QUOTE(korida @ 2014 11 07, 21:06)
Turiu mintyje putstiklio granulių blokelius .
Spėk kiek šiltintojų is 100 mąstytų kaip čia bediskutuojantys ? O tu siūlai pasikviesti šiltintojus ir jų paklausti ir jiais pasikliauti .
Spėk kiek šiltintojų is 100 mąstytų kaip čia bediskutuojantys ? O tu siūlai pasikviesti šiltintojus ir jų paklausti ir jiais pasikliauti .
Putstiklis tik su išlygomis. Bent jau man tai vis dar mistinė medžiaga. Bangas ją labai mėgsta.
Taip, dauguma šiltintojų taip nemąstys, bet kai kurie - GERI - tikrai taip mąsto. Šiandieną vienas buvo prie mano namo atvažiavęs dėl stogo šiltinimo. Prakalbėjome apie 1,5 val. Pripasakojau apie langų pjaustymą, apie savo priekabumą, apie apšiltinimo kokybę, kad uodas savo pasididžiavo neįkištų. Nepabėgo, nes kiti jau senai būtų patepę slides. Paprašė daugiau duomenų apie namą. Sakė antradienį pasikvies dar vieną atstovą gyvai prie namo, pasikalbėsime, aptarsime mazgus. Žmogus mato, kad aš žinau, ko noriu ir prastos kokybės nepriims. Bet nebėga. Gal kas ir pavyks. Supranta, kad vatos 100 proc. idealiai nesudėsi. Sakė jam kaip tik šiandieną stogą šiltino vata. Tai liepė perdaryti, nes kažkas buvo blogai. Štai tokie statybininkai man patinka. Aš jo ieškojau beveik mėnesį. Gal ir nesutarsime, bet patiko. Šiuo metu Lietuvoje didžiausia problema yra su gerų statybininku paieška, atranka.