Aciu, brangute, net nepagalvojau, kad tu jau ciela kolekcija susikrovei . Gerai , po ziemos susisieksim. As tai susargdinau tikriausiai su skersvejais ir dar gal koki karta perlaisciau, vis atrode, kad perdziuvo o jau buvo matyt ligos pradzia..
venta gal nupurkškit profilaktiškai nuo puvinio...vis daugiau šansų išgyvent
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 24, 23:11)
Aciu, gal jau pries ziema nepurksiu, nes ir nuodu-vaistu neturiu nuo ligu. Kas isgyvens tai ir bus gerai, pavasari nauju graziu pasisodinsiu, gal dar Blue dragon isgyvens ir Golden autumn, tai sitos 5 mano pacios mylymiausios, nes paskui kai pradedu daigus augint visos gelytes lieka nuskriaustos nuo palangiu nukraustytos, bile kur sustatytos tai ir ligos uzpuola.Reikia maziau turet kai nera salygu.
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 24, 22:11)
Aš galvojau kad tik pas mani šitaip. Suminkštėja lapai, kotelis nestangrus darosi ir nuskinu. Nors turiu nedaug, bet vis kas nors pradeda pūti.
Kuo jūs purškiate, kaip kovojate? Previkuru. Aš čia pabandžiau homogeninius, su cinamonu . Nežinau , gal padės.
Pastebėjau kad taip darosi lapam kai jie liečiasi prie vazonėlio krašto(na kai įsodinta į plastikinį,kurį dėl grožio dedi į kokį tais keramikinį ) ,perdėjus į žemutuku sulig sodinamo vazono kraštu keramikinį situaciją pavyko suvaldyti
QUOTE(alio-nka @ 2014 11 25, 13:17)
Koks grožis
kad mazai tu taskiuku turetu buti visa taskota,bet nedraugauja su manimi "fentazi" jau ir perku ju minimaliai ir vistiek,dazniausiai isvis nenori pas mane gyventi, na o kurie islieka,vat taip va zydi,ir ne sportas,bet vienas-kitas taskiukas nors spalva ir forma tikrai grazus
labai graži taškuotoji... .
QUOTE(Venta9 @ 2014 11 25, 12:31)
Aciu, gal jau pries ziema nepurksiu, nes ir nuodu-vaistu neturiu nuo ligu. Kas isgyvens tai ir bus gerai, pavasari nauju graziu pasisodinsiu, gal dar Blue dragon isgyvens ir Golden autumn, tai sitos 5 mano pacios mylymiausios, nes paskui kai pradedu daigus augint visos gelytes lieka nuskriaustos nuo palangiu nukraustytos, bile kur sustatytos tai ir ligos uzpuola.Reikia maziau turet kai nera salygu.
blue dragon pas mane yra jei ką taip pat. Tik jūs manęs negazdinkit su tomis ligomis nors saugumo dėlei tas pačias kelias rūšis ir namie laikau, ir darbe dar po vieną. Tai gal kaip nors...... dar ir giminės jau truputį ir draugai apdalinti. Nagi išgyvens juk pas kažką!
Nesigązdinkit, nei jos čia taip labai serga, nei ką.Aišku sunku sužiūrėt šaltuoju laiku, kad gausiau paliejus šaknys nsušaltų.. ar šeip neperliet... bet kad šiaip sirgtu taigi neserga....
Aš galvoju kur parsiduoda trmo bliudukai sriubai.Pas mus uždarė parduotuvę. būtu liuks indukai šaltam periodui, nes šiandin pastebėjau, kad palangės jau šaltos...
Aš galvoju kur parsiduoda trmo bliudukai sriubai.Pas mus uždarė parduotuvę. būtu liuks indukai šaltam periodui, nes šiandin pastebėjau, kad palangės jau šaltos...
prie vienkartiniu indu buna,pas mane jau senai visi tose bliudelese,kazkokia ziema pabandziau,tai dabar istesus mietus taip buna