintyse, veiksmuose, sprendimuose. gal net ir klaidingu nuomoniu kazkokiu klausimasis. siulau atsirinkti kieno patarimu klausytis del sito savo darbo. ir kaip perpejimas eina viska daryti saziningai, nes jei bus kazkokiu nesaziningu dalyku padaryta (kaip pavyzdys plagijavimas arba tiesiog darba rasai ne pati, kokiu kitu budu bandai gudrauti) tai nepavyks tau.
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 11 17, 19:42)
....gal  galėtumėte pažiūrėti ką kalba kortos man darbo prasme.
Jau pusmetį nedirbu, PANIKUOJU.... Esu baigusi rimtus mokslus (susijusius su viešosiomis institucijomis), norėčiau save realizuoti, rasti darbą. Kol kas mano ieškojimas bevaisis. Gal kortos rodo kuria linkme man eiti? Ar gausiu greitu laiku darbą? O gal eiti dirbti bet ką... t.y. paprastesnį darbą?

Keliu į viršų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 11 25, 12:37)
mažulė,
ruosiausi atsakyti i tavo klausima...

Aciu Yeah 4u.gif Taip taip tas nepasitikejimas savimi mane viena diena "pribaigs"... darba rasau pati tik kazkaip sunkiai einasi... doh.gif todel ir iskilo toksai klausimas ar gebesiu as ji uzbaigti ir apsiginti... dar karteli dekoju uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti