Niu faina tada.
Reiks ir man ryt relaksui paskutinius žiedukus pafotkint, visgi kas seniau žydi jau baiginėja žydėt, bet pora turiu kurios tik žiedus kiša....
Kadangi šis ruduo nepagailėjo saulėtų dienų, tai mano namuose žiedų dar labai daug, kai kurios dar tik dabar skleidžiasi
Šios dvi pagal spalvas panašios, bet išsirinkti vieną kurią vis dar nesugebu Abi labai patinka Nors dėl vietos stokos lyg ir reikėtų palikti tik vieną
Šios dvi pagal spalvas panašios, bet išsirinkti vieną kurią vis dar nesugebu Abi labai patinka Nors dėl vietos stokos lyg ir reikėtų palikti tik vieną
Nu jo sunku išsirinkti.
Aš tai rinkčiausi kurios spalva sodresnė ,neblunka, žiedkočiai standesni.
Nes dabar tusiu vieną, kurios žiedukai labai gražūs, bet židkočiai jų nišlaiko. Na kol kas išvadųdarnedarau, nes dabar rudeni kišanaujusžiedus, o šie kol kas stovi kaipįkalti, bus matyt kaip čia bus.
Aš tai rinkčiausi kurios spalva sodresnė ,neblunka, žiedkočiai standesni.
Nes dabar tusiu vieną, kurios žiedukai labai gražūs, bet židkočiai jų nišlaiko. Na kol kas išvadųdarnedarau, nes dabar rudeni kišanaujusžiedus, o šie kol kas stovi kaipįkalti, bus matyt kaip čia bus.
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 08, 21:32)
Man РС-Морская Стихия žiedų nelaikė, nuolat buvo išsivartę į visas puses Todėl nutariau, kad "nurėšiu galvą" ("suteiksiu prekinę išvaizdą" ) ir kam nors pražydusią padovanosiu O "galva" jau nuo pavasario kiek žydėjo - žiedkočiai kaip kareivukai
Tipo išgązdinai ar ką
O mano Konfetka pražydo, ilgai žiedų laukiau. Augaliukas pavasari jau didelis buvo, bet kažkokia zaraza užpuolė... vos išgelbėjau....irgi labai sena gera vaislė su savais " sentimentais"
O mano Konfetka pražydo, ilgai žiedų laukiau. Augaliukas pavasari jau didelis buvo, bet kažkokia zaraza užpuolė... vos išgelbėjau....irgi labai sena gera vaislė su savais " sentimentais"
Laba diena,
Vis užsuku į šią temutę praskaidrinti nuotaikos, o dabar sugalvojau, kad norėčiau kelių gyvų vaizdelių ir ant savo palangės
Gal pas ką palangė pasidarė per ankšta ir galėtų parduoti 1-3 augalėlius? Paprasčiau būtų Vilniuje, bet susimokėčiau už siuntimą ir iš kito miesto.
Žinau, kad yra tema "Perkame, parduodame, keičiamės, dovanojame...", bet ten jau senokai nieks nesiūlė sanpaulijų, o čia renkasi užkietėjusios "sampaulijų ligonės", viliuosi sulaukti įdomesnių pasiūlymų
Vis užsuku į šią temutę praskaidrinti nuotaikos, o dabar sugalvojau, kad norėčiau kelių gyvų vaizdelių ir ant savo palangės
Gal pas ką palangė pasidarė per ankšta ir galėtų parduoti 1-3 augalėlius? Paprasčiau būtų Vilniuje, bet susimokėčiau už siuntimą ir iš kito miesto.
Žinau, kad yra tema "Perkame, parduodame, keičiamės, dovanojame...", bet ten jau senokai nieks nesiūlė sanpaulijų, o čia renkasi užkietėjusios "sampaulijų ligonės", viliuosi sulaukti įdomesnių pasiūlymų
Matyt per tą savaitę pakankamai pasiilgau savo gėliukų, tai šiandien dar pasiėmiau į rankas fotoaparatą
Žiedai gal ir nieko ypatingo, bet patinka lapai O paskutiniu laiku pradėjo ryškėti ir margumas, pradėjo šakotis
Dar viena pradeda žydėti
Žiedai gal ir nieko ypatingo, bet patinka lapai O paskutiniu laiku pradėjo ryškėti ir margumas, pradėjo šakotis
Dar viena pradeda žydėti
Myliu miniatiūras
Dar viena mano mėgstamų Tiesa, jau senokai nedžiugino žiedais
Paskutinis nedidelis žiedas, bet gana daug geltonos spalvos
Dar viena mano mėgstamų Tiesa, jau senokai nedžiugino žiedais
Paskutinis nedidelis žiedas, bet gana daug geltonos spalvos
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2014 11 09, 18:24)
Valio, pavyko
Tulpiukas, šaunu,kad nugalėtojos abrozdėlį įkėlėt Mergikės, atkreipkit dėmesį, jog apdovanojimas tai A1 formato....
Rimute Jūsų foto kaip visad Man pačiausia RS-Žar Ptica. Ir Ma's Prince frogge . O va Jūsiške Rob's Boondoggle privertė net paguglint. Šitoj foto ji man primenamanoturėtąjavisai kitu pavadinimu. Pagoglinau ir radau Rob's Boondoggle pasirodo būnaįvairaus sorumo...pasjus gavosi šviesus variantas. Noriu paklaust ar ji būtnt taip visad žydi ar varijuojapriklausomai nuo šilumos, ar dar ko.
O čia manosios: Rob'Sarsparilla ir Konfetka.Mano mylimukės.
Rimute Jūsų foto kaip visad Man pačiausia RS-Žar Ptica. Ir Ma's Prince frogge . O va Jūsiške Rob's Boondoggle privertė net paguglint. Šitoj foto ji man primenamanoturėtąjavisai kitu pavadinimu. Pagoglinau ir radau Rob's Boondoggle pasirodo būnaįvairaus sorumo...pasjus gavosi šviesus variantas. Noriu paklaust ar ji būtnt taip visad žydi ar varijuojapriklausomai nuo šilumos, ar dar ko.
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 09, 22:39)
O va Jūsiške Rob's Boondoggle privertė net paguglint. Šitoj foto ji man primenamanoturėtąjavisai kitu pavadinimu. Pagoglinau ir radau Rob's Boondoggle pasirodo būnaįvairaus sorumo...pasjus gavosi šviesus variantas. Noriu paklaust ar ji būtnt taip visad žydi ar varijuojapriklausomai nuo šilumos, ar dar ko.
Gražuolės
Jeigu Rob's Boondoggle buvo pirkta iš Jelenos, tai ir pas mane ji atkeliavo kitu pavadinimu Bet šitą veislę sunkoka sumaišyti su kitomis Gana orginali. O spalvos taip, labai priklauso nuo sąlygų (pirmiausia turbūt temperatūros ). Ko gero
čia pakankamai gerai matosi skirtumai. Man labiausiai patinka maždaug per pusę baltos, pusę avietinės