Pasidarė ir man smalsu, tai palandžiojau po interneto platybes Kaip suprantu visai linkusi sportuoti:
"Хочется обратить внимание, на мой взгляд, сорт много выдает спортов. Так из 4 деток у меня по сорту получилась только одна."
"А у меня из 4-х деток только одна получилась по сорту, были и чисто фиолетовые, и розовые, и с еле заметным фэнтази, зато когда второй раз размножала его и посадила всего 2 детки, так обе процвели по сорту. А вообще сорт в любимчиках, всем хорош, а спортивность-это недостаток всех сортов с фэнтази."
"Из 3х деток от одного черенка 2 е зацвели по сорту"
Aš turbūt duočiau antrą (gal ir trečią) šansą Gal net kaip rašė alio-nka, jau ir sekantys žiedai bus teisingi. Jeigu žiedai nelabai patinka galima nuskabyti dabartinius neteisingus ir laukti kito žydėjimo. Kartais iš sporto gali išlįsti kitoj kartoj ir teisingas variantas, bet paprastai šansų labai mažai.
O gal ir sportas bus visai gražu, patiks Tik tada išleidžiant į naujus namus reikėtų nurodyti, kad tai sportas
Veislė paliko įspūdį, turėtų būti labai graži Paskutiniu laiku sužavėjo tokio tipo
Šiandieną vieno žmogeliuko gimtadienio proga kūdikėlis vos beskleidžiantis pirmą žiedą iškeliavo dovanų
Labas šaltas vakarėlis,
Ar priimsit mane į spalvingą savo kampelį?
Aš kolkas dar tik pradedu savo draugystę su sanpaulytėmis, bet kolkas sutariam neblogai ir labai jos man mielos
Ar priimsit mane į spalvingą savo kampelį?
Aš kolkas dar tik pradedu savo draugystę su sanpaulytėmis, bet kolkas sutariam neblogai ir labai jos man mielos
O liusk, kokių fainų nuotraukyčių įkėlėt. Po baliončiką abiems.
angeliux1 _ super dovana su vazončiku dar ir kaspinu palei spalvą..reikėjo dar priežiūros instrukcijas atspuzdint...
yume prašom prašom, Kuo daugiau mūsų tuo smagiau.
angeliux1 _ super dovana su vazončiku dar ir kaspinu palei spalvą..reikėjo dar priežiūros instrukcijas atspuzdint...
yume prašom prašom, Kuo daugiau mūsų tuo smagiau.
Bent jau Vilniaus Akropoly uzmaciau tokiu puikiu vazonu ispardavima po 99 cnt tai antra diena vaziuoju renkuos pagal spalvytes
Iliustracija neseniai buvusiai diskusijai apie sportus. Ir pavyzdys, kai sportas man gražesnis
Dar vienas "sporto" pavyzdys. Mėgsta į žydėjimo pabaigą užmėlynuoti Naujas augalas pražydo mėlynai, bet tikiuosi, kad pasitaisys Nes senasis augalas naujame žydėjime vėl pražysdavo teisingai. Kitaip teks ieškoti, kas turi, nes man ši lietuvaitė labai patiko
Dar vienas "sporto" pavyzdys. Mėgsta į žydėjimo pabaigą užmėlynuoti Naujas augalas pražydo mėlynai, bet tikiuosi, kad pasitaisys Nes senasis augalas naujame žydėjime vėl pražysdavo teisingai. Kitaip teks ieškoti, kas turi, nes man ši lietuvaitė labai patiko
Šiandien fotografavau daugiausia miniatiūras
Dar viena naujokė išskleidė pirmą žiedą Spalva patiko (realybėje žymiai tamsesnė - blicas iššviesino), o visa kita Žiedo forma nei šis, nei tas. Laukiau gal dar išsiskleis, bet jau vysti pradėjo Žiedkočiai žiedų neišlaiko Na, dar keli pumpurai yra, gal dar parodys savo grožį Nes pakol kas geresnį įspūdį paliko, nors ir mažesniais žiedeliais, tos pačios spalvos klasika Рубиновая Свадьба (Б.М. Макуни)
Niu gražutes gražutes, tos miniukes.
Šeip jo sutinku, tavo įkeltassportas tikrai gražesnis.
Šeip jo sutinku, tavo įkeltassportas tikrai gražesnis.
Oi, kiek cia groziu pridejot...
Jau groziu nenusakomu pridejo Rimusse Butu kauniete nemazai is jos noreciau pflenciuku, bet siustis nenoriu. Nes is mano mazai kas liks po ziemos o gal ir anksciau, kirpt galvu net neiseina o jos kasdien po kelis lapus nusargdina. Gal isliks Konfetka, Irisch cream ir Zima ulybaetsa-vaikas dar o visos kitos iskeliaus sliekiukams niam-niam. Miniatiuru ir kitokiu nesu auginus , butu idomu, teks link pavasario dairytis kur arciau, bet pas Rimusse man labai daug patinkanciu.
QUOTE(Venta9 @ 2014 11 24, 18:13)
Jau groziu nenusakomu pridejo Rimusse Butu kauniete nemazai is jos noreciau pflenciuku, bet siustis nenoriu. Nes is mano mazai kas liks po ziemos o gal ir anksciau, kirpt galvu net neiseina o jos kasdien po kelis lapus nusargdina. Gal isliks Konfetka, Irisch cream ir Zima ulybaetsa-vaikas dar o visos kitos iskeliaus sliekiukams niam-niam. Miniatiuru ir kitokiu nesu auginus , butu idomu, teks link pavasario dairytis kur arciau, bet pas Rimusse man labai daug patinkanciu.
nepergyvenkit, pavasariop galėsiu aprūpinti. Jei tik ir manęs kokios gėlių negandos neužpuls. Turiu ir iš Rimmusės 5 naujas iš parodos įsigijusias. Ir green horizon gražuolę, ir robs vanilla trail. Kažkada jūs pirmas man dovanojot. Dabar aš galėsiu pasidalinti