Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Venta9 @ 2014 11 30, 18:08)
Teisingai darai kad turi keliose vietosepasidejus, o as kurias padovanojus, tie ''zmones'' nemoka  augint, labai greit numarina ir jei pas mane lieka tik 1 ir suserga , tai kaip ir viskas-atia. I tuos ''zmones'' tave neitraukiu biggrin.gif zinau ,kad tu mokesi pasirupint. Mano labiausiai nukentejo  nuo dulkiu ir skersvejo ir todel susirgo.Neturejau tada kitu salygu. Aciu uz pasiulyma , yra 2 Dragonai, gal nors 1 isgyvens, pavasari lapeli isaknydysiu ir bus "vaiku" biggrin.gif

oi žinokit pas mane tokių žmonių irgi pilna. nusižiūri pas mane gėlikes ir pasiima augintis sau..... ir nusivilia nes nežydi jos normaliai, nei gražiai atrodo. Vat galvoju ar čia dievulio duotas tas pojūtis ko reikia augalams ar šiaip... atsitiktinumas, laimė ar laiminga ranka - kaip mano uošvienė sako lotuliukas.gif o tai vis klausia kokias žemes naudoju ir t.t. bet vistiek vat neauga taip augalai jai ir vsio. Nors gėlėms investicijas šiokias tokias darau - žemutė ir trąšos naudojamos pakankamai geros jau.
Atsakyti
Anksciau pries kazkiek metu buvo geru zemiu sanpaulijom skirtu o dabar nebera, tik ZS ir prekiauja, gana brangios, bet negeros, po kurio laiko vazonelis pasidengia kazkokia baltu apnasu, nesuprantu kas tai lyg ir ne pelesis, nuimu , po kurio laiko ir vel. Uztat ir gelytes skursta, nors as jas tresiu su spec.trasom, brangios, bet jos taupios, vos keliu lasiuku uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 11 30, 19:00)
Anksciau  pries kazkiek metu buvo geru zemiu sanpaulijom skirtu o dabar nebera, tik ZS ir prekiauja, gana brangios, bet negeros, po kurio laiko vazonelis pasidengia kazkokia baltu apnasu, nesuprantu kas tai lyg ir ne pelesis, nuimu , po kurio laiko ir vel. Uztat ir gelytes  skursta, nors as jas tresiu su spec.trasom, brangios, bet jos taupios, vos keliu lasiuku uztenka.

žinokit čia turbūt ne žemės kaltos. Gal pasikeitė namuose sąlygos? pvz pakeitėt langus ir panašiai? nes remontus darėtės gi žinau. Nes vat tas pačias žemes sanpaulijoms perku iš žalios stotelės. Tai namuose linkęs dėtis tas toks paviršinis baltas sluoksnelis. Bet pamažinu liejimą - apsiramina. O vat darbe galiu liet kiek noriu - jis nesideda. Ten kad ir vėsiau pastate, bet jis toks sausesnis.
Kitaip tariant - šeimininkė ta pati, priemonės tos pačios tik vieta kita. Tai kad manau čia bėda.
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad baltos apnašos susidaro nuo kieto vandens
Atsakyti
Langai pas mane seniau pakeisti, aisku vejai nebesvilpauja pro langus, kazkaip delto nesieciau , bet va tas oro sausumas tai tikrai gal ir sausesnis tapo , kazkaip nesistengiu drekinti oro, nes man paciai lyg nieko tokio o apie geles nepagalvojau. Reikes ant radiatoriu padet bliudeliu su vandeniu, dabar jie gan karsti.
O vandeni naudoju is krano tik para ar daugiau palaikau ipilta.Kitos alternatyvos neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 01 gruodžio 2014 - 10:41
QUOTE(Venta9 @ 2014 12 01, 10:39)
O vandeni naudoju is krano tik para ar daugiau palaikau ipilta.Kitos alternatyvos neturiu.

Aš lygiai taip pat. Kai tas baltas paviršius pradeda 'badyti akis" - tiesiog nusemiu viršutinį žemių sluoksnį ir užberiu naujų. Arba persodinu, jeigu nesutingstu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 01 gruodžio 2014 - 21:29
Bet kaip man nepatinka persodineti dideles sanpaulijas, butinai aplauzau, ju gi lapai labai trapus. bigsmile.gif
Atsakyti
Na nepasakyčiau, kad labai jau trapūs... gan pakantūs, paskraido ir nelabai lūžta. Pas mus sūnaus katinas prasineša... nu gerai, kad nedažnai tik atvežamas, bet nieko išgyvnam, nieko nesulaužė dar.
o kažkur skaičiau, kad pertrešus labai trapūs lapai.
Atsakyti
Ieskau sanpauliju ligones is sio forumo kuri mane vasara apdovanojo savo groziais ,o as savo ruoztu Curly Ocean vaikuti pazadejau! Vaika turiu ,o kontaktus prateriojau.Vilniete smile.gif Parasykit i az plyzzz;)
Atsakyti
Toks metų laikas, kad neverta svajoti apie "kepures". Džiugina ir pavieniai žiedai wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai saunu Rima 4u.gif zydit sau,grazu,forumai miega,strepsu gatavai uzmigo,o ir sis ne ka atsilieka unsure.gif
Atsakyti
Labai grazios visos 4u.gif O dar svarbu moketi nufotografuoti, ziedeliai kaip gyvi, taip ir norisi paliesti .
Atsakyti