Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

neskubek dziaugtis,sanpaulijos taip greit,kaip strepsai neauga biggrin.gif man su jom kazko sunkokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 18, 13:27)
neskubek dziaugtis,sanpaulijos taip greit,kaip strepsai neauga biggrin.gif man su jom kazko sunkokai doh.gif

Prašyčiau neklaidinti žmonių nono.gif Tai su strepsiais vienas vargas doh.gif Kai kils noras paįvairinti savo gėlyną, tai įsigysiu iš pačios kokį praaugintą mirksiukas.gif O sanpaulijos auga be problemų wub.gif Aišku būna viena kita užsispyrėlė, šiek tiek daugiau vargo su margalapėm ...
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 11 18, 15:10)
tai reikejo ir kelis vaikiukus ne tik lapu,jie greiciau pradziugins ziedais ax.gif jo,rimos cia karalienes,man dar daug laukt,kiti mazi,kiti vaikuojas,kiti ir uzsiverte,visokiu ciudu buna biggrin.gif syryt pamaciau nosiuka bekisant le sampan,ir dar dauguma lenda,tikiuos prisiaugint daugybe graziu veisliu,gal pasiseks ir prazydint wub.gif o jus rimos nesnauskit,dekit foto,gundykit mus,kol galesim savo parodyt biggrin.gif

Tai tipo gundytojom tapt....oi negražu gi... kur moralės normos... lotuliukas.gif
QUOTE(zemaiteki @ 2014 11 18, 15:15)
Na aš paprastas turiu dvi. Vieną bordo žiedeliais šiek tiek garbanotais, o kitą balta su žydra driūžele (Chimera). Deja, jos darbe šiaurinėj pusėj stovi, tai mažoka šviesos... Na bet gal gyvens. O namie mažulės dar.
O šiaip pas mane didžiausia problema su palangėm, nes mėgstu įvairias gėles, tai turiu krūvą orchidėjų, streptokarpų, amarilių, gloksinijų ir dar sanpaulyčių dasidėjo... Laukiu vasaros, kai dalį galėsiu į balkoną išnešt.

Na palangių problema egzistuojako gero pas visas gėlių mylėtojas ir čia jau nesvarbu kokias gėles mylime, svarbu save mylėt labiau...gal. lotuliukas.gif

QUOTE(silvija72 @ 2014 11 18, 15:27)

Niutikrai, negazdinkit mergaičių... man sanpaulijos auga puikiausiai... netgi margalapės. Aišku jei mėnesi nepalieju būna praradimų..o šeip. Jei rimtaio tai savo senąjakolekciją praradau tik dėl sveikatos sutrikimu....ir negalėjimo jomis rūpintis, o ne todėl kad jos kapryzitus.
O va su streptokarpais nesigauna man nors tu ką....
Tai čia matyt kaip kam.
o paveizėjimui....
user posted image
Atsakyti
man su strepsais paprasciau g.gif l grazu rimule,erzinat tokiais vaizdais wub.gif man tos pukuotes kaprizingos atrodo,ir letai auga doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Na neerzinu, o džiaugiuos kol žydi.
Dabar kaip tik toks metas...ir tiesiog 4 metus rudens - žiemos sezonu žiedų nematydavau. Tiesiog džiaugdavaus tomis, kas išgyveno...Šiemet laikaus , kaip Marytė Melnikaitė dėl tų žiedų....galbūt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas profesionalėm 4u.gif

Kiba aš čia sportą turiu? nes tikroji Rio Rita kitokių spalvų,vaikelis pirmą kartą sužydo ir štai koks vaizdelis

user posted image

user posted image

Ir ar ji visada tokia bus? Čia pati pradžia žydėjimo,ji kinta laikui bėgant gal blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 19 lapkričio 2014 - 09:45
O internete randu ,kad АН-Рио-Рита

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 19 lapkričio 2014 - 11:51
QUOTE(angeliux1 @ 2014 11 19, 11:43)
Klausimas profesionalėm  4u.gif

Kiba aš čia sportą turiu? nes tikroji Rio Rita kitokių spalvų,vaikelis pirmą kartą sužydo ir štai koks vaizdelis

Ir ar ji visada tokia bus? Čia pati pradžia žydėjimo,ji kinta laikui bėgant gal  blink.gif

Gerai,kad ikėlei, kaip ji atrodyt turi, nes internete ieškojau ieškojau, kol rusiškai neįrašai gi neišmeta..o pas manerusiško raidyno nėr.... Panašu, kad sportas ax.gif Kiek matau yra ir tamsi fioletinė ir šviesi, tiesiog .. bet ne taip kaip reikai. Nabet čia fentazi veislių minusas..o gal pliusas. turi kažką dar nematyto.
Atsakyti
Bet kažkas čia kažkuriams senam jau uždarytam forume rašė ,kadsusportavus antrą kartą sužydo jau savo tikrom spalvom smile.gif bet gal sapnavau doh.gif na ką gi ir sportas bus mylimas lepinamas wub.gif pažastinukų prileido,kaži ką su jais daryti,skinti dabar ar laukti pavasario? Sproto vaikučiai irgi būna kaip jie?
Atsakyti
Na lauksimkitos rimos, gal ji susidūrus buvo.
Kažakda skaičiau, bet nepamenu.. o pačiai neteko augint su fentazi, kad pražystu neteisingai...Tai va.
Šiuo metu turiu viena irgi nežinau sportas ar ne.. laukiu pavasario ir naujo žydėjimo, nes šis neteisingas ir šiuo metu dar ir išbluko visai.. lotuliukas.gif O ar laikyt ir laukt vaikų tai enžinau, aišku eksperimentuot galima..įdomu kas gautūsi...svarbu vietos turėt...
Atsakyti
jei cia pirmas ziedas,palaukit,kol prazys kiti,buna kad pirmas prazysta neteisingai,bet jei visi neteisingai prazys,tada taip,sportas ir atgal i veisle tikrai nesugris sad.gif Su tais fentazi toks vargelis,nekada neaisku kaip prazys vaikiukas,nors gal ir teisingai rimulėėė pasake kad cia gal ir +,nes turiu veisliu,kuriu sportai man daugiau patinka,o Lyon's Pirate's Treasure auginu butent del sportu blush2.gif
Atsakyti
Palaikykit iki antro trečio žiedo išsiskleidimo, o tada jau spreskit... Kartais būna, kad pirmas žiedas dar "grybauja" arba neišryškėja tikrosios spalvos. Pažastinukai irgi bus kaip mama, kt. nuo tokio krūmelio šaknydinti lapeliai irgi bus kaip motininis augalas. Deja.. Bet fantazy ir yra kartais "fantazy" hihihi.gif
Atsakyti