Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pas visas gražios gėlytės wub.gif

Pirmieji RS-Staryj Prud žiedeliai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 07, 09:30)
Pirmieji RS-Staryj Prud žiedeliai.

Grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, groziai... As kol kas tik seile varvinu ziuredama biggrin.gif Kol kas su ziedais pas mane nelabai... Tik viena bevarde, kad zydi... smile.gif Labai laukiu vaikiuku ziedeliu. Jau pumpuriukai matosi, bet kol uzaugs, teks palaukti...
Atsakyti
oj kokia grazi ta prud wub.gif as irgi pilna grazuoliu turiu,tik kol man prazydes gal ir ruduo ateis verysad.gif
Atsakyti
Ačiū. RS-Staryj Prud irgi lėtūnė. Užaugino skrotelę, po to ilgai brandino žiedus. Dar viena iš tokių, kurios laukiu nesulaukiu biggrin.gif - LE-Sašenka
Atsakyti
Rudeni pirkausi kruvele lapeliu ir kelis vaikus, tai labai laukiu vaiku zydejimo - Sunkissed Rose (Sorano) ir Jan-Madam (Puminova) ax.gif Pumpureliai sukrauti, tai taip nekatrau, kad ojoj... biggrin.gif Is lapuku vaiku prisiaugiau, bet kol jie prades zydeti, tai dar nemazai laiko praeis....
Atsakyti
veliau galesiu parodyt koks pas mane vaiku darzelis,ir jaunimelis blush2.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as savo vaiku darzeli... biggrin.gif Cia maziau nei puse turimu smile.gif Reik dar kelis sazalynus isdalinti...

user posted image
Atsakyti
Dar viena nekilmingoji-kažkokia smulkiažiedė, bet visai įdomi.

user posted image
user posted image

Dzūkės Senas Prūdas thumbup.gif įsimylėjau. wub.gif
Atsakyti
cia maniskiai ax.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Bjauruska, gražus jaunimas thumbup.gif

silvija72, gražu 4u.gif
Kas ta raudonoji, Acturus? Vis galvoju kuo pakeisti Red Lantern, nors ir šiai didelių priekaištų neturiu. O dar sanpauligės krikštamotė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 07 gegužės 2015 - 16:08
taip,arcturus,pirmieji ziedeliai wub.gif
Atsakyti