Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Oj kokia įspūdinga augalo istorija. Kaip smagu žiūrėt, kaip keičiqsi, kaip auga. Super smile.gif Man ji labai graži. Norėčiau tokios... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 09, 22:39)

O Konfetka tikrai Morevo, ne Makuni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 11 10, 16:40)
O Konfetka tikrai Morevo, ne Makuni  g.gif

bliamba lotuliukas.gif B.M ir T.N. Makuni doh.gif
Atsakyti
Tęsiam fotosesiją mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif super Rimut.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Šitos irgi labai norėjau, ir net galiu atleisti tai, kad mėto žiedus wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 lapkričio 2014 - 16:05
Mėgstu ir treilerius už nuolatinį jų žydėjimą ax.gif wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
oi keik grožių.... Parašykit kaip sekasi formuot Treilerius. Aš turiu tik mini treileriukų ... tai pirmais metais laukiau kol patys susiformuos, baisu kažką ir daryt buvo, o kai sugalvojau formuot ruduo atėjo...taip kadžieduku mini treilerių dar nemačiau......
Atsakyti
Sveikos merginos, norėčiau prisijungti prie jūsų. Įsigijau ir aš lapelių įvairių sanpaulijų (ačiū Rimmusei). Dar neturiu ką parodyti, bet semiuosi patirties skaitydama. Sergu žiūrėdama į jūsų grožius ir laukiu savų žiedelių (nors jie bus dar negreit).
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 10, 17:23)
oi keik grožių.... Parašykit kaip sekasi formuot Treilerius. Aš turiu tik mini treileriukų ... tai pirmais metais laukiau kol patys susiformuos, baisu kažką ir daryt buvo, o kai sugalvojau formuot ruduo atėjo...taip kadžieduku mini treilerių dar nemačiau......

Nelabai aš juos stengiuosi ar moku formuoti schmoll.gif
Įsitikinau tik tiek, kad J. Zubo visom upėm būtina nugnybti pradžioje dar vaikiukams augimo tašką, nes pačios nelinkusios šakotis. Mažieji, ypač Rob'siukai, patys nesunkiai šakojasi, leidžia pažastinukus, tik reikia nepalikti jų visų, nes būna gana daug. Ypač Pink Mint nespėju "pažastis skusti" lotuliukas.gif Repkinos kodėl tai treileriai dar nelabai supratau g.gif Auga kaip eilinės pusiauminiatiūros. РС-Ералаш lyg pradėjo kažką šone augintis... na, gal tik abiejų žiedeliai nedideli ir nuolat žydi irnesakyk.gif
Patinka man treileriai būtent tuo, kad praktiškai nuolat žydi daugiau ar mažiau, nors ir nedideliais žiedeliais. Išimtis - Lituanika, kuri žydėjo iš gal 3 augalų tik viena ir vieną kartą doh.gif Bet žiedai verti to, kad dar porą metų vėl to laukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMULIUX @ 2014 11 11, 22:18)
Sveikos merginos, norėčiau prisijungti prie jūsų. Įsigijau ir aš lapelių įvairių sanpaulijų (ačiū Rimmusei). Dar neturiu ką parodyti, bet semiuosi patirties skaitydama. Sergu žiūrėdama į jūsų grožius ir laukiu savų žiedelių (nors jie bus dar negreit).

Prašom prašom 4u.gif 4u.gif jungtis, gausiasnem bury linksmiu. Na žiedų neturit, bet rašykit kaip sekasijų laukti..
Žiūrau pildot mūsų kompaniją lotuliukas.gif
Rimmuse Rimulee ir RIMULIUX lotuliukas.gif Merginos čia mus biški pervardino, kad nemaišytų, reiks ir jum "klička " sugalvot mirksiukas.gif

O man treilerius teko susižymėt ant vazonėlių..... nes RS- Barchatnyj Nariad iš tikro šitiek laiko elgės kaip pusiau mini sanpaulija,Norėtųsi nuskintviršūnę, bt kol kas vienintelis augaliukas ir nelabai jau augus, nebus kur lyst naujiems auginukams. Tai va patikrinau, jau kiša ugliukus, oi per tiek laiko jau ir pamiršus buvau,kad čia treileris, doh.gif Na žiedukai tai ryškųs dabar, žiūrėsiu kas man su juo gausis.
O pink Mint pirma apskabiau, paskui info ieškojau..... dabar iš naujo laukiu naujų šakyčiu. niu pavasari gal ir žiedų sulauksiu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 11 lapkričio 2014 - 21:59
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 11, 21:58)
Prašom prašom 4u.gif  4u.gif jungtis, gausiasnem bury linksmiu. Na žiedų neturit, bet rašykit kaip sekasijų laukti..
Žiūrau pildot mūsų kompaniją lotuliukas.gif
Rimmuse  Rimulee ir  RIMULIUX  lotuliukas.gif Merginos čia mus biški pervardino, kad nemaišytų, reiks ir jum "klička " sugalvot mirksiukas.gif

O man treilerius teko susižymėt ant vazonėlių..... nes RS- Barchatnyj Nariad  iš tikro šitiek laiko elgės kaip pusiau mini sanpaulija,Norėtųsi nuskintviršūnę, bt kol kas vienintelis augaliukas ir nelabai jau augus, nebus kur lyst naujiems auginukams. Tai va patikrinau, jau kiša ugliukus, oi per tiek laiko jau ir pamiršus buvau,kad čia treileris,  doh.gif Na žiedukai tai ryškųs dabar, žiūrėsiu kas man su juo gausis.
O pink Mint pirma apskabiau, paskui info ieškojau..... dabar iš naujo laukiu naujų  šakyčiu. niu pavasari gal ir žiedų sulauksiu.....

Pink Mint pirmų žiedų laukiau beveik metus, bet dabar jau žydi gana noriai, nors dar ne ištisai. Pagal lapelius, tai jos žiedai didžiuliai blink.gif Bet ji pas mane dar ne taip seniai ax.gif
РС-Бархатный Наряд pas mane irgi žydi kaip pusiauminiatiūra. Kadangi dar nuo balandžio praktiškai be pertraukos, tai gaila buvo gnybti žiedus blush2.gif Bet prisiminiau, kad jų pas mane dar ne viena auga, tai vienai susiradus išgnybau viršūnę. Žiūrėsiu, kas iš to gausis g.gif
Atsakyti