Groziai... Ypac fejerverkas grazuolis
O kaip vadinasi ta stambi, grazi orianzine sanpaulija?
Man irgi labai patiko ta didžioji gėlytė
Už tai ant palangių mano sanpaulijos sustatytos taip, kad maniškiui letenų nebūtų kur įkišti Tik balkone teko pusę palangės palikti - kitaip vistiek viskas lekia ant grindų, kai užsimano saulės vonių
Už tai ant palangių mano sanpaulijos sustatytos taip, kad maniškiui letenų nebūtų kur įkišti Tik balkone teko pusę palangės palikti - kitaip vistiek viskas lekia ant grindų, kai užsimano saulės vonių
QUOTE(rimulėėė @ 2015 04 25, 20:33)
Žiūriu visos prie gėlių dar ir po katę beturinčios. Na, aš rekordininkė-turiu net dvi ir Rimulės moherinės veislės. Tad nuotraukose sanpaulijos ar kaktusai dar ir pūkuoti išeina.
Kad neatsitiktų nelaimingų vazonikų nukritimų , virtuvėje esu palikusi pusę palangės tik katėms. Vasarą ta pusė būna atidaryta-gauna pravėdinti uodegas. Katytės išauklėtos, dar nėra numetę nei vieno vazono. Tiesa, lapų ar žiedų sanpaulijų kartais paragauna, kai lieka vienos. Bet pilvas netoleruoja tokių dietų, tai retai bando valgiaraštį praplėsti.
oj Rimule kad prisijuokiau,pakelei nuotaika visai dienai ale nupenetas tavo ryzikas mano katyte smulki,noretu ant palangiu,bet puikiai mato,kad vietos niekaip nera,tai geriau lovoj guli,o saules iskeliauja i lauka kada uzsimano
QUOTE(evora @ 2015 04 25, 22:56)
Žiūriu visos prie gėlių dar ir po katę beturinčios. Na, aš rekordininkė-turiu net dvi...
Visgi rekordininkė aš - tris turiu (du persai ir egzotas) . Vasarą ramu, išeina į lauką. Ant palangių negaliu palikt nei plyšiuko, kitaip lipa naglai. Kai apie langus skraidžioja paukščiukai ar kiti gyviai- visko pasitaiko. Plaukų ant gėlių bet kuriuo atveju neišvengiu.
QUOTE(Bjauruska @ 2015 04 25, 22:37)
O kaip vadinasi ta stambi, grazi orianzine sanpaulija?
Čia Garfildas nedidukas, tik 6 kg Persu ir naminio katino mišrūnas, charakteris tai persiškas....tikras Garfildas pagal natūrą. Turiu ir antrą katę,katytę Smilte, ta tai laiba, lipa visur jei tarpas tarp gėlių yra, bet kažkaip sanpaulijos dar gyvos. Smiltute į namus pasiėmiau iš sūnaus, nes ji varkšiukė hiperaktyvi ir labai jai veiklos bute trūko.Tai pas mus laukan eina..kaip ir charakteris pasitaisė.
O ta palangė kažkip po kalėdų netyčia tuščia liko...nes dukra priima tik žydinčias sanpaulijas ir katinas ją okupavo... tai va... dabargaila Garfilduko... kol dar telpu su gėlėm tai jam palieku vietelės
Tai ka... Iseina, kad jei turi sanpauliju, tai ir katinas i komplekta? Pas mane irgi katinelis yra
Pas mane taip pat yra... tik prie gėlyčių dar nenufotografavau...
Išeina, kas myli katinus tam ir sampaulijos limpa...
O ką, ar ne puikus derinys
Atsitiktinai į temą užklydęs žmogus gali ir pasimesti nesuprasdamas į kokią temą papuolęs
Atsitiktinai į temą užklydęs žmogus gali ir pasimesti nesuprasdamas į kokią temą papuolęs