Sveikos,
gal kuri planuojate uzsakineti is AZ?
Noreciau prisijungti.
QUOTE(buratukas @ 2016 06 13, 14:01)
Planuoju si 5dieni, birzelio 17 diena. Galiu priimti ir daugiau norinciu : ) Rasykite man agnelen@yahoo.com
Sveikos, gal kur matėte pirkti ir Vilniuje "auksinius" indelius lūpų balzamui?
Sveikos,
Bandysiu sekmadieni daryti uzsakyma is AZ, jei kam ko reikia rasykite kunigunda69@gmail.com
Bandysiu sekmadieni daryti uzsakyma is AZ, jei kam ko reikia rasykite kunigunda69@gmail.com
Sveiki, planuoju užsakyma iš AZ, kviečiu prisijungti. Jei turit pageidavimu, juos siuskit uzsakymamss@gmail.com
Vilnius (Žirmūnai) - Klaipėda.
Jei reikia galiu persiūsti ir į kitus miestus pirkėjui apmokant siuntimo , bei pinigų pervedimo išlaidas.
Vilnius (Žirmūnai) - Klaipėda.
Jei reikia galiu persiūsti ir į kitus miestus pirkėjui apmokant siuntimo , bei pinigų pervedimo išlaidas.
Sveikos,
liepos 21 d. vakara planuoju uzsakyma is az,galiu persiusti i kitus miestus
Mano pastas kunigunda69@gmail.com
liepos 21 d. vakara planuoju uzsakyma is az,galiu persiusti i kitus miestus
Mano pastas kunigunda69@gmail.com
Sveikos,
rugpjucio 28 d. planuoju uzsakyma is az, galiu persiusti.
Mano pastas kunigunda69@gmail.com.
rugpjucio 28 d. planuoju uzsakyma is az, galiu persiusti.
Mano pastas kunigunda69@gmail.com.
Sveikos,
Rugsejo 30 d. daryciau uzsakyma is AZ, jei butu norinciu jungtis - siusti kunigunda69@gmail.com. Vilnius, galiu persiusti
Rugsejo 30 d. daryciau uzsakyma is AZ, jei butu norinciu jungtis - siusti kunigunda69@gmail.com. Vilnius, galiu persiusti
Darysiu užsakymą iš Aroma Zone, rinksiu iki nemokamo siuntimo, savo pageidavimus galit siųsti iki antradienio (spalio 18d.). Vilnius, bet esant reikalui galiu persiųsti