Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(VakareRyte @ 2015 05 14, 10:03)
Patarkit, kaip reaguoti....

Kitą sykį kai apsilankys, paklausk, gal ir nori augint, kad gali nulaužt lapelių, pažiūrėsi kaip reaguos. Jeigu išsiduos....išsisakysi, jeigu ne- teks apgailestaut, kad nenori po draugių apsilankymo rast slapčia aplaužytus lapus.
Jeigu jų yra, vistiek reikia pažiūrėt iš kur skint, kad rozetė nenukentėtų.

Aš tą patyriau parodose doh.gif Tik pasitrauk minutei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 14 gegužės 2015 - 09:35
Kadangi mano kolecijos didžioji dalis darbe irgi kasdien grasina ale "draugiškai" pavogti kai nematysiu lapelį,tai atšaunu, kad atsargiai aš elektrą pajungus smile.gif
Nu gi tikrai aš jas taip išglosčius kad kiekvienas lapelis paskaičiuotas yra...namie jau visos tetulės žino mano šitą maniją ir nevogia,o pasiprašo vaikelio.
Geriau užbėgti įvykiams už akių ir pasisakyti ,kad visi lapukai suskaičiuoti ir "pavogimai" netoleruotini,juokais 4u.gif bet bus suprasta smile.gif o jei vistiek vagia...na ką aš žinau tokias drauges reik mes už borto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 14 gegužės 2015 - 09:45
Nu joo čia tai draugė....
aš tai paskambinčiau ir pasiskūsčiau, kad kažkas taip aplaužė augaliukus, kad žiedukų daugiau nekrauna ir pažėčiauar prisipažins....
Šeip esu susidūrusi su tokiu lapų vogimu ir vogdavo mano nuosava mama...ir nesuprasdama yra aplaužiusi streptokarpų vaikam lapus... nu vienu žodžiu .. aiškinua, sakau kam imi neklausus, pasakyk kadnori gausi visažydinti augalą.. tai suprato. Bet čia tai senas žmogus jam kaip ir atleistina.. o draugi manau reik plaut smegenis jei nesupranta ir neapsimetinėt,kad nieko nematėt...nes tada tikrai teks nuo visų augalus slėpt.
Atsakyti
Greit išsikraustom į namą, tad ta draugė liks pakankamai toli... Bet, kad visus kitus svečius teks perspėti, kad gėlių laužymo netoleruosiu- teks. Jau su patirtimi būsiu... doh.gif

Čia tik šiandien pirmas toks ŠOKAS buvo!!! Nežinojau, net kaip reaguoti... O nervas!!!

Tikrai susirgau sanpaulijų liga!!! blush2.gif

Atsakyti
Viena mėgstamiausių wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sanpaulijų pasaulyje tai seniena (1980), bet mano namuose - naujokė ax.gif Žiedų tik keli, bet daug nelabai ir reikia. Tai žiedai, kuriais norisi gėrėtis iš arti dėl jų formos, spalvų, dydžio. Kepurėje turbūt ir dėmesio neatkreiptų g.gif Ir nors rašo, kad standartas, pakol kas ji gyvena miniatiūrų stove
user posted image

Dar viena, kuriai nereikia daug žiedų mirksiukas.gif
user posted image

Saulės spinduliuose wub.gif
user posted image

Jau buvau pasiilgus šitų mėlynų "rožyčių"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 16 gegužės 2015 - 14:46
Žydėjimą pradeda treileriukai thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 16 gegužės 2015 - 15:33
Sveiki, ir as noriu parodyti savaja...
http://images16.fotk...DSCF2370-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciapa: 16 gegužės 2015 - 16:19
Rimmuse, jei nepaslaptis, tai kur radote Rob's trailer'iu pirkti? Man labai labai grazu wub.gif kiek ieskojau internete, tai tik amerikose radau
Atsakyti
QUOTE(agnik @ 2015 05 16, 18:48)
Rimmuse, jei nepaslaptis, tai kur radote Rob's trailer'iu pirkti? Man labai labai grazu  wub.gif kiek ieskojau internete, tai tik amerikose radau

Visos mano sanpaulijos pirktos iš Lietuvos augintojų. Kuri iš kur nelabai pamenu blush2.gif Jeigu čia prie pirmos nuotraukos neparašyta - tai jau nebepamenu schmoll.gif
Atsakyti
Dar keli treileriai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 16 gegužės 2015 - 22:02
Dar baltosios trūksta mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti