Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Oi, ir vel groziu pridejot, merginos... wub.gif

O del indeliu - tikrai gera mintis, reikes isigyti smile.gif
Atsakyti
Pas mus miestuks mažas maksima2 iksu,m tai ėr tokių dalyku, kaiužvža, viena ir nuperku.Bėda ta ,kad turėti seni jau aptrupėjo ir šeip.. kažkur kažkas privatizavo....nauju noriu. O ukiniu prekiu parde uždarė. Kaune bazėse yra, bet nežinau nė kur ieškot, nes visų baziu be šansu apsukti, kojos nelaiko....
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 26, 21:29)
Pas mus miestuks mažas maksima2 iksu,m tai ėr tokių dalyku, kaiužvža, viena ir nuperku.Bėda ta ,kad turėti  seni jau aptrupėjo  ir šeip.. kažkur kažkas privatizavo....nauju noriu. O ukiniu prekiu parde uždarė. Kaune bazėse yra, bet nežinau nė kur ieškot, nes visų baziu be šansu apsukti, kojos nelaiko....

Kauno bazese yra Sanitexo parduotuve - Promo, ten tikrai turetu buti tik tiek, kad parduoda nemazais kiekiais - gal po 20 vnt... Vilniuj Prome tikrai maciau, tai ir Kaune turi buti mirksiukas.gif Ir Kaune ten galima pirkt be ju korteles, o Vilniuj net i parduotuve be korteles neieisi lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip tie termosiukai atrodo su sanpaulijom?gal galim pvz nuotrauka ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliux1 @ 2014 11 27, 10:04)
O kaip tie termosiukai atrodo su sanpaulijom?gal galim pvz nuotrauka ? g.gif

Pries tai buvusiam puslapi paskutinis postas mirksiukas.gif Nuotrauka su termouodeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 29 lapkričio 2014 - 21:37
QUOTE(Avijacija @ 2014 11 29, 21:36)

Žydėjimo laiką pasirinko pagal pavadinimą mirksiukas.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(alio-nka @ 2014 11 26, 19:18)
prie vienkartiniu indu buna,pas mane jau senai visi tose bliudelese,kazkokia ziema pabandziau,tai dabar istesus mietus taip buna  thumbup.gif
user posted image

Arcturo žvaigždutes sunku su kuo nors kitu sumaišyti wub.gif O kas ta antra gražuolė? bigsmile.gif
Atsakyti
Aviacija, nuotraukytė tai liuks.. iš pirmo žvilgsnio žiedai, kaip jurginu 4u.gif lotuliukas.gif
O vardelis jos koks?
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 30, 10:42)
Aviacija, nuotraukytė tai liuks.. iš pirmo žvilgsnio žiedai, kaip jurginu  4u.gif  lotuliukas.gif
O vardelis jos koks?

jei nieko nesumaišius tai - Ledianaja Roza (S.Repkina). Bet man ji labai gausiai nežydi. Nors žiedeliai ir gražūs. Na nededa didelės kupetos žiedų kaip kaikurios.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 11 29, 23:40)

Arcturo žvaigždutes sunku su kuo nors kitu sumaišyti  wub.gif O kas ta antra gražuolė?  bigsmile.gif

ЕК- Ласковый Май,pats ziedas rozinis ir viskas,todel albume atrodo lig nieko neipatingas
user posted image
bet ziedu dydis thumbup.gif tai jei prazysta iskart 4-5 gaunasi visa "kepure" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif Gražutės. ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 11 26, 19:19)
blue dragon pas mane yra jei ką taip pat. Tik jūs manęs negazdinkit su tomis ligomis  g.gif  nors saugumo dėlei tas pačias kelias rūšis ir namie laikau, ir darbe dar po vieną. Tai gal kaip nors...... dar ir giminės jau truputį ir draugai apdalinti. Nagi išgyvens juk pas kažką!  lotuliukas.gif

Teisingai darai kad turi keliose vietosepasidejus, o as kurias padovanojus, tie ''zmones'' nemoka augint, labai greit numarina ir jei pas mane lieka tik 1 ir suserga , tai kaip ir viskas-atia. I tuos ''zmones'' tave neitraukiu biggrin.gif zinau ,kad tu mokesi pasirupint. Mano labiausiai nukentejo nuo dulkiu ir skersvejo ir todel susirgo.Neturejau tada kitu salygu. Aciu uz pasiulyma , yra 2 Dragonai, gal nors 1 isgyvens, pavasari lapeli isaknydysiu ir bus "vaiku" biggrin.gif
Atsakyti