Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

skiriasi tik lapu forma,Eldija saukstelio formos,o ziedai praktiskai identiski
Atsakyti
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 29, 20:57)
skiriasi tik lapu forma,Eldija saukstelio formos,o ziedai praktiskai identiski

Tai kad ir lapuose aš skirtumo nematau verysad.gif Šalia pasidėjus abi nerandu jokio skirtumo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 29 balandžio 2015 - 21:19
Rimuse prašom foto įdomu....gi iš tikro,nes gal jūsį jas žiūrėdama neebmatot skirtumo....O negalėjo augaliukia susimaišyt... g.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš davo pirmąjį veislinį žiedelį smile.gif pernai pirkau mažiuką vaikiuką, o štai jau žiedelis. man labai patinka.
LE-Aisedora
user posted image
Atsakyti
Kažkaim ir antrasis žydėjimas nesužavėjo...kažkokia visa netvarkinga sanpaulija pasirodė g.gif лесная aрфa
user posted image

Štai ilgai labai laukta ir sužavėjusi Le Madženta ...tik lapeliai margi .laukiu naujų...šitus mielasis katinėlis sužeidė beskraidindamas nuo palangės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 30 balandžio 2015 - 11:22
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 29, 22:19)
Tai kad ir lapuose aš skirtumo nematau  verysad.gif Šalia pasidėjus abi nerandu jokio skirtumo  schmoll.gif

skirtis tai jos tikrai skiriasi,nors ir nezymiai,as jas skiriu tik is lapu formos ir spalvos Eldijos lapais siek tiek uzsiriete i virsu(saukstelio formos) sviesiai zali,o Viktorijos puokstes tamsiai zali su raudona isvirkste.,as taip pat galvoju,kad auginate kazkuria viena veisle dviem egzemplioriais.Arba galbut mutavo,nes panasu,kad abi yra seserys biggrin.gif t.y. vieno tevo ar motinos vaikai,bet kaip senai tas buvo,kad dabar nebeimanoma giminyste atkast.
Mergaites,gal kas auginate Bold Party Girl,Rob's Cotton Ball,Playful Spectrum ?
Atsakyti
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 30, 18:30)

Turiu Rob's Cotton Ball ax.gif Kaip tik skleidžiasi pirmas žiedelis mirksiukas.gif Panašu teisingas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 30, 18:30)
skirtis tai jos tikrai skiriasi,nors ir nezymiai,as jas skiriu tik is lapu formos ir spalvos Eldijos lapais siek tiek uzsiriete i virsu(saukstelio formos) sviesiai zali,o Viktorijos puokstes tamsiai zali su raudona isvirkste.,as taip pat galvoju,kad auginate kazkuria viena veisle dviem egzemplioriais.Arba galbut mutavo,nes panasu,kad abi yra seserys  biggrin.gif  t.y. vieno tevo ar motinos vaikai,bet kaip senai tas buvo,kad dabar nebeimanoma giminyste atkast.

Man jau senokai tokie įtarimai kilo, kad aš auginu vieną dviem pavadinimais g.gif Kairėje - "Viktorijos puokštė", dešinėjė - "Eldija" (pernai metų nuotrauka)
user posted image
Šiemet pražydo ne vienu metu. Todėl čia jau puokštė
user posted image
Lapai iš arčiau (mano supratimu šaukštelio formos g.gif )
user posted image
Dar viena nežydinti
user posted image
O čia tik pirmi žiedeliai (bet irgi, mano akimis, "šaukšteliai"). Lapai tik nuotraukoje atrodo tamsesni, šiaip abiejų vienodai šviesūs, su ilgais lapkočiais. Ir nepamenu, kad kada nors antra pusė būtų buvusi raudona schmoll.gif
user posted image
Tai kas gi pas mane auga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 01 gegužės 2015 - 22:33
Kad jau paėmiau fotoaparatą į rankas, tai dar keletas puokštelių mirksiukas.gif
Mano numylėtinė wub.gif Tik skrotelė nelabai vykusi blush2.gif
user posted image

Kuo toliau, tuo labiau patinka wub.gif Nors žiedai lyg ir nieko ypatingo, bet jų derinys su lapais thumbup.gif Tiesa, dėl pavadinimo man kyla tam tikrų abejonių g.gif
user posted image
Atsakyti
Tikroji mirksiukas.gif
user posted image

Mažylė wub.gif
user posted image

user posted image

Dar neapsisprendžiau kiek ji man patinka g.gif
user posted image

Matyt nusprendė tapti "vapsva" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 02 gegužės 2015 - 00:05
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 30, 19:30)
skirtis tai jos tikrai skiriasi,nors ir nezymiai,as jas skiriu tik is lapu formos ir spalvos Eldijos lapais siek tiek uzsiriete i virsu(saukstelio formos) sviesiai zali,o Viktorijos puokstes tamsiai zali su raudona isvirkste.,as taip pat galvoju,kad auginate kazkuria viena veisle dviem egzemplioriais.Arba galbut mutavo,nes panasu,kad abi yra seserys  biggrin.gif  t.y. vieno tevo ar motinos vaikai,bet kaip senai tas buvo,kad dabar nebeimanoma giminyste atkast.

turiu Playful Spectrum, bet dar maziukas,nezydejo
verysad.gif Siemiet dar niekas nezydejo,ziemos pradzioje,teko persikelti i kita kambari(langai i kita puse) ir viskas doh.gif supiko,nezydi
Atsakyti
Rimmuse pas jus abi Eldijos mirksiukas.gif ,Viktorijos puokstes lapai kitokie.Pajurio mergaites Rimmuse,alion-ka ,atsiuskit man savo sarasiukus ka auginat,ar kur galima paziuret bigsmile.gif kai ruosiuos i pajuri pradesiu zysti,kad koki lapuka gauciau tongue.gif As kol kas galiu tik achimeniu ir Šaltį pasiulyt doh.gif
Atsakyti