Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Dar neužmirškir gėlių bazės Europos pr., bet ten reikia pataikyti nuvažiuoti, kai bus atsivežę sanpaulijų. Tik jie dirba iki 13 val.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 05 25, 12:13)

Vaikai bmanau būtų labiau patenkinti jeigu augtų atskiruose vazoniukuose biggrin.gif .
Kai turėdavo kokius 6 lapus, aš jau leisdavau žydėt. Stiprūs vaikai wub.gif
QUOTE(evora @ 2015 05 26, 10:15)

Pasaka wub.gif
Atsakyti
evora o kas cia per veisles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 26, 12:17)

Čia gal bus neveislinės, nes panaši pramoninė auga ir pas mane blush2.gif
evoros patarimu ateinu su klausimu į jūsų gražiąją temą - gal čia yra miniatiūrinių sanpaulijų augintojų ir kas nors galėtų patarti kur gauti miniatiūrinių vazonėlių? Iš lapuko priaugo daug vaikiukų, reiktų juos išsodinti, o apvažiavau vakar Vilniaus parduotuves - niekur tokių mažyčių vazonėlių neradau g.gif Radau permatomų vienkartinių stikliukų, bet įtariu nelabai gerai jas permatomam sodinti?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 05 26, 11:04)
apvažiavau vakar Vilniaus parduotuves - niekur tokių mažyčių vazonėlių neradau  g.gif  Radau permatomų vienkartinių stikliukų, bet įtariu nelabai gerai jas permatomam sodinti?

Aš Vilniuje pirkau PROPMO (Sanitex) ukmergės g., bet ten tik su kortele jų galim apsipirkti,jei turi tai ok.Testavimo puodeliai(vienkartiniai čerkiukai) 80 ml.
Jei kelių reik galiu dalintis,nes užsipirkau kaip reikiant thumbup.gif parašyk AŽ
user posted image

P.s.mažais vazonėliais prekiauja SCHETELIG,Žirmūnų g.66 (plastikiniai ,rudi/juodi) ir molinių/metalinių ir etc. gausybė brangybė 4u.gif (čia šalia Thomas Philips)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 26 gegužės 2015 - 11:21
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 26, 11:17)
Vaikai bmanau būtų labiau patenkinti jeigu augtų atskiruose vazoniukuose  biggrin.gif  .
Kai turėdavo kokius 6 lapus, aš jau leisdavau žydėt. Stiprūs vaikai  wub.gif

Butu labiau patenkinti, bet kai persodinejau, kazkaip neapskaiciavau ir pritrukau stiklinaiciu blush2.gif Teko suktis is padeties biggrin.gif Dabar Prome uzsipirkau degustaciniu stiklinaiciu, tai galvojau persodinti, bet... Na, gal ziedui nieko nenutiks, nes si palikau augti, noriu paziureti, kaip zydes ax.gif

Beja, stiklinaitemis ir as galiu pasidalinti, jei kam reik smile.gif Arba nupirkti visa 100 biggrin.gif Karts nuo karto bunu Prome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliux1 @ 2015 05 26, 13:16)
Aš Vilniuje pirkau PROPMO (Sanitex) ukmergės g., bet ten tik su kortele jų galim apsipirkti,jei turi tai ok.Testavimo puodeliai(vienkartiniai čerkiukai) 80 ml.
Jei kelių reik galiu dalintis,nes užsipirkau kaip reikiant  thumbup.gif parašyk  AŽ
user posted image

P.s.mažais vazonėliais prekiauja SCHETELIG,Žirmūnų g.66 (plastikiniai ,rudi/juodi) ir molinių/metalinių ir etc. gausybė brangybė  4u.gif (čia šalia Thomas Philips)

Ačiū 4u.gif Schetelige vakar buvau - ničnieko ten neradau, tik didžiuuuliai. Buvau irgi į jį visas viltis sudėjus... Šiaip tai labai norėjau rasti tokių labiau į vazoniukus panašių, dar palauksiu vakaro, viena mamytė žadėjo paieškot namie, gal ras užsilikusių nuo gėlyčių. O jei ne - prašysiu tada kurios nors čerkučių ax.gif
Atsakyti
Užsimaniau...
Gal kas gali pasidalinti lapeliais, vaikučiais...
Geriausia iš vienos narės...
1. Looking Glass
2. Одалиска
3. Vydūnas. O. Griniuvienė
4. Lituanika. F. Būtienė

4u.gif (perku) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VakareRyte: 26 gegužės 2015 - 12:11
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 26, 10:17)

Veislės kaip visada -nežiniukės. Pirmoji ir antroji pirktos turguje pas močiutę. Žodžiu- turginės-bobulencinės lotuliukas.gif Trečioji-maximinė. Ačiū, kad pakenčiat čia mane su mamos nekilmingosiomis. Bent jūsų grožybėmis pasidžiaugiu.
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 05 26, 14:10)
Užsimaniau...
Gal kas gali pasidalinti lapeliais, vaikučiais...
Geriausia iš vienos narės...
1. Looking Glass
2. Одалиска
3. Vydūnas. O. Griniuvienė
4. Lituanika. F. Būtienė

4u.gif (perku) 4u.gif

Lituanikos ir aš norėčiau.... blush2.gif
Atsakyti
ta ruzavoji bobutine itariu yra veisline,as panasiu is vienos vietines gavau pora lapeliu tokiu,tik ziedai bus ne ruzavi,o melyni tokie pat rolleyes.gif
Atsakyti