Sveikutes
Gal kas gali pasiulyti lapeliu ar augaleliu?
QUOTE(Bjauruska @ 2014 11 12, 09:09)
Patikslinsiu: noreciau "mandresniu" Na, fantasy tipo ar bent pilnaviduriu, garbanotu... Gali buti spalvotais lapais...
Lietuvos orchidėjininkų draugija pradeda žiemos sezono seminarų ciklą.
Lapkričio 15 d., šeštadienį, 12 val. Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos, matematikos ir technologijų fakulteto (Studentų g. 39, Vilnius) A-11 auditorijoje kviečiame susitikti su
UAB Vitera agronome dr. Elena Surviliene.
Pokalbio tema Kambarinių augalų apsaugos priemonės.
Išankstinė registracija nebūtina, renginys nemokamas.
Tik šio renginio metu bus galima įsigyti LOD leidžiamų žurnalų Orchidėjos po 10 Lt / 2,90 (įprasta kaina 14 Lt / 4,05 ) ir užsiprenumeruoti žurnalą kitiems metams.
Kviečiame
Lapkričio 15 d., šeštadienį, 12 val. Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos, matematikos ir technologijų fakulteto (Studentų g. 39, Vilnius) A-11 auditorijoje kviečiame susitikti su
UAB Vitera agronome dr. Elena Surviliene.
Pokalbio tema Kambarinių augalų apsaugos priemonės.
Išankstinė registracija nebūtina, renginys nemokamas.
Tik šio renginio metu bus galima įsigyti LOD leidžiamų žurnalų Orchidėjos po 10 Lt / 2,90 (įprasta kaina 14 Lt / 4,05 ) ir užsiprenumeruoti žurnalą kitiems metams.
Kviečiame
QUOTE(Bjauruska @ 2014 11 12, 10:06)
Patikslinsiu: noreciau "mandresniu" Na, fantasy tipo ar bent pilnaviduriu, garbanotu... Gali buti spalvotais lapais...
1 psl. yra nariu albumukai,apziurekite,gal kas patiks,tada klauskite butent tos nares i AZ,manau susitarsite
QUOTE(alio-nka @ 2014 11 13, 19:30)
1 psl. yra nariu albumukai,apziurekite,gal kas patiks,tada klauskite butent tos nares i AZ,manau susitarsite
Aciu, jau gavau pasiulymu
QUOTE(karambole @ 2014 11 14, 21:51)
Naujokele isitaise virtuveje
Gražiai žiūrisi
Karambole, labai originalu
As kartais irgi panaudoju nebetinkancius indus.
As kartais irgi panaudoju nebetinkancius indus.
Mano kai kurios sanpaulijos pradeda sirgti, lapeliai suploneja, tampa permatomi arba kitu krasteliai lyg supuve, jau kuri laika vis nuskabau ir vel tas pats, kazka padariau gal karta koki perlaisciau, gaila jei teks su kai kuriom atsisveikint, ne taip daug ir turiu.
QUOTE(Venta9 @ 2014 11 15, 11:13)
Mano kai kurios sanpaulijos pradeda sirgti, lapeliai suploneja, tampa permatomi arba kitu krasteliai lyg supuve, jau kuri laika vis nuskabau ir vel tas pats, kazka padariau gal karta koki perlaisciau, gaila jei teks su kai kuriom atsisveikint, ne taip daug ir turiu.
Jeigu tai tęsiasi senokai ir panašu, kad lapų mažėja, augalas miršta, aš bandyčiau pjauti pačią viršūnę (2-3 lapų eiles) ir iš naujo šaknydyti. Nupjovus turėtų matytis ar gėlės stiebas jau pažeistas pūvinio (pajuodęs) ar dar galima išpjauti tiek, kad liktų gražus žalias.
Blogiausiu atveju galima bandyti dar šaknydyti lapą (iš jaunesnių)
Aciu
Bandysiu kai kurias pjaut, jau ir pati buvau tam besirengianti, bet nutariau pasiklaust patarimo.
Bandysiu kai kurias pjaut, jau ir pati buvau tam besirengianti, bet nutariau pasiklaust patarimo.