Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Labas, netiketai taip viskas susikloste,kad atsiduriau Anglijoje,o mano sanpaulijos ir kitos gelytes liko Lietuvoje mamos prieziuroje..sad.gif o cia net palanges ner...atsiveziau kelias mazytes tai nerandu kur pastatyti..
Atsakyti
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2014 12 06, 23:49)
Labas, netiketai taip viskas susikloste,kad atsiduriau Anglijoje,o mano sanpaulijos ir kitos gelytes  liko Lietuvoje mamos prieziuroje..sad.gif o cia net palanges ner...atsiveziau kelias mazytes tai nerandu kur pastatyti..

Tai gal galima pakabinti prie lango g.gif
Atsakyti
Šįkart žiedai nedideli, bet pusiau pilnaviduriai
user posted image
Atsakyti
Dar keletas žieminių žiedelių mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Matyt šalta jam ten prie lango - labai pabalęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 09 gruodžio 2014 - 22:19
Rosie buddies thumbup.gif thumbup.gif nerealiai geri žiedukai! Gal čia miniukas ?
Atsakyti
QUOTE(angeliux1 @ 2014 12 10, 09:19)
Rosie buddies  thumbup.gif  thumbup.gif  nerealiai geri žiedukai! Gal čia miniukas ?

Na, pagal aprašymą lyg ir mažas standartas g.gif Nors kai kur įvardijama kaip pusiauminiatiūra. Pas mane ji pasodinta kaip standartas ax.gif Žiedai nėra dideli. Įsigijau ją dėl "geltonų spindulių" Labai norėjosi pamatyti kaip atrodo geltona sanpaulijų spalva. Tik žiedų laukti teko labai ilgai - beveik 2 metus doh.gif ir vistiek nelabai pavyko tą geltoną įžvelgti g.gif Per tą laiką spėjau įsigyti РС-Жар Птица, kurios žiedai tikrai turi gelsvo atspalvio. Graži gėlytė, bet ne tokia, kurios nenorėčiau prarasti blush2.gif Gal dar sužavės g.gif Čia tik pirmas jos žydėjimas.
Gana panaši į ją sakyčiau Irish Flirt, kuri tikrai pusiauminiatiūra. Na, tik geltonos neturės niekad mirksiukas.gif
Atsakyti
O jau grožiai pas Rimmuse kokie, negalima atsižiūrėti. Mano lapeliai išleido šaknytes, tai rytoj vyks sodinimas, Tikiuosi prigis.
Atsakyti
Spalvinam niūrią dieną mirksiukas.gif

Jeigu pati neauginčiau, tai sakyčiau, kad spalvos paryškintos Photoshop'u lotuliukas.gif
user posted image

Laistydama pastebėjau besiskleidžiantį žiedą. Maloni naujokės staigmena wub.gif
user posted image

Mėgstu šitą mažę
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 14 gruodžio 2014 - 16:05
Grazus ziedeliai, melsvos rozytes thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs žiedai smile.gif Va aš irgi šiandien gėlių bazėj grožį radau. Nors ir neveislinė, bet man labai graži smile.gif O dar tik 4 Lt smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 12 15, 14:52)
Labai gražūs žiedai smile.gif Va aš irgi šiandien gėlių bazėj grožį radau. Nors ir neveislinė, bet man labai graži smile.gif O dar tik 4 Lt smile.gif

Pavadinimas lyg ir Chimera Myrthe. Pagal tiekėjo puslapį bent jau taip rašo...
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 12 15, 14:41)
Pavadinimas lyg ir Chimera Myrthe. Pagal tiekėjo puslapį bent jau taip rašo...

Taip, tai yra pramoninė veislė Myrthe arba Rusijoje vadinama Humako Myrthe. Chimera reiškia sanpaulijos tipą, kaip pvz. su Fentezy, treileris ar pan. Chimerų per žiedo vidurį eina kitos spalvos juostelę. Chimeroms būdinga tai, kad spalvos lapais nepersiduoda, dauginti reikia pažastinukais arba žiedkočiais (kartais jie turi gana nemažus lapelius).
Atsakyti