Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

le flior

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kiek gražių žiedų thumbup.gif Ypač simpatiška Evoros kompozicija wub.gif
Atsakyti
Ačiū Rimmusiai už pagyras. Oi... Kažkaip neapsižiūrėjau ir pradėjo mano namuose kauptis sanpaulijos šalia šeimininkų kaktusų. lotuliukas.gif Ir dar taip naglai-vis gražų įdėklą duok, garbingiausioj vietoj pastatyk.
Čia po to, kai užsirūstinau ant mamos, kad apleido savo sanpaulijų 50-dešimtuką, o aš taip stengiausi jai vis kokią įdomesnę sumedžioti. Sakiau, kol vaizdelis nepagerės-naujų negaus. Bet įprotis čiupti pardėj sanpaulijas niekur nedingo. Taip ir pradėjo pas mane jų daugėti. Jau 5 žydi ir kažkaip neberamu daros g.gif Gal jau laikas stabdžius įjungti lotuliukas.gif Na, iki 10 gal dar pakentėsiu...Negi, praeisi ramiai pro tokį grožį. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 06 20, 10:32)
Ačiū Rimmusiai už pagyras. Oi... Kažkaip neapsižiūrėjau ir pradėjo mano namuose kauptis sanpaulijos šalia šeimininkų kaktusų. lotuliukas.gif  Ir dar taip naglai-vis gražų įdėklą duok, garbingiausioj vietoj pastatyk.
Čia po to, kai užsirūstinau ant mamos, kad apleido savo sanpaulijų 50-dešimtuką, o aš taip stengiausi jai vis kokią įdomesnę sumedžioti. Sakiau, kol vaizdelis nepagerės-naujų negaus.  Bet įprotis čiupti pardėj sanpaulijas niekur nedingo. Taip ir pradėjo pas mane jų daugėti. Jau 5 žydi ir kažkaip neberamu daros  g.gif  Gal jau laikas stabdžius įjungti lotuliukas.gif  Na, iki 10 gal dar pakentėsiu...Negi, praeisi ramiai pro tokį grožį. lotuliukas.gif

Mhm... pradziai 10... po to 15.... Galo nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 06 20, 10:37)
Mhm... pradziai 10... po to 15.... Galo nebus  lotuliukas.gif

Aha, aš sau kažkada sakiau, kad riba bus 100 veislių irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 20 birželio 2015 - 11:42
QUOTE(Rimmuse @ 2015 06 20, 12:41)
Aha, aš sau kažkada sakiau, kad riba bus 100 veislių irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

Aga.... Tai kiek realiai siuo metu veisliu yra? g.gif Jei nepaslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 06 20, 12:02)
Aga.... Tai kiek realiai siuo metu veisliu yra?  g.gif Jei nepaslaptis smile.gif

Sąrašas rodo 120 + gal 5 neveislinės g.gif Jau laikas daryti reviziją doh.gif Nes situacija nuolat kinta - tai kažkas naujas atsiranda, tai lapas neprigyja ar augalas numiršta, tai nepatikusi gėlė iškeliauja į naujus namus... O kartais pamirštu pasikeitimus užfiksuoti. Kartais paaiškėja, kad kažkas pasislepia po kitu pavadinimu ar lieka išvis be pavadinimo kol nepražysta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 20 birželio 2015 - 12:40
QUOTE(Rimmuse @ 2015 06 20, 13:38)
Sąrašas rodo 120 + gal 5 neveislinės  g.gif Jau laikas daryti reviziją  doh.gif Nes situacija nuolat kinta - tai kažkas naujas atsiranda, tai lapas neprigyja ar augalas numiršta, tai nepatikusi gėlė iškeliauja į naujus namus... O kartais pamirštu pasikeitimus užfiksuoti. Kartais paaiškėja, kad kažkas pasislepia po kitu pavadinimu ar lieka išvis be pavadinimo kol nepražysta

wow... blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 06 20, 15:05)
wow...  blink.gif  thumbup.gif

Kai reikia sužiūrėti, kartais pykstu ant savęs, bet kai pradeda žydėti - viskas pasimiršta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti