skiriasi tik lapu forma,Eldija saukstelio formos,o ziedai praktiskai identiski
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 29, 20:57)
skiriasi tik lapu forma,Eldija saukstelio formos,o ziedai praktiskai identiski
Tai kad ir lapuose aš skirtumo nematau Šalia pasidėjus abi nerandu jokio skirtumo
Rimuse prašom foto įdomu....gi iš tikro,nes gal jūsį jas žiūrėdama neebmatot skirtumo....O negalėjo augaliukia susimaišyt...
Kažkaim ir antrasis žydėjimas nesužavėjo...kažkokia visa netvarkinga sanpaulija pasirodė лесная aрфa
Štai ilgai labai laukta ir sužavėjusi Le Madženta ...tik lapeliai margi .laukiu naujų...šitus mielasis katinėlis sužeidė beskraidindamas nuo palangės.
Štai ilgai labai laukta ir sužavėjusi Le Madženta ...tik lapeliai margi .laukiu naujų...šitus mielasis katinėlis sužeidė beskraidindamas nuo palangės.
QUOTE(Rimmuse @ 2015 04 29, 22:19)
Tai kad ir lapuose aš skirtumo nematau Šalia pasidėjus abi nerandu jokio skirtumo
skirtis tai jos tikrai skiriasi,nors ir nezymiai,as jas skiriu tik is lapu formos ir spalvos Eldijos lapais siek tiek uzsiriete i virsu(saukstelio formos) sviesiai zali,o Viktorijos puokstes tamsiai zali su raudona isvirkste.,as taip pat galvoju,kad auginate kazkuria viena veisle dviem egzemplioriais.Arba galbut mutavo,nes panasu,kad abi yra seserys t.y. vieno tevo ar motinos vaikai,bet kaip senai tas buvo,kad dabar nebeimanoma giminyste atkast.
Mergaites,gal kas auginate Bold Party Girl,Rob's Cotton Ball,Playful Spectrum ?
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 30, 18:30)
Turiu Rob's Cotton Ball Kaip tik skleidžiasi pirmas žiedelis Panašu teisingas
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 30, 18:30)
skirtis tai jos tikrai skiriasi,nors ir nezymiai,as jas skiriu tik is lapu formos ir spalvos Eldijos lapais siek tiek uzsiriete i virsu(saukstelio formos) sviesiai zali,o Viktorijos puokstes tamsiai zali su raudona isvirkste.,as taip pat galvoju,kad auginate kazkuria viena veisle dviem egzemplioriais.Arba galbut mutavo,nes panasu,kad abi yra seserys t.y. vieno tevo ar motinos vaikai,bet kaip senai tas buvo,kad dabar nebeimanoma giminyste atkast.
Man jau senokai tokie įtarimai kilo, kad aš auginu vieną dviem pavadinimais Kairėje - "Viktorijos puokštė", dešinėjė - "Eldija" (pernai metų nuotrauka)
Šiemet pražydo ne vienu metu. Todėl čia jau puokštė
Lapai iš arčiau (mano supratimu šaukštelio formos )
Dar viena nežydinti
O čia tik pirmi žiedeliai (bet irgi, mano akimis, "šaukšteliai"). Lapai tik nuotraukoje atrodo tamsesni, šiaip abiejų vienodai šviesūs, su ilgais lapkočiais. Ir nepamenu, kad kada nors antra pusė būtų buvusi raudona
Tai kas gi pas mane auga
Kad jau paėmiau fotoaparatą į rankas, tai dar keletas puokštelių
Mano numylėtinė Tik skrotelė nelabai vykusi
Kuo toliau, tuo labiau patinka Nors žiedai lyg ir nieko ypatingo, bet jų derinys su lapais Tiesa, dėl pavadinimo man kyla tam tikrų abejonių
Mano numylėtinė Tik skrotelė nelabai vykusi
Kuo toliau, tuo labiau patinka Nors žiedai lyg ir nieko ypatingo, bet jų derinys su lapais Tiesa, dėl pavadinimo man kyla tam tikrų abejonių
Tikroji
Mažylė
Dar neapsisprendžiau kiek ji man patinka
Matyt nusprendė tapti "vapsva"
Mažylė
Dar neapsisprendžiau kiek ji man patinka
Matyt nusprendė tapti "vapsva"
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2015 04 30, 19:30)
turiu Playful Spectrum, bet dar maziukas,nezydejo
Siemiet dar niekas nezydejo,ziemos pradzioje,teko persikelti i kita kambari(langai i kita puse) ir viskas supiko,nezydi
Rimmuse pas jus abi Eldijos ,Viktorijos puokstes lapai kitokie.Pajurio mergaites Rimmuse,alion-ka ,atsiuskit man savo sarasiukus ka auginat,ar kur galima paziuret kai ruosiuos i pajuri pradesiu zysti,kad koki lapuka gauciau As kol kas galiu tik achimeniu ir Šaltį pasiulyt