Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Sakykit, o dabar persodinti sanpaulijas galima? Ar geriau laukti pavasario? Turiu kelias parduotuvines, bet kažkaip lapeliai džiūva ir su visa žeme gėlytė išsitraukia iš vazonėlio...ar išsilaikys jos iki pavasario? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swarcas: 20 gruodžio 2014 - 11:02
evora, gražios spalvos ir gražios "kepuraitės" wub.gif Mano "kilmingosios" tik pavieniais žiedais džiugina dabar

QUOTE(swarcas @ 2014 12 20, 11:02)
Sakykit, o dabar persodinti sanpaulijas galima? Ar geriau laukti pavasario? Turiu kelias parduotuvines, bet kažkaip lapeliai džiūva ir su visa žeme gėlytė išsitraukia iš vazonėlio...ar išsilaikys jos iki pavasario? g.gif

Aš persodinčiau dabar g.gif Jeigu kažkas negerai, pavasario gali ir nesulaukti...
Nors pagal aprašymą panašu, kad gėlytės nepakankamai laistomos, nes, kad sanpaulijų lapai džiūtų, retai esu mačius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 20 gruodžio 2014 - 11:11
Labas. Tai gi atsivežiau kelias mažas sanpaulijas į Angliją. Važiavo vargšytes pasleptos rankinuke..pasiglamžė truputi. Čia šilta tik truputi truksta šviesos.lapukai standus, nors ir su demelem,manau nuo kelioninių traumu. O Deo Golubkos lapelis leidžia šaknykes. 4u.gif
Atsakyti
Na, Tulpiukas, tu tikrai rimtai sanpaulige sergi. Ir perspektyvos pasveikti nesimato. Aš tikrai net nebūčiau sumąsčiusi į užsienius išsikeldama rankinėje savo numylėtinį kaktusą vežtis. O sanpaulija dar trapesnis, gležnesnis augaliukas. Tikrai moterai vien kosmetikai vietos rankinėje būtų neužtekę lotuliukas.gif
Ar ilgai toj Anglijoj tupėsi? METUS, DU...? Gal jau buvai užsukusi pasicekavint į gėlių parduotuves?
Gal radai įdomesnių sanpaulijų nei mūsų lietuviškuose gėlių kioskeliuose ar ,,Maximoj''?

DIDŽIAUSIOS TAU SĖKMĖS TAIP TOLI NUO MŪSŲ. wub.gif

JAUKIŲ KALĖDŲ IR LAIMINGŲ 2015 4u.gif
Atsakyti
Gražių, gėlėtų metų santa2.gif

user posted image

Atsiprašau už Fotki.com fokusus, kažko verčia nuotrauką ant šono
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 gruodžio 2014 - 14:28
Nespejau po keliones pasidairyt kaip mane prie darbo pristate. O pirmas ispudis ..viskas-masine gamyba..gelių fabrikai..girdejau,kad yra privačiu parduotuvių.bet dar neradau
Atsakyti
Pas mane sanpaulijų diena, sodinau, apglosčiau ir pastačiau biggrin.gif o ką daryti kad lapeliai prileido šaknelių. Ir šiaip porą į didesnius vazonėlius įmečiau. Na jos juk žiemai neapmiršta, tai gal nusikaltimo nepadariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 12 29, 20:09)
Pas mane sanpaulijų diena, sodinau, apglosčiau ir pastačiau  biggrin.gif  o ką daryti kad lapeliai prileido šaknelių. Ir šiaip porą į didesnius vazonėlius įmečiau. Na jos juk žiemai neapmiršta, tai gal nusikaltimo nepadariau  g.gif

kaip nujausdama uzsukau cia, pas mane jau prasosi i kitus naujs vazoniukus, kazin ar tikrai nebus nusikaltimas jeigu as rytoj turedama laisvadieni imsiu jas ir perklsiu i vazonelius?
ir dar klausimas kokia kvaila zeme esu nusipirkus, nes kiekviena karta kai kelaiuja merkimams i vonele po vazonu ant leksteles randu zemiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 12 29, 22:02)
kaip nujausdama uzsukau cia, pas mane jau prasosi i kitus naujs vazoniukus, kazin ar tikrai nebus nusikaltimas jeigu as rytoj turedama laisvadieni imsiu jas ir perklsiu i vazonelius?
ir dar klausimas kokia kvaila zeme esu nusipirkus, nes kiekviena karta kai kelaiuja merkimams i vonele po vazonu ant leksteles randu zemiu doh.gif

dar labas rytelis ateinu su kvailu klausimu, keli sanpauliju krumeliai pas mane kazkaip nuleido lapelius, jie tapo minksti, nebe stangrus, ar jau juos reikia mesti lauk, ar tai jau per ilgai gyveno pas mane ar kita priezastis, ziemai pradejom kurti peciu ir siluma eina nuo radijatoriu, ir joms per silta, chm nerandu priezasties doh.gif
Atsakyti
Gali buti, kad perlaistete, jei merkiate i bliudukus ir sakneles pradejo puti. As niekada nemerkiu tik i lekstele po vazoneliu pilu vandenuka ir ziuriu kad nepermirktu labai, jos jautrios perlaistymui, as taippat kartais persistengiu, vis atrodo kad zeme jau isdziuvus, pavirsiuje taip, bet gyliau dar ne .
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 12 30, 11:49)
Gali buti, kad perlaistete, jei merkiate i bliudukus ir sakneles pradejo puti. As niekada nemerkiu tik i lekstele po vazoneliu pilu vandenuka ir ziuriu kad nepermirktu labai, jos jautrios perlaistymui, as taippat kartais persistengiu, vis atrodo kad zeme jau isdziuvus, pavirsiuje taip, bet gyliau dar ne .

gali buti Venta aciu
Atsakyti
Man irgi panašu į perlaistymą g.gif ir įsimetusį pūvinį doh.gif Jeigu nesinori mesti lauk, reikėtų "pjauti galvą". Kaip tai padaryti galima pažiūrėti čia
Atsakyti