QUOTE(Milao @ 2014 12 22, 13:05)
Jei klausimo esmė - ar įmanoma senukuose, maximoj, ermitaže ar panašiai nueiti ir nusipirkti gatava sprendimą - tai greičiausiai ne.
Jei visgi klausimą skaityti pažodžiui ("padaryti"), tada taip. Liuko angą reiktų daryti nupjautos piramidės formos, užkišti atitinkamos formos XPS kamščiu, o iš apačios montuotį bet kokias patinkančias liuko duris, kurios prilaikys ir uždengs XPS kamštį. Kad ir iš tų pačių senukų.
Jei visgi klausimą skaityti pažodžiui ("padaryti"), tada taip. Liuko angą reiktų daryti nupjautos piramidės formos, užkišti atitinkamos formos XPS kamščiu, o iš apačios montuotį bet kokias patinkančias liuko duris, kurios prilaikys ir uždengs XPS kamštį. Kad ir iš tų pačių senukų.
Seip idomi mintis mano garazo angai Tik tiek kad as daryciau siektiek kitaip. Pjauciau Aisku geriausia butu jei ta nuolaidziais krastais kamsti ispjauti tame paciame pulistirolo lape,tada atitiktu ipjovos ir idealiai susipaustu kamstis. Bet yra viena beda, Laipiojant gali aprupeti su laiku krastai. Bet jei palepe nedaznai naudojama tada gal ir nieko.Tiesa daryciau kamsti is virsaus idedama,kad spaudimas butu i apacia,o tam kad geriau spaustu,uzdeciau storesne plokste del svorio. Bet kaip arkava minejo- o kur kopecios? Kopecios turetu stoveti kurnors garaze ir kai reikia atsinesti. Labai nepatogu. Todel ir nera pas mane palepes virs gyvenamu patalpu. Visai kas kita man su garazu. Manau galesiu pasidaryti tokio tipo kamsti,nes geresniu varijantu nera. Perdanga 30 cm,idomu kokio storio sulankstomos kopecios.bet tikiuosi kad tilps.