Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės natūralios kosmetikos gaminimui,

QUOTE(Žvynožara @ 2019 02 18, 10:31)
<p>Sveikos, vasario 24 dieną siųsiu AZ užsakymą. Norinčios jungtis siųskit savo krepšelius: <a data-ipb='nomediaparse' href='mailto:agnelen@yahoo.com'>agnelen@yahoo.com</a> Esu vilnietė, bet galiu persiųsti į kitus miestus.
</p>

AZ -Aroma Zone? smile.gif
Atsakyti

Sveiki,darau skubų užsakymą iš az,užsakyčiau šeštadienį. 

Esu vilnietė,bet galiu siųsti. kunigunda69@gmail.com

Atsakyti

Sveiki, siųsiu Aroma Zone užsakymą balandžio 7 d. Jei yra norinčių junkitės. Pageidavimus siųskite el,p. : agnelen@yahoo.com

Atsakyti
Planuoju daryt užsakymą iš AromaZone, rinksiu iki nemokamo siuntimo (iki balandžio 18d., bet jei surinksiu krepšiuką greičiau, užsakinėsiu anksčiau) smile.gif
Vilnius, bet jei ką, galėčiau persiųst
Rašykit man į nataliuncik@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 12 balandžio 2019 - 10:10

Sveikos, siųsiu Aroma Zone užsakymą. Jei kažko reiktų savo krepšelį siųskit el.p. agnelen@yahoo.com. iki gegužės 4 d. Esu vilnietė, bet galiu persiųsti ir į kitus miestus.

Atsakyti

Sveikos, birželio 26 dieną siųsiu AZ užsakymą. Norinčios jungtis siųskit savo krepšelius: agnelen@yahoo.com Esu vilnietė, bet galiu persiųsti į kitus miestus.

Atsakyti
gal kas nori parinkti Aroma Zone užsakymą 4u.gif
Atsakyti
Kokį hidrolatą perkate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 12 liepos 2019 - 08:10
Planuoju daryt užsakymą iš AromaZone, rinksiu iki nemokamo siuntimo smile.gif
Vilnius, bet jei ką, galėčiau persiųst
Rašykit man į nataliuncik@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 07 12, 08:34)
Kokį hidrolatą perkate?

aš imu visokius, nes man įvairūs augalų kvapai patinka. Nebekartočiau tik morkų sėklų, toks kažkoks keistokas, kaip "kietas" toks.
Atsakyti
Norėčiau į pirtį kažkokio kvapo. Gal kažkas/kažką esate panašaus daręsi? iš tikro neįsivaizduoju nuo ko pradėti. Priaugau natūralumui....
Ačiū, kas pasidalins patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 07 12, 08:34)
Kokį hidrolatą perkate?

Levandų
Papildyta:
QUOTE(Supronti @ 2019 07 12, 09:28)
Norėčiau į pirtį kažkokio kvapo. Gal kažkas/kažką esate panašaus daręsi? iš tikro neįsivaizduoju nuo ko pradėti. Priaugau natūralumui....
Ačiū, kas pasidalins patirtimi smile.gif

Čia paskaitykite apie eterinių aliejų naudojimą pirtyje https://www.facebook...421490081218005
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 12 liepos 2019 - 08:54