Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,
Atsakyti
Gražu wub.gif
Mirštančios gulbės būčiau nepažinus - labai melsvi ir dideli žiedai pasirodė doh.gif
Ilgauodegių nuotraukų nematėm, bet kad jie tikrai yra - įrodymai akivaizdūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena sanpauliju myletojos lithuania.gif Po pertraukos ir as griztu i jusu gretas drinks_cheers.gif ir netusciom biggrin.gif
Cia mano ilgai lauktu ДЕО-Голубка ziedai wub.gif

user posted image

o salia mazoji jos "sesute", auginau isitikinti ar nesusportos , bet dabar jau matau ,nors ir nepilnai issiskleidus kad atkartojo "mamytes" genus thumbup.gif
Atsakyti
nepazystu taves blush2.gif bet nesvarbu,labas,nuostabi golubka,ir as vaika auginu,ar nera priciudna?
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2015 05 21, 15:13)
Laba diena sanpauliju myletojos  lithuania.gif Po pertraukos ir as griztu i jusu gretas  drinks_cheers.gif ir netusciom  biggrin.gif
Cia mano ilgai lauktu ДЕО-Голубка ziedai  wub.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif Labai miela balandėlė wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Pora žiedelių Lituanika blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 gegužės 2015 - 20:27
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 22, 20:27)
Labas visoms 4u.gif

Pora žiedelių Lituanika  blush-anim-cl.gif

Aš irgi šitą užsispyrėlę įsimylėjus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 05 22, 22:10)
Aš irgi šitą užsispyrėlę įsimylėjus  wub.gif

Aš tai kol kas ne biggrin.gif , bet iš patriotizmo auginu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sunku laukti prisiziurejus tokiu groziu.... ax.gif

Sunkissed roze smile.gif Tikiuosi jau greitai...

user posted image

Ale pasiute pas mane vaikai biggrin.gif Vis bando zydeti doh.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
prieš kažkiek tai metų mano mama turėjo nemažai sanpaulijų ant savo palangės, paskiau kažkas joms nutiko ir jas pakeitė kaktusai. Visai neseniai buvo užsiminus, jog būtų smagu vėl turėti sanpauliją vieną kitą.

Klausimas, Jums augintojoms - kadangi artėja mamos gimtadienis norėčiau padovanoti jai vieną kokią įdomesnę sanpauliją. Ar būtų rekomendacijų kur galima būtų įsigyti Kauno mieste? Būčiau labai dėkingas smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auwris @ 2015 05 25, 20:54)
Sveiki,
prieš kažkiek tai metų mano mama turėjo nemažai sanpaulijų ant savo palangės, paskiau kažkas joms nutiko ir jas pakeitė kaktusai. Visai neseniai buvo užsiminus, jog būtų smagu vėl turėti sanpauliją vieną kitą.

Klausimas, Jums augintojoms - kadangi artėja mamos gimtadienis norėčiau padovanoti jai vieną kokią įdomesnę sanpauliją. Ar būtų rekomendacijų kur galima būtų įsigyti Kauno mieste? Būčiau labai dėkingas smile.gif  rolleyes.gif

Stoties turgelyje yra toks gėlių kioskas. Sekmadienį mačiau chimerų: baltas su violetiniu, baltas su rožiniu ir oranžinė su tamsesne oranžine. Gal dar neišpirko. Tarp kitko ten dažnai užveža šiek tiek įdomesnių, nei maximose
va tokių https://www.google.l... ...spx;700;521
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 26 gegužės 2015 - 00:08