Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Veiksmingai su amarais Actara kovoja . Reikėtų augaliukus nupurkšti.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 spalio 2014 - 19:09
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 spalio 2014 - 19:40
QUOTE(silvija72 @ 2014 10 25, 10:58)
vaiva,l grazu wub.gif kaip ir rimos wub.gif lapai vos ne balti,tokia patiktu blush2.gif sunku su jumis viena rimmuse,kita rimuleee,geriau jau vardais rolleyes.gif

lotuliukas.gif Nu joooooooooo , gerai kad bent ne bendravardes,o tai sunumeruot reiktų. ax.gif
Rimut labaijau gražios jūsų sanpaulytės. Maan gal iš šitų pačiausios Looking glass ir PI- Žaklin thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 10 25, 19:41)
Rimut labaijau gražios  jūsų sanpaulytės. Maan gal iš šitų pačiausios Looking glass ir PI- Žaklin thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Looking Glass man irgi patinka wub.gif . Nors iš toli nieko ypatingo g.gif ПТ-Жаклин gražūs pavieniai žiedai, bet bendras vaizdas šiaip sau schmoll.gif Daugiau nebedauginsiu... Nors iš visų šitų man mieliausia Pink Mint wub.gif - pagal lapus tai žiedai milžiniški, be to švelniai pasteliniai... thumbup.gif
Atsakyti
Curly Ocean jau 2 mėnesį džiugina žiedukais thumbup.gif

user posted image

Kuklus pirmas Sangrijos žiedelis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 29 spalio 2014 - 10:42
QUOTE(angeliux1 @ 2014 10 29, 12:34)

Curly Ocean labai gražiai įsižidėjusi. O sangrija irgi graži bus, jai darl aiko trūksta. 4u.gif
Atsakyti
Oi, jau man toji Curly Ocean kokia grazi wub.gif Nereali... Siaip, tai man tokios spalvos sanpaulijos pacios paciausios, dar baltos patinka, o vat bordo tai visai ne man schmoll.gif.
O vaiku toji garbane Curly Ocean neplanuoja turet? Stociau i eile ax.gif blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 10 29, 15:25)
Oi, jau man toji Curly Ocean kokia grazi wub.gif Nereali... Siaip, tai man tokios spalvos sanpaulijos pacios paciausios, dar baltos patinka, o vat bordo tai visai ne man schmoll.gif.
O vaiku toji garbane Curly Ocean neplanuoja turet? Stociau i eile ax.gif  blush2.gif.

Ji labai labai sunkiai dauginasi is lapuko man,bet tarp ziedu maciau lyg pazastuka.Stebiu ja ir jei kas pasiskelbsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 29 spalio 2014 - 15:48
kokia ji man i mano Optimara Ever Grace panasi,ir lapais ir zydejimu,tik va mano nereikli,gerai auga ir dauginasi lengvai
user posted image
Atsakyti
Gražutės abidvi Optimara Ever Grace Ytariu kad alio-nka apšvietimas naturalesnis ir spalva naturaliau gavusis arčia tos skirtumas nuo fotiko. ax.gif
Atsakyti
Stiengiausi fotkinti be blico,nes jis spalva lb iskraipo,o seip sakiciau Optimara,tokia daugiau i melynuma,ipac po karsciu ir spalva tokia paplaukusia,o cia tokia grezta linija,portretas is arti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti