Veiksmingai su amarais Actara kovoja . Reikėtų augaliukus nupurkšti.
QUOTE(silvija72 @ 2014 10 25, 10:58)
vaiva,l grazu kaip ir rimos lapai vos ne balti,tokia patiktu sunku su jumis viena rimmuse,kita rimuleee,geriau jau vardais
Nu joooooooooo , gerai kad bent ne bendravardes,o tai sunumeruot reiktų.
Rimut labaijau gražios jūsų sanpaulytės. Maan gal iš šitų pačiausios Looking glass ir PI- Žaklin
QUOTE(rimulėėė @ 2014 10 25, 19:41)
Rimut labaijau gražios jūsų sanpaulytės. Maan gal iš šitų pačiausios Looking glass ir PI- Žaklin
Ačiū
Looking Glass man irgi patinka . Nors iš toli nieko ypatingo ПТ-Жаклин gražūs pavieniai žiedai, bet bendras vaizdas šiaip sau Daugiau nebedauginsiu... Nors iš visų šitų man mieliausia Pink Mint - pagal lapus tai žiedai milžiniški, be to švelniai pasteliniai...
Curly Ocean jau 2 mėnesį džiugina žiedukais
Kuklus pirmas Sangrijos žiedelis
Kuklus pirmas Sangrijos žiedelis
QUOTE(angeliux1 @ 2014 10 29, 12:34)
Curly Ocean labai gražiai įsižidėjusi. O sangrija irgi graži bus, jai darl aiko trūksta.
QUOTE(karambole @ 2014 10 29, 15:25)
Oi, jau man toji Curly Ocean kokia grazi Nereali... Siaip, tai man tokios spalvos sanpaulijos pacios paciausios, dar baltos patinka, o vat bordo tai visai ne man .
O vaiku toji garbane Curly Ocean neplanuoja turet? Stociau i eile .
O vaiku toji garbane Curly Ocean neplanuoja turet? Stociau i eile .
Ji labai labai sunkiai dauginasi is lapuko man,bet tarp ziedu maciau lyg pazastuka.Stebiu ja ir jei kas pasiskelbsiu
kokia ji man i mano Optimara Ever Grace panasi,ir lapais ir zydejimu,tik va mano nereikli,gerai auga ir dauginasi lengvai
Gražutės abidvi Optimara Ever Grace Ytariu kad alio-nka apšvietimas naturalesnis ir spalva naturaliau gavusis arčia tos skirtumas nuo fotiko.
Stiengiausi fotkinti be blico,nes jis spalva lb iskraipo,o seip sakiciau Optimara,tokia daugiau i melynuma,ipac po karsciu ir spalva tokia paplaukusia,o cia tokia grezta linija,portretas is arti