Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Antra skrotelė pražydo labiau panaši į tą, kurią pirkau g.gif Bet dar neįsitikinus, kad ji man patinka g.gif
user posted image
Atsakyti
Šitą jau ne kartą rodžiau, bet man ji tokia graži blush2.gif Žydi jau antras mėnuo
user posted image

Dar viena, pro kurią su fotoaparatu nesugebu praeiti ax.gif
user posted image
Ir visai netrukdo tai, kad ji pabarstukė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 14 birželio 2015 - 22:33
Rožynas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Pasislėpė po lapu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 14 birželio 2015 - 23:27
Žiedas, kuriam išskeidus norėjosi sakyti vauuuuuuuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Nuotrauka viso įspūdžio neperteikia. Žiedas didžiulis, bet kartu turi lengvumo įspūdį. Tarsi debesėlis ax.gif Gaila, pirmąjį žiedą nudeginau saulėje blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 14 birželio 2015 - 23:52
sanpauliju tema visai gale,turbut tik rimai ir bezydi,pas mane tai nieko gero blush2.gif kas zydejo,perzydejo beveik,jaunimelis tik auga,ikelkit ziedu wub.gif
Atsakyti
Truputi vaizdu ax.gif Nepalyginsi su Rimmuses, bet sis tas... ax.gif

Is maximos isgelbeta bevarde miniuke. Nelabai kas is jos buvo like, bet atsigavo ir patenkinta bujoja:

user posted image

Jan-Madam pirmasis ziedas:

user posted image

Jan-Menuet pirmasis ziedas:

user posted image

Na ir pasikartosiu su Sunkissed Rose - ziedu gerokai padaugejo ir dar bus daugiau smile.gif

user posted image

Beja, gal kuri noretu mainytis vaikais? ax.gif Turiu atliekamu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 06 17, 21:42)
Truputi vaizdu  ax.gif Nepalyginsi su Rimmuses, bet sis tas...  ax.gif
Beja, gal kuri noretu mainytis vaikais?  ax.gif Turiu atliekamu  ax.gif

Labai simpatiška miniukė wub.gif
Geru pusmečiu anksčiau, mielai būčiau Sunkissed Rose į ką nors iškeitus mirksiukas.gif bet prieš keletą dienų atsiskyriau sau nuo lapo (jau su sukrautu žiedeliu doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(silvija72 @ 2015 06 17, 20:11)
sanpauliju tema visai gale,turbut tik rimai ir bezydi,pas mane tai nieko gero blush2.gif kas zydejo,perzydejo beveik,jaunimelis tik auga,ikelkit ziedu wub.gif

Niekaip negaliu suprasti - kaip tai sanpaulijos nežydi? Mano namuose jų visad pilna žydinčių mirksiukas.gif Gal tik žiemą ne taip gausiai, mažiau žiedų g.gif
Ko negaliu pasakyti apie streptokarpus doh.gif Tie tai tik dabar po vieną kitą žiedą skleidžia. Na, dar glioksinijos tik kartą metuose nužydi, toliau - didžiulės salotos. Gerai, kad nors žiemai jų nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 06 17, 23:35)

Niekaip negaliu suprasti - kaip tai sanpaulijos nežydi? Mano namuose jų visad pilna žydinčių  mirksiukas.gif  Gal tik žiemą ne taip gausiai, mažiau žiedų  g.gif
Ko negaliu pasakyti apie streptokarpus  doh.gif Tie tai tik dabar po vieną kitą žiedą skleidžia.

nežydi pvz. ten kur vėsu, už tai ten idealiai auga streptokarpai. Ant savo kailio išbandyta - aš esu išmetus virš 200 sanpaulijų veislių kolekciją, nes pasikeitus namus man jos tiesiog tapo salotom. Kol turėjau pietinę pusę - man per metrą nuo lango sukraudavo žiedus, ten buvo viršutinis aukštas ir tikrai labai šilta. Dabar tokių sąlygų neturiu, tai kai pamačiau, kad nieko gero nebus ir nusibodo geibenas mėtyt nuo kiekvieno skersvėjo - tai vienu metu buvo nei vienos, o dabar kelios vėl yra, nes noriu pažiūrėt ar stelaže žydi. Bet matyt vėl laikinai. Ne mano augalas tapo, nors daug metų auginau sad.gif. Tai va aš suprantu pasakymą, kad nežydi smile.gif.
Atsakyti
Mano mama, prasidėjus žiemos šildymo sezonui, sanpaulijų stalą atitraukė toliau nuo radiatorių. Ir tikrai joms tada buvo tamsoka, žiedų nekrovė, nes buvo 1 m. iki lango. Prasidėjus pavasariui taip ir neperkėlė arčiau šviesos, tai žiedų ir nebuvo. Tik per mamyčių dieną susikibom ginčytis, kad reik gėlytes nešti į balkoną, o ne laukti šiltesnių dienų. Šiaip taip įtikinau ir iškeliavo ant balkono palangių. Iš karto pradėjo krauti pumpurus ir dabar jau pradeda žydėti.
Man taip rodos, kad Rimmusia tiesiog jauste jaučia ko jos gėliukams kada ko reikia. Štai ir žydi pas ją visada. Matyt atitaikė savo augalą. Jis -jos esybės dalis.
Atsakyti
maniskes visada gyvens stelaze,po lempom,tai ir sviesu ir silta,tai gal turetu zydet? blush2.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 18 birželio 2015 - 10:28
Golden autumn pirmasis žydėjimas,man labai patiko wub.gif

user posted image

Kitos sanpaulytės žydi taip "skystai" ,buvau išvažiavus atostogų,prižiūrėjo kolegos...taip kaip sakant ...padarė ką galėjo,bet taip mylėti kaip aš neišėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 18 birželio 2015 - 11:39