Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

joooo,keliam visos savo katinus biggrin.gif
Atsakyti
vi.jpguser posted image
user posted image

Dviese ant palangės netelpam, bet po vieną visai gerai.
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 04 26, 22:02)
joooo,keliam visos savo katinus biggrin.gif

Siūlyčiau bent tarp sanpaulijų rolleyes.gif
Atsakyti
Mano katinelis siuo metu jau nefotogeniskas, kaip ne kaip 17 meteliu vasario 2 sukako... Cia nuotraukyte is anksciau smile.gif
user posted image

Atsakyti
tuoj rinksim mis katinas biggrin.gif user posted imagemaniske skaito dostojevski lotuliukas.gif o cia pirmas ziedukas arcturus user posted image
Atsakyti
Susipažinkime mano katinukai 2 nuosavi + viešnia

Garfildas visame gražume
user posted image

Smiltė, padauža kokių reta. Paėdė adeniumo, tai apsinuodijo ir sanpaulijų nebevalgo.. bet lipa ant visų palangių, kaip kažkada gyveno eglutėje.... Beje šiemet vėl bandė įlipt į kalėdinę eglę..gerai, kad eglutės žaisliukai plasmasiniai....
user posted image

Na ir Nikė. Nikė nevisai mano, bet aš ją varkšiukę iš prieglaudos paėmiau, ir jai šimininkę įtaisiau...Šeip ji pas mus atvažiuoja pora kart į mėnesi savaitgaliams.. ir visoms vasaros atostogoms...dabar irgi atostogauja, gal pavyks prigaut ant Garfildo palangės nes irgi mėgstama pasisėdėjimo vieta....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 28 balandžio 2015 - 08:14
Nagi grazumelis thumbup.gif
Atsakyti
Oj kiek gražuolių smile.gif Pas mane tai vėžlys, šuo ir šeškas gyvena, tai kažkaip nelabai derinuos prie jūsų ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fėja, deja sportas.
user posted image

Jan-Somnenije
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 29 balandžio 2015 - 12:35
Grazu wub.gif
Oi, kaip laukiu saviskiu ziedeliu... Pernai pirkau kelis vaikiukus, tai vienas pumpurus krauna... Taip norisi viska paspartinti, bet... smile.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image, lotuliukas.gif jo man tektu 3 fotografuot,vienas tai isvis vazonelius stumdo,jam mat vietos maza ant palangiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 29 balandžio 2015 - 14:41
Kiek gražių žiedų wub.gif Tikra šventė akims thumbup.gif
Ness' Fantasy Gold pražydo ir pas mane darbe keli žiedukai. Ir tikrai auksinis - didesnė žiedelio dalis - gelsva wub.gif Tik matyt, kol nusinešiu į darbą fotoaparatą, spės nužydėti blush2.gif
Aš vis su tuo pačiu klausimu: kuo skiriasi Viktorijos Puokštė ir Eldija g.gif Turiu abi ir nematau jokio skirtumo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 29 balandžio 2015 - 18:56