Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Malonus naujokės siurprizas wub.gif Kadangi pavasarį gavau labai mažyliuką, tai tikrai nesitikėjau šiemet sulaukti žiedų. Tuo labiau, kad ir augalas dar nėra didelis. Žiedas realybėje ryškesnis. Sužavėjo šitas retro thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ir dar kelios niūriam orui už lango paspalvinti mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 16 lapkričio 2014 - 02:14
Aciu uz grazius vaizdus - pakele nuotaika is pat ryto smile.gif
Atsakyti
Rimusei baliončiką už fotkes 4u.gif ir dar vieną už entuziazmą 4u.gif ax.gif

Visgi man labai labai patinka Pink Tulip... Oi prisimenu pirmą savo reakciją...juokinga pačiai, aš matot su savo vištos galva kažkur buvau perskaičius, kad ji pusiau mini.... tai labai nustebau, jos dydžiu... o šiuo metu ji pas mane žydi dar didesniais žiedais, nei žydėjo gavimo metu. Na tikra psaka..kol kas vienintelė salione puikuojasi. lotuliukas.gif na bet pafotografuot jos normaliai tai neišeina... lotuliukas.gif

user posted image
Čia darvienas grožis, pirmasis židukas...Įtariu irgi bus meilė bgalinė...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 17 lapkričio 2014 - 00:03
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 16, 23:54)
Visgi man labai labai patinka Pink Tulip...
Čia darvienas grožis, pirmasis židukas...Įtariu irgi bus meilė bgalinė...

Aš irgi abi jas labai mėgstu wub.gif Tik man Rodeo Glory jau reiktų atgaivinti. Kažkada turėjau nemažai, bet kažkaip iškeliavo visos į kitus namus doh.gif Tiesa, atrodo kelios bevardės bus Rodeo Glory g.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir aš į jūsų būrį. Visad galvojau, kad sanpaulijos nuobodžios gėlės ir nieko ten ypatingo, tačiau "visos Rimos" šiame forume berodydamos savo grožius sužavėjo ir neatsilaikius nusipirkau kelias. Kadangi nėsismulkinu, tai iškart 4 vaikučius priglaudžiau blush2.gif lotuliukas.gif Ir dar tris laukus įkišau į žemę. Kadangi ruduo, tai nežinau, kaip jiems seksis. Betgi nieko nekainuoja pabandyt smile.gif Pažiūrėsim, ar pavyks man su jomis susidraugaut smile.gif
Atsakyti
Mhm... jau matau, ka dar noresiu isigyti... doh.gif Rodeo Glory wub.gif
Atsakyti
Oi mergos baikit... tai plepam daugiau nereiks "Rimoms" forumo fotkėm užverst. lotuliukas.gif ... nes kitaip jokio veiksmo doh.gif ax.gif
Pasakokit kaip jums sekasi draugaut su sanpaulijom ar nedraugaut.... lotuliukas.gif Ar pasigirkit kokia pati pačiausia jums sanpaulija, nanebūtinai iš turimų, tiesiog svajonių sanpaulija....ir iš viso ar gali būti viena svajonių sanpaulija.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Joo... Okupavo cia Rimos foruma, bent jau sita tema thumbup.gif
Deja, pasigirti neturiu kuo - turiu kelias paprastas vienspalves sanpaulijas ir tiek. Kazkaip netycia cia uzsukau ir psio, susirgau lotuliukas.gif Reiktu is jusu kompensacijos reikalauti uz sita liga lotuliukas.gif
Suderejau su viena forumiete kruva lapeliu - bandysiu auginti, gal pavyks smile.gif Be to, namie ir palange atsilaisvino, tai vietos kaip ir yra, reikia tustuma uzpildyti biggrin.gif Savaitgali tureciau parsivezti kruvele lapuku, tai dabar studijuoju, kaip geriau daiginti. Kazkada esu auginusi is lapelio, bet ten paprastos buvo ir nebuvo baisu, kad neprigis, o o su sitais lapeliais truputi kitaip... Jau truputi nerimas ima - kaip cia viskas pavyks...
Atsakyti
tai reikejo ir kelis vaikiukus ne tik lapu,jie greiciau pradziugins ziedais ax.gif jo,rimos cia karalienes,man dar daug laukt,kiti mazi,kiti vaikuojas,kiti ir uzsiverte,visokiu ciudu buna biggrin.gif syryt pamaciau nosiuka bekisant le sampan,ir dar dauguma lenda,tikiuos prisiaugint daugybe graziu veisliu,gal pasiseks ir prazydint wub.gif o jus rimos nesnauskit,dekit foto,gundykit mus,kol galesim savo parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Na aš paprastas turiu dvi. Vieną bordo žiedeliais šiek tiek garbanotais, o kitą balta su žydra driūžele (Chimera). Deja, jos darbe šiaurinėj pusėj stovi, tai mažoka šviesos... Na bet gal gyvens. O namie mažulės dar.
O šiaip pas mane didžiausia problema su palangėm, nes mėgstu įvairias gėles, tai turiu krūvą orchidėjų, streptokarpų, amarilių, gloksinijų ir dar sanpaulyčių dasidėjo... Laukiu vasaros, kai dalį galėsiu į balkoną išnešt.
Atsakyti
Bus ir keli vaikiukai smile.gif Aisku, norisi, kad kuo greiciau dziugintu ziedeliais... Tikiuosi, kad pavyks uzauginti smile.gif
Atsakyti