Antra skrotelė pražydo labiau panaši į tą, kurią pirkau Bet dar neįsitikinus, kad ji man patinka
Šitą jau ne kartą rodžiau, bet man ji tokia graži Žydi jau antras mėnuo
Dar viena, pro kurią su fotoaparatu nesugebu praeiti
Ir visai netrukdo tai, kad ji pabarstukė
Dar viena, pro kurią su fotoaparatu nesugebu praeiti
Ir visai netrukdo tai, kad ji pabarstukė
Rožynas
Pasislėpė po lapu
Pasislėpė po lapu
Žiedas, kuriam išskeidus norėjosi sakyti vauuuuuuuuuuuu
Nuotrauka viso įspūdžio neperteikia. Žiedas didžiulis, bet kartu turi lengvumo įspūdį. Tarsi debesėlis Gaila, pirmąjį žiedą nudeginau saulėje
Nuotrauka viso įspūdžio neperteikia. Žiedas didžiulis, bet kartu turi lengvumo įspūdį. Tarsi debesėlis Gaila, pirmąjį žiedą nudeginau saulėje
sanpauliju tema visai gale,turbut tik rimai ir bezydi,pas mane tai nieko gero kas zydejo,perzydejo beveik,jaunimelis tik auga,ikelkit ziedu
Truputi vaizdu Nepalyginsi su Rimmuses, bet sis tas...
Is maximos isgelbeta bevarde miniuke. Nelabai kas is jos buvo like, bet atsigavo ir patenkinta bujoja:
Jan-Madam pirmasis ziedas:
Jan-Menuet pirmasis ziedas:
Na ir pasikartosiu su Sunkissed Rose - ziedu gerokai padaugejo ir dar bus daugiau
Beja, gal kuri noretu mainytis vaikais? Turiu atliekamu
Is maximos isgelbeta bevarde miniuke. Nelabai kas is jos buvo like, bet atsigavo ir patenkinta bujoja:
Jan-Madam pirmasis ziedas:
Jan-Menuet pirmasis ziedas:
Na ir pasikartosiu su Sunkissed Rose - ziedu gerokai padaugejo ir dar bus daugiau
QUOTE(Bjauruska @ 2015 06 17, 21:42)
Truputi vaizdu Nepalyginsi su Rimmuses, bet sis tas...
Labai simpatiška miniukė
Geru pusmečiu anksčiau, mielai būčiau Sunkissed Rose į ką nors iškeitus bet prieš keletą dienų atsiskyriau sau nuo lapo (jau su sukrautu žiedeliu )
Papildyta:
QUOTE(silvija72 @ 2015 06 17, 20:11)
sanpauliju tema visai gale,turbut tik rimai ir bezydi,pas mane tai nieko gero kas zydejo,perzydejo beveik,jaunimelis tik auga,ikelkit ziedu
Niekaip negaliu suprasti - kaip tai sanpaulijos nežydi? Mano namuose jų visad pilna žydinčių Gal tik žiemą ne taip gausiai, mažiau žiedų
Ko negaliu pasakyti apie streptokarpus Tie tai tik dabar po vieną kitą žiedą skleidžia. Na, dar glioksinijos tik kartą metuose nužydi, toliau - didžiulės salotos. Gerai, kad nors žiemai jų nelieka
QUOTE(Rimmuse @ 2015 06 17, 23:35)
Niekaip negaliu suprasti - kaip tai sanpaulijos nežydi? Mano namuose jų visad pilna žydinčių Gal tik žiemą ne taip gausiai, mažiau žiedų
Ko negaliu pasakyti apie streptokarpus Tie tai tik dabar po vieną kitą žiedą skleidžia.
nežydi pvz. ten kur vėsu, už tai ten idealiai auga streptokarpai. Ant savo kailio išbandyta - aš esu išmetus virš 200 sanpaulijų veislių kolekciją, nes pasikeitus namus man jos tiesiog tapo salotom. Kol turėjau pietinę pusę - man per metrą nuo lango sukraudavo žiedus, ten buvo viršutinis aukštas ir tikrai labai šilta. Dabar tokių sąlygų neturiu, tai kai pamačiau, kad nieko gero nebus ir nusibodo geibenas mėtyt nuo kiekvieno skersvėjo - tai vienu metu buvo nei vienos, o dabar kelios vėl yra, nes noriu pažiūrėt ar stelaže žydi. Bet matyt vėl laikinai. Ne mano augalas tapo, nors daug metų auginau . Tai va aš suprantu pasakymą, kad nežydi .
Mano mama, prasidėjus žiemos šildymo sezonui, sanpaulijų stalą atitraukė toliau nuo radiatorių. Ir tikrai joms tada buvo tamsoka, žiedų nekrovė, nes buvo 1 m. iki lango. Prasidėjus pavasariui taip ir neperkėlė arčiau šviesos, tai žiedų ir nebuvo. Tik per mamyčių dieną susikibom ginčytis, kad reik gėlytes nešti į balkoną, o ne laukti šiltesnių dienų. Šiaip taip įtikinau ir iškeliavo ant balkono palangių. Iš karto pradėjo krauti pumpurus ir dabar jau pradeda žydėti.
Man taip rodos, kad Rimmusia tiesiog jauste jaučia ko jos gėliukams kada ko reikia. Štai ir žydi pas ją visada. Matyt atitaikė savo augalą. Jis -jos esybės dalis.
Man taip rodos, kad Rimmusia tiesiog jauste jaučia ko jos gėliukams kada ko reikia. Štai ir žydi pas ją visada. Matyt atitaikė savo augalą. Jis -jos esybės dalis.
maniskes visada gyvens stelaze,po lempom,tai ir sviesu ir silta,tai gal turetu zydet?
Golden autumn pirmasis žydėjimas,man labai patiko
Kitos sanpaulytės žydi taip "skystai" ,buvau išvažiavus atostogų,prižiūrėjo kolegos...taip kaip sakant ...padarė ką galėjo,bet taip mylėti kaip aš neišėjo
Kitos sanpaulytės žydi taip "skystai" ,buvau išvažiavus atostogų,prižiūrėjo kolegos...taip kaip sakant ...padarė ką galėjo,bet taip mylėti kaip aš neišėjo