Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 05 03, 09:55)
Rimmuse pas jus abi Eldijos  mirksiukas.gif ,Viktorijos puokstes lapai kitokie.Pajurio mergaites Rimmuse,alion-ka ,atsiuskit man savo sarasiukus ka auginat,ar kur galima paziuret  bigsmile.gif  kai ruosiuos i pajuri pradesiu zysti,kad koki lapuka gauciau  tongue.gif As kol kas galiu tik achimeniu ir Šaltį pasiulyt  doh.gif

Ačiū 4u.gif
Pagaliau vienas klaustukas atsakytas clap.gif Einu keisti užrašus
Mano augintinės čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 03 gegužės 2015 - 10:34
user posted image
Atsakyti
Šaunuolė Rimutė 4u.gif 4u.gif su savo augintinėm..
Atsakyti
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 05 03, 10:55)
Rimmuse pas jus abi Eldijos  mirksiukas.gif ,Viktorijos puokstes lapai kitokie.Pajurio mergaites Rimmuse,alion-ka ,atsiuskit man savo sarasiukus ka auginat,ar kur galima paziuret  bigsmile.gif  kai ruosiuos i pajuri pradesiu zysti,kad koki lapuka gauciau  tongue.gif As kol kas galiu tik achimeniu ir Šaltį pasiulyt  doh.gif

http://public.fotki....ka/sanpaulijos/
Atsakyti
Gal kas turit Lituanikos pertekliaus? Pamenu iš seniai kaip baisiai įnoringą, bet prisižiūrėjau šian foto - ech, pasiryžus bandyt iš naujo...
user posted image
Laukčiau į až. 4u.gif
Atsakyti
Jau, kad pasisekė, tai pasisekė clap.gif
Paprastoje gėlių pardėje, kur niekada nieko gero nerasdavau, trys nuostabios sanpaulytės. Kaina 4 eur., bet tai kas į kainą žiūri, kai tokį grožį pamato.

user posted image
user posted image

Prie jų buvo toks lapukas. Gal vienas iš tų žodžių yra veislės pavadinimas? Bet tai kiek dar tokių garbanotų kitų spalvų variantų yra-nuotraukytėje matosi.

user posted image
Atsakyti
Ogo, kokia grazuole... wub.gif O kaina, tai nemanau, kad didele...
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 05 05, 09:07)

user posted image

Prie jų buvo toks lapukas.  Gal vienas iš tų žodžių yra veislės pavadinimas? Bet tai kiek dar tokių garbanotų kitų spalvų variantų yra-nuotraukytėje matosi.

user posted image

Žiųrėjau ir tokia į Curly Ocean pasirodė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 05 05, 10:07)
Jau, kad pasisekė, tai pasisekė clap.gif
Paprastoje gėlių pardėje, kur niekada nieko gero nerasdavau, trys nuostabios sanpaulytės. Kaina 4 eur., bet tai kas į kainą žiūri, kai tokį grožį pamato.

user posted image
user posted image

Prie jų buvo toks lapukas.  Gal vienas iš tų žodžių yra veislės pavadinimas? Bet tai kiek dar tokių garbanotų kitų spalvų variantų yra-nuotraukytėje matosi.

user posted image

pavadinimas ir bus Ballerina's Curlies biggrin.gif daug pramoniniu taip pat turi pavadinimus,bet Humako lb retai zymi savo gelytes,o va Ballerina's tai daro,teko ir man karta pagauti thumbup.gif reikes pasidairiti,reiskia uzveze thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Kaip sakoma, kad sena meilė nerūdyja, po kiek laiko vėl atgyja. Taip ir man su tom žibutėm
Iš serijos Ballerina"s
user posted image
user posted image
user posted image
šitos pernykštė foto
user posted image
ir jau antrą mėnesi žydinti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 05 gegužės 2015 - 16:05
user posted image
Atsakyti