Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

4u.gif Niu faina tada.
Reiks ir man ryt relaksui paskutinius žiedukus pafotkint, visgi kas seniau žydi jau baiginėja žydėt, bet pora turiu kurios tik žiedus kiša.... ax.gif
Atsakyti
Kadangi šis ruduo nepagailėjo saulėtų dienų, tai mano namuose žiedų dar labai daug, kai kurios dar tik dabar skleidžiasi thumbup.gif

Šios dvi pagal spalvas panašios, bet išsirinkti vieną kurią vis dar nesugebu doh.gif Abi labai patinka wub.gif Nors dėl vietos stokos lyg ir reikėtų palikti tik vieną

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu jo sunku išsirinkti.
Aš tai rinkčiausi kurios spalva sodresnė ,neblunka, žiedkočiai standesni. ax.gif
Nes dabar tusiu vieną, kurios žiedukai labai gražūs, bet židkočiai jų nišlaiko. Na kol kas išvadųdarnedarau, nes dabar rudeni kišanaujusžiedus, o šie kol kas stovi kaipįkalti, bus matyt kaip čia bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 08, 21:32)
Nes dabar tusiu vieną, kurios žiedukai labai gražūs, bet židkočiai jų nišlaiko. Na kol kas išvadųdarnedarau, nes dabar rudeni kišanaujusžiedus, o šie kol kas stovi kaipįkalti, bus matyt kaip čia bus. ax.gif

Man РС-Морская Стихия žiedų nelaikė, nuolat buvo išsivartę į visas puses doh.gif Todėl nutariau, kad "nurėšiu galvą" ("suteiksiu prekinę išvaizdą" mirksiukas.gif ) ir kam nors pražydusią padovanosiu irnesakyk.gif O "galva" jau nuo pavasario kiek žydėjo - žiedkočiai kaip kareivukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 08 lapkričio 2014 - 22:31
Tipo išgązdinai ar ką lotuliukas.gif
O mano Konfetka pražydo, ilgai žiedų laukiau. Augaliukas pavasari jau didelis buvo, bet kažkokia zaraza užpuolė... vos išgelbėjau....irgi labai sena gera vaislė su savais " sentimentais" biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Vis užsuku į šią temutę wub.gif praskaidrinti nuotaikos, o dabar sugalvojau, kad norėčiau kelių gyvų vaizdelių ir ant savo palangės tongue.gif
Gal pas ką palangė pasidarė per ankšta ir galėtų parduoti 1-3 augalėlius? Paprasčiau būtų Vilniuje, bet susimokėčiau už siuntimą ir iš kito miesto.
Žinau, kad yra tema "Perkame, parduodame, keičiamės, dovanojame...", bet ten jau senokai nieks nesiūlė sanpaulijų, o čia renkasi užkietėjusios "sampaulijų ligonės", viliuosi sulaukti įdomesnių pasiūlymų ax.gif
Atsakyti
Matyt per tą savaitę pakankamai pasiilgau savo gėliukų, tai šiandien dar pasiėmiau į rankas fotoaparatą ax.gif

Žiedai gal ir nieko ypatingo, bet patinka lapai wub.gif O paskutiniu laiku pradėjo ryškėti ir margumas, pradėjo šakotis thumbup.gif
user posted image

Dar viena pradeda žydėti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 09 lapkričio 2014 - 18:00
Myliu miniatiūras wub.gif
user posted image

Dar viena mano mėgstamų wub.gif Tiesa, jau senokai nedžiugino žiedais doh.gif
user posted image

Paskutinis nedidelis žiedas, bet gana daug geltonos spalvos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 09 lapkričio 2014 - 18:28
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2014 11 09, 18:24)

Valio, pavyko clap.gif ploja.gif
Atsakyti
Tulpiukas, šaunu,kad nugalėtojos abrozdėlį įkėlėt 4u.gif Mergikės, atkreipkit dėmesį, jog apdovanojimas tai A1 formato....

Rimute Jūsų foto kaip visad thumbup.gif Man pačiausia RS-Žar Ptica. Ir Ma's Prince frogge . O va Jūsiške Rob's Boondoggle privertė net paguglint. lotuliukas.gif Šitoj foto ji man primenamanoturėtąjavisai kitu pavadinimu. Pagoglinau ir radau Rob's Boondoggle pasirodo būnaįvairaus sorumo...pasjus gavosi šviesus variantas. Noriu paklaust ar ji būtnt taip visad žydi ar varijuojapriklausomai nuo šilumos, ar dar ko.

O čia manosios: Rob'Sarsparilla ir Konfetka.Mano mylimukės.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 09, 22:39)
O va Jūsiške Rob's Boondoggle  privertė net paguglint.  lotuliukas.gif Šitoj foto ji man primenamanoturėtąjavisai kitu pavadinimu. Pagoglinau ir radau  Rob's Boondoggle pasirodo būnaįvairaus sorumo...pasjus gavosi šviesus variantas. Noriu paklaust ar ji būtnt taip visad žydi ar varijuojapriklausomai nuo šilumos, ar dar ko.

O čia manosios:  Rob'Sarsparilla ir Konfetka.Mano mylimukės.

Gražuolės wub.gif thumbup.gif

Jeigu Rob's Boondoggle buvo pirkta iš Jelenos, tai ir pas mane ji atkeliavo kitu pavadinimu doh.gif Bet šitą veislę sunkoka sumaišyti su kitomis schmoll.gif Gana orginali. O spalvos taip, labai priklauso nuo sąlygų (pirmiausia turbūt temperatūros g.gif ). Ko gero
čia pakankamai gerai matosi skirtumai. Man labiausiai patinka maždaug per pusę baltos, pusę avietinės bigsmile.gif
Atsakyti