Kokia gražuolė Optimara
Pav@saris, išskirstykit po vieną skrotelę(augaliuką)!
Ir naujokėm visada verta paskaitinėti senesnes temas ten viskas su patarimasi išdėstyta kaip sodinti,į kokią žemę,kada ir kuo tręšti. Glalų gale mane sužavėjo nuotraukos kaip gausybę turimų augalėlių susidėti kompaktiškai ant palangės
Kam pažastinukus genėti,kam ne...
Sveika susirgus sanpaulige
Kam pažastinukus genėti,kam ne...
Sveika susirgus sanpaulige
Kai nežinomoj srityj, kažkas neaišku pasidaro, daug skaityt ir aš tingiu , geriau pasiklaust
Spalio-lapkričio fragmentas. Praeidama mygtelėjau, net nepatvarkiau, kad visos gerai matytųsi.
Spalio-lapkričio fragmentas. Praeidama mygtelėjau, net nepatvarkiau, kad visos gerai matytųsi.
QUOTE(Pav@saris @ 2014 11 05, 14:55)
Jau darbas baigtas, išskyriau, tai ojojoj kiek daug pridauginau jų tai ir mamą ir sesę apdalinau, dar ir anytai liks
beje dzūke labai įdomus stovas, jei ne paslaptis iš kur gavote? man ir tokio norėtųsi
beje dzūke labai įdomus stovas, jei ne paslaptis iš kur gavote? man ir tokio norėtųsi
Pamatysit kaip greit sustiprės ir Kalėdoms gal kokį žiedelį sukraus.
Ir dėl stovo skaitykit senas temas Papaišiau, nuėjau pas 'metalistus' ir suvirino. Toks grubus, bet gėlės paslepia. 31 telpa
'10 metų foto
Džiaugiuosi, kad pavyko išsaugoti šią veislę
Po poros metų laukimo sulaukiau pirmųjų žiedų Tik geltonos spalvos reikia gerai paieškoti
Papildyta:
Lyg ir nieko ypatingo, bet mėgstu šitą mažylę
Papildyta:
Pražydo anksčiau, negu spėjau persodinti į didesnį vazonėlį
Papildyta:
Nepailstanti žydėtoja
Po poros metų laukimo sulaukiau pirmųjų žiedų Tik geltonos spalvos reikia gerai paieškoti
Papildyta:
Lyg ir nieko ypatingo, bet mėgstu šitą mažylę
Papildyta:
Pražydo anksčiau, negu spėjau persodinti į didesnį vazonėlį
Papildyta:
Nepailstanti žydėtoja
Dzūkės stovas superinis.... maniškis virina, bet nevirins iš principo,kad gėlių npadaugėtų. Betšeip tai reiktu kažko panašaus salionui,kur butu galima gėles žydinčias sudėti. Pagalvojau ,o jei taip gimtadieniu ...ar kalėdom pasvajot.....nu bet ntikiu kad man padarytu...
Rimute ,kaip visad grožybiu prikrovė
Dabar prašyčiau smulkiau,ks buvo nutike Buckeye Celebration ? Little Rick labai dailute, pusiau mini gal, neturiu kada info pasieškot ... Robs Sarsparilla ir pas mane įsižydėjo... dėl ko labai ačiū Rimutei. Nes šiemet antrasyk pirkau ja, kaip žiauriai norėjau tos veislės taip dar žiauriau ji pas mane numiriojo...
Rimute ,kaip visad grožybiu prikrovė
Dabar prašyčiau smulkiau,ks buvo nutike Buckeye Celebration ? Little Rick labai dailute, pusiau mini gal, neturiu kada info pasieškot ... Robs Sarsparilla ir pas mane įsižydėjo... dėl ko labai ačiū Rimutei. Nes šiemet antrasyk pirkau ja, kaip žiauriai norėjau tos veislės taip dar žiauriau ji pas mane numiriojo...
QUOTE(Rimmuse @ 2014 11 08, 18:27)
O man nepavyko Puikios visos, bet Buckeye Celebration visai norėčiau vėl turėt , kaip ir Live Wire, Heartland's Lime Sherbet.
O kiek miniatiūrų turėta , streptokarpai išstūmė , belieka prisiminimai albumuose...
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 08, 19:14)
Dabar prašyčiau smulkiau,ks buvo nutike Buckeye Celebration ? Little Rick labai dailute, pusiau mini gal, neturiu kada info pasieškot ...
Little Rick tikrai pusiauminiatiūra ir iš tų, kurios tokiomis ir lieka Tik man nelabai pavyksta tvarkingą skrotelę išlaikyti - vis "virsta ant šono"
O Buckeye Celebration vienintelis likęs egzempliorius jau buvo virtęs tikra "palme" su keliais lapais Tai praėjusį rudenį "nurėžiau galvą". Bet palikau dar kelis lapus ir ant koto. "Galva" prigijo gana sunkiai (iki šiol dar nežydėjo), bet ant koto išaugo ne vienas mažylis. Tik va išauginti iki didesnių pavyko tik kelis "Numarinau" ne vieną Tai po metų pertraukos vėl galiu pasidžiaugti žiedais Patiko ji man turbūt tuo, kad niekad nežinai, koks bus kitas žiedas Nors žiedų nebūna daug, jie gana skirtingi
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2014 11 08, 19:35)
O man nepavyko Puikios visos, bet Buckeye Celebration visai norėčiau vėl turėt , kaip ir Live Wire, Heartland's Lime Sherbet.
O kiek miniatiūrų turėta , streptokarpai išstūmė , belieka prisiminimai albumuose...
Live Wire - vienas iš mano norų
Miniatiūros turi viena privalumą - jos užima mažai vietos
Mano namuose streptokarpams vasarą per karšta, be to man jie nežydi taip ilgai ir gausiai kaip sanpaulijos. Manau bus po kelis įvairovei (man jie tikrai labai gražu ), bet sanpaulijų nenukonkuravo