Gražu
Mirštančios gulbės būčiau nepažinus - labai melsvi ir dideli žiedai pasirodė
Ilgauodegių nuotraukų nematėm, bet kad jie tikrai yra - įrodymai akivaizdūs
Mirštančios gulbės būčiau nepažinus - labai melsvi ir dideli žiedai pasirodė
Ilgauodegių nuotraukų nematėm, bet kad jie tikrai yra - įrodymai akivaizdūs
Laba diena sanpauliju myletojos Po pertraukos ir as griztu i jusu gretas ir netusciom
Cia mano ilgai lauktu ДЕО-Голубка ziedai
o salia mazoji jos "sesute", auginau isitikinti ar nesusportos , bet dabar jau matau ,nors ir nepilnai issiskleidus kad atkartojo "mamytes" genus
o salia mazoji jos "sesute", auginau isitikinti ar nesusportos , bet dabar jau matau ,nors ir nepilnai issiskleidus kad atkartojo "mamytes" genus
nepazystu taves bet nesvarbu,labas,nuostabi golubka,ir as vaika auginu,ar nera priciudna?
QUOTE(l@n@ @ 2015 05 21, 15:13)
Laba diena sanpauliju myletojos Po pertraukos ir as griztu i jusu gretas ir netusciom
Sveika sugrįžus Labai miela balandėlė
Labas visoms
Pora žiedelių Lituanika
Pora žiedelių Lituanika
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 22, 20:27)
Labas visoms
Pora žiedelių Lituanika
Pora žiedelių Lituanika
Aš irgi šitą užsispyrėlę įsimylėjus
QUOTE(Rimmuse @ 2015 05 22, 22:10)
Aš irgi šitą užsispyrėlę įsimylėjus
Aš tai kol kas ne , bet iš patriotizmo auginu
Sveiki,
prieš kažkiek tai metų mano mama turėjo nemažai sanpaulijų ant savo palangės, paskiau kažkas joms nutiko ir jas pakeitė kaktusai. Visai neseniai buvo užsiminus, jog būtų smagu vėl turėti sanpauliją vieną kitą.
Klausimas, Jums augintojoms - kadangi artėja mamos gimtadienis norėčiau padovanoti jai vieną kokią įdomesnę sanpauliją. Ar būtų rekomendacijų kur galima būtų įsigyti Kauno mieste? Būčiau labai dėkingas
prieš kažkiek tai metų mano mama turėjo nemažai sanpaulijų ant savo palangės, paskiau kažkas joms nutiko ir jas pakeitė kaktusai. Visai neseniai buvo užsiminus, jog būtų smagu vėl turėti sanpauliją vieną kitą.
Klausimas, Jums augintojoms - kadangi artėja mamos gimtadienis norėčiau padovanoti jai vieną kokią įdomesnę sanpauliją. Ar būtų rekomendacijų kur galima būtų įsigyti Kauno mieste? Būčiau labai dėkingas
QUOTE(Auwris @ 2015 05 25, 20:54)
Sveiki,
Stoties turgelyje yra toks gėlių kioskas. Sekmadienį mačiau chimerų: baltas su violetiniu, baltas su rožiniu ir oranžinė su tamsesne oranžine. Gal dar neišpirko. Tarp kitko ten dažnai užveža šiek tiek įdomesnių, nei maximose
va tokių https://www.google.l... ...spx;700;521