Malonus naujokės siurprizas Kadangi pavasarį gavau labai mažyliuką, tai tikrai nesitikėjau šiemet sulaukti žiedų. Tuo labiau, kad ir augalas dar nėra didelis. Žiedas realybėje ryškesnis. Sužavėjo šitas retro
Ir dar kelios niūriam orui už lango paspalvinti
Aciu uz grazius vaizdus - pakele nuotaika is pat ryto
Rimusei baliončiką už fotkes ir dar vieną už entuziazmą
Visgi man labai labai patinka Pink Tulip... Oi prisimenu pirmą savo reakciją...juokinga pačiai, aš matot su savo vištos galva kažkur buvau perskaičius, kad ji pusiau mini.... tai labai nustebau, jos dydžiu... o šiuo metu ji pas mane žydi dar didesniais žiedais, nei žydėjo gavimo metu. Na tikra psaka..kol kas vienintelė salione puikuojasi. na bet pafotografuot jos normaliai tai neišeina...
Čia darvienas grožis, pirmasis židukas...Įtariu irgi bus meilė bgalinė...
Visgi man labai labai patinka Pink Tulip... Oi prisimenu pirmą savo reakciją...juokinga pačiai, aš matot su savo vištos galva kažkur buvau perskaičius, kad ji pusiau mini.... tai labai nustebau, jos dydžiu... o šiuo metu ji pas mane žydi dar didesniais žiedais, nei žydėjo gavimo metu. Na tikra psaka..kol kas vienintelė salione puikuojasi. na bet pafotografuot jos normaliai tai neišeina...
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 16, 23:54)
Visgi man labai labai patinka Pink Tulip...
Aš irgi abi jas labai mėgstu Tik man Rodeo Glory jau reiktų atgaivinti. Kažkada turėjau nemažai, bet kažkaip iškeliavo visos į kitus namus Tiesa, atrodo kelios bevardės bus Rodeo Glory
Sveikos, jungiuos ir aš į jūsų būrį. Visad galvojau, kad sanpaulijos nuobodžios gėlės ir nieko ten ypatingo, tačiau "visos Rimos" šiame forume berodydamos savo grožius sužavėjo ir neatsilaikius nusipirkau kelias. Kadangi nėsismulkinu, tai iškart 4 vaikučius priglaudžiau Ir dar tris laukus įkišau į žemę. Kadangi ruduo, tai nežinau, kaip jiems seksis. Betgi nieko nekainuoja pabandyt Pažiūrėsim, ar pavyks man su jomis susidraugaut
Mhm... jau matau, ka dar noresiu isigyti... Rodeo Glory
Oi mergos baikit... tai plepam daugiau nereiks "Rimoms" forumo fotkėm užverst. ... nes kitaip jokio veiksmo
Pasakokit kaip jums sekasi draugaut su sanpaulijom ar nedraugaut.... Ar pasigirkit kokia pati pačiausia jums sanpaulija, nanebūtinai iš turimų, tiesiog svajonių sanpaulija....ir iš viso ar gali būti viena svajonių sanpaulija....
Pasakokit kaip jums sekasi draugaut su sanpaulijom ar nedraugaut.... Ar pasigirkit kokia pati pačiausia jums sanpaulija, nanebūtinai iš turimų, tiesiog svajonių sanpaulija....ir iš viso ar gali būti viena svajonių sanpaulija....
Joo... Okupavo cia Rimos foruma, bent jau sita tema
Deja, pasigirti neturiu kuo - turiu kelias paprastas vienspalves sanpaulijas ir tiek. Kazkaip netycia cia uzsukau ir psio, susirgau Reiktu is jusu kompensacijos reikalauti uz sita liga
Suderejau su viena forumiete kruva lapeliu - bandysiu auginti, gal pavyks Be to, namie ir palange atsilaisvino, tai vietos kaip ir yra, reikia tustuma uzpildyti Savaitgali tureciau parsivezti kruvele lapuku, tai dabar studijuoju, kaip geriau daiginti. Kazkada esu auginusi is lapelio, bet ten paprastos buvo ir nebuvo baisu, kad neprigis, o o su sitais lapeliais truputi kitaip... Jau truputi nerimas ima - kaip cia viskas pavyks...
Deja, pasigirti neturiu kuo - turiu kelias paprastas vienspalves sanpaulijas ir tiek. Kazkaip netycia cia uzsukau ir psio, susirgau Reiktu is jusu kompensacijos reikalauti uz sita liga
Suderejau su viena forumiete kruva lapeliu - bandysiu auginti, gal pavyks Be to, namie ir palange atsilaisvino, tai vietos kaip ir yra, reikia tustuma uzpildyti Savaitgali tureciau parsivezti kruvele lapuku, tai dabar studijuoju, kaip geriau daiginti. Kazkada esu auginusi is lapelio, bet ten paprastos buvo ir nebuvo baisu, kad neprigis, o o su sitais lapeliais truputi kitaip... Jau truputi nerimas ima - kaip cia viskas pavyks...
tai reikejo ir kelis vaikiukus ne tik lapu,jie greiciau pradziugins ziedais jo,rimos cia karalienes,man dar daug laukt,kiti mazi,kiti vaikuojas,kiti ir uzsiverte,visokiu ciudu buna syryt pamaciau nosiuka bekisant le sampan,ir dar dauguma lenda,tikiuos prisiaugint daugybe graziu veisliu,gal pasiseks ir prazydint o jus rimos nesnauskit,dekit foto,gundykit mus,kol galesim savo parodyt
Na aš paprastas turiu dvi. Vieną bordo žiedeliais šiek tiek garbanotais, o kitą balta su žydra driūžele (Chimera). Deja, jos darbe šiaurinėj pusėj stovi, tai mažoka šviesos... Na bet gal gyvens. O namie mažulės dar.
O šiaip pas mane didžiausia problema su palangėm, nes mėgstu įvairias gėles, tai turiu krūvą orchidėjų, streptokarpų, amarilių, gloksinijų ir dar sanpaulyčių dasidėjo... Laukiu vasaros, kai dalį galėsiu į balkoną išnešt.
O šiaip pas mane didžiausia problema su palangėm, nes mėgstu įvairias gėles, tai turiu krūvą orchidėjų, streptokarpų, amarilių, gloksinijų ir dar sanpaulyčių dasidėjo... Laukiu vasaros, kai dalį galėsiu į balkoną išnešt.
Bus ir keli vaikiukai Aisku, norisi, kad kuo greiciau dziugintu ziedeliais... Tikiuosi, kad pavyks uzauginti