Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Ogo, tai bent jaunimelio thumbup.gif man tai reik sleptis su saviskiais biggrin.gif
Atsakyti
o dar kiek veisliu maziukai dezutese,kas prazydes nepatiks,nelaikysiu mastau.gif
Atsakyti
user posted image,siandien daugiau jau ziedu smile.gif pas mane ir yra kai kurios keli metai nezydejusios,tai kai kuriu laukiu vis ziuriu kada parodys savo ziedus,pumpuriukus jau sukrovusios,tik bijau kad katinai pirmi nepaziuretu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Turiu kelias gėlytes, viena jų jau kuris laikas džiugina akį. Tiesa, net nežinau, kaip ji vadinama g.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image,user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2015 05 11, 11:40)
Sveikos, mergaitės  4u.gif Turiu kelias gėlytes, viena jų jau kuris laikas džiugina akį. Tiesa, net nežinau, kaip ji vadinama  g.gif

Labas, visada malonu matyti naujus veidus mirksiukas.gif
Tokiai gražuolei wub.gif visai nereikalingas ypatingas vardas irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(linaule @ 2015 05 11, 18:44)

Irish Flirt tikra koketė flirt.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mamos sanpaulijos,parveztines is Baltarusijos smile.gif
user posted image,user posted image
Atsakyti
user posted image jan zabava user posted image arcturus user posted image le sato brion user posted image ma'c prince frogies user posted image gercoginia user posted image rob;s humty doo ax.gif
Atsakyti
Labas. noriu nusipirkti trasu sanpaulijom,bet cia Anglijoj nerandu..tik rozem ,orchidejoms ir vejai. reik orentuotis pagal N PK ,zinau,buvo kazkur apie tai rasyta,bet patarkit koks tas santykis optimaliausias,ir kokiu reik mikroelementu,jie ir gi buna pavardyti...
Atsakyti
Patarkit, kaip reaguoti.... Kaip Jūs darote???
Po vienos draugės vizito radau aplaužytus savo "brangiausių" gėlyčių lapus... Jau, kaip pykstu... sad.gif
Juk jei būtų paprašiusi, būčiau davusi arba užauginusi...
Tas pasakymas, kad vogtos geriau auga, man netinka... schmoll.gif
Perki, prižiūri, augini... manau mane supranta tos, kurios vien už lapelį sumoka po kelis eurus... o čia...
doh.gif
O ir nieko nepasakysi, neprisipažins... Norėtusi pasakyti, kad kitą kartą - paprašyk...
Dabar jau bijau, kad prieš ateinant svečiams, teks gėlytes išslapstyti... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VakareRyte: 14 gegužės 2015 - 09:04
Niekos au "drauge"... As tai, turbut, tiesiai sviesiai pasakyciau. Aisku, jei tikrai buciau isitikinusi, kad tai tikrai jos darbas. Taip nesielgiama schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 14 gegužės 2015 - 09:14