Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

kazkaip visiem tie finansai galvoj..amariliai padeliokit ir man tuo klausimu,zutbutinio stygiaus nejauciu,sakem taip pat nevartau,vyro atlygis nepastovaus dydzio,zlema turetu sumazeti atlygis.
Atsakyti
QUOTE(mirele @ 2014 10 22, 15:58)
Sveiki Amariliai smile.gif Atsirado galimybe kandidatuoti i asistento pareigas universitete-destyti studentams, todel noreciau suzinoti, ar verta man bandyti kandidatuoti ir kaip man sektusi dirbti toki darba (jis nebutu pagrindinis)? aciu  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2014 10 20, 22:03)
Sveiki, Amariliai,

ar galetumete padelioti ir mano situacija su vyru ir kokios tos perspektyvos mums buti tolau kartu ? Kartu esame jau 10m. vede virs 2m. turime vaikuti..atrodytu kaip ir viskas gerai, jis mane myli ir t.t., bet manyje kazkokia tustuma..kartais labai blogai jauciuosi, kai jis man sako jog as jam pati svarbiausia, geriausia ir visokia -iausia, bet as negaliu jam atsakyti tuo paciu..kartais galvoju jog jis ne man skirtasis..nesugeba aprupinti seimos ir t.t. turim pastovia problema 10m. - pinigu trukuma..dabar net ir savo kampo neturime,gyvename su tevais sad.gif pavargau jau nuo visko..norisi pagaliau savo busto, bet ar tai issprestu problema ? ir buciau laiminga su savo vyru ?
*

Matyt siai dienai as jau matau daugiau minusu tame zmoguje nei pliusu..o anksciau buvo atvirksciai..
Atsakyti
Sveiki, Amariliai

labai laukiu,kad padeliotumet man! smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2014 10 24, 11:14)
Nu ir as nesuprantu, kaip galima sedet ir ziuret filma, nes jo metu galima dar megzt, pjaustyt misraine ar pyragelius lipdyt  biggrin.gif  biggrin.gif O dar 6% Liuto turiu, tai iŽvis..

cha biggrin.gif Tai aisku, as mezgu ziuredama filmus, normaliai taip dariau 20 metu, bet paskutinis pusmetis man mezgimo krize biggrin.gif Tiesiog virbalai is ranku krenta, nu lauziu as save, ziema atejo, poreikis yra, ale kazkaip taip sunku... uzmiegu dar su tais virbalais ir filmu biggrin.gif misraine dar dar, bet pyrageliai tai jau nia cool.gif vandenis nekepa pyrageliu schmoll.gif liuto irgi turiu daug, bet tas irgi nera pyrageliu meistras, ten daugiau sneku visokiu, issisokimu ir pan biggrin.gif tingejimas dar gali but biggrin.gif a ko cia plesytis, laika turim ribota cia zemej, kam draskytis biggrin.gif
sako moterys daug darbu vienu metu gali daryt. as tai ne, ir paguosti nelabai moku, ir apsirengt turiu ka, ir valandu prie veidrodzio nebuna, zodziu... biggrin.gif

siand nebursiu daugiau, issisemiau su privaciom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(isimylejusjuodai @ 2014 10 24, 20:48)
Sveiki, Amariliai

labai laukiu,kad padeliotumet man! smile.gif blush2.gif  4u.gif

As Tau sakau, visom antenom jauciu, kad Tu esi ta pati, kur anoj temoj manes to paties klause nepilnamete. Koncentruokis i mokslus, galvok apie savo ateiti, o ne vyresni gerokai berna, kuris turbut Tau tik i akis paziurejo. Sakiau gi, jau vien nickas Tavo yra vaikiskas, taigi, susikaupk, nes jeigu neinvestuosi i studijas, tai paskui jokios meiles nepades, nei vyresnio, nei jaunesnio atveju. Nebent nori barakudos vaidmeni isisavint, bet nenoriu taip net galvot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 24 spalio 2014 - 21:19
labas rytas mirksiukas.gif amariliai sekmingos dienos Jum.
Atsakyti
QUOTE(wiper @ 2014 10 25, 07:16)
labas rytas  mirksiukas.gif  amariliai sekmingos dienos Jum.

labas biggrin.gif dekui, Jum irgi, 7 ryto atsikelusi sestadieni, mergele biggrin.gif

Mirele, priesingai, nei as pati manau, kortos sako, jog ne. Labai gali but, kad Jus negautumet tu pareigu, del ziniu ar tai kompetencijos trukumo beigi nepasitikejimo savimi. Tai šiuo metu taip.
Papildyta:
QUOTE(velniuke_ @ 2014 10 24, 16:58)
QUOTE(velniuke_ @ 2014 10 20, 22:03)
Sveiki, Amariliai,

ar galetumete padelioti ir mano situacija su vyru ir kokios tos perspektyvos mums buti tolau kartu ? Kartu esame jau 10m. vede virs 2m. turime vaikuti..atrodytu kaip ir viskas gerai, jis mane myli ir t.t., bet manyje kazkokia tustuma..kartais labai blogai jauciuosi, kai jis man sako jog as jam pati svarbiausia, geriausia ir visokia -iausia, bet as negaliu jam atsakyti tuo paciu..kartais galvoju jog jis ne man skirtasis..nesugeba aprupinti seimos ir t.t. turim pastovia problema 10m. - pinigu trukuma..dabar net ir savo kampo neturime,gyvename su tevais sad.gif pavargau jau nuo visko..norisi pagaliau savo busto, bet ar tai issprestu problema ? ir buciau laiminga su savo vyru ?
*
Matyt siai dienai as jau matau daugiau minusu tame zmoguje nei pliusu..o anksciau buvo atvirksciai..

Tai Jus nusivylusi labai, o jis viltimi gyvena. Iseiti i emocini komforta turite Jus, bet ne jis. Jis laiko viska, Jus sabotuojat savo laime ir galit padaryti taip, kad santuokinis gyvenimas virstu i visiska beprasmybe. Gyvenimas atskirai nuo tevu duotu jausmu atgaivinima, bet per sunkumus labai didelius. Patarimas Jums kortu: grizkite i zeme is fantaziju pasaulio. Nutraukite ta savianalize ir savo jausmu nagrinejima, Jum sitas kenkia labai. Jeigu norite, kad pasitaisytu savijauta, turit verst nauja lapa savo vidiniame gyvenime. Jeigu Jus lygioj vietoj jauciat problemas, esancias tik Jusu galvoje, tai tiesiog depresyvumas, tai nera tikra. Su Jusu vyru tikrai yra viskas tvarkoj.

Ko cia man neigiami atsakymai visoki krenta is pat ryto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 25 spalio 2014 - 10:09
Labas rytas Amariliai,labai nustebau kad kitos merginos idsibegiojo.

Na bet svarbu nors viena Jus likot ,nes Jusu ir kortu patarimai reikalingi toms kurios cia kreipiasi. Gal atsakysit man kai tik galesit..
Bendrauju jau gera menesi su vyru J... mes dar nebuvom susitike taciau planuojamas susitikimas,gyvename skirtinguose miestuose.
Klausymas,ar rutuliosis pazintis-draugyste ir toliau po susitikimo? Busiu dekinga...
Atsakyti
atsikeliau pries 8 biggrin.gif ne savo noru,turiu zadintuvele maza wub.gif cia valanda anksciau rodo sm.
Atsakyti
Pas mane irgi yra zadintuve, bet jin ne visada veikia, tik tada, jeigu reikia ka aptart. Tada sneka su manim miegancia. Cia nera skirtumo, ta dare, kai buvo 3 metai, ta pati daro ir 13kos biggrin.gif

Oi, Marta, cia buvo konfliktas ir daug mano isterikos, tai ne lygis rimtiem zmonem su manim vienoj temoj trintis. Juolab, kad jom visom tai tik praktika, man ne tik. Dabar siausiu is namu, grisiu vakare ir matysiu ar galiu siandien dar ka det.
Atsakyti
sveiki Amariliai,labai,labai jusu prasau paziureti ka kortos parodytu i mano klausima,dabartiniame darbe labai konfliktuoju su valdzia,taip pat gavau pasiulyma is kitos darbovietes,bet su mazesniu atlyginimu,per pora dienu turiu apsisprest ka daryti,gal butu koks patarimas,labai,labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2014 10 24, 15:37)
Sveika Amariliai, parsau Atsakyti Jusu. Kokia bus mano seimos finansine padetis? Vyras siuo metu dirba vienas, noriu zinoti ar krisim i dar didesne duobe ar isliks stabili finansine padetis, o gal as pradesiu dirbti ir viskas bus ok. Dekoju 4u.gif

Atkeliu savo klausimuką blush2.gif Visoms gražaus vakaro 4u.gif
Atsakyti