Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Sveikos mamytės. 4u.gif
Turiu problemą. Man jau reikia liemenėlės o mama sako kad dar ne. Aš šoku ir greitai bus koncertas, o apranga, tai yra marškinėliai su didžiule iškirpte iki bambos. Ir šokant reikia kratyti pečius į priekį taigi viskas matosi. Ir dar blogai tai kad aš pastatyta pačiame priekyje. Mane labai nervuoja kad klasiokės pas kurias nieko dar nėra nešioja liemenėles su pakietinimais o aš dar ne nes mama sako kad nereikia. Turiu be pakietinimų liemenėles, bet man jos veržia. Net nežinau ką daryti... unsure.gif Man labai liūdna kad tai yra, bet ką daryti. Gal galite patarti kaip mamai pasakyti kad man jau reikia, nors aš jau sakiau kelis kartus o ji vis sako kad dar nereikia. Turiu aš vieną kurios dydis 80AA. Bet mama nupirkusi pasakė kad man jos tikrai nereikia. O su ja negaliu šokti nes ji rožinė, apranga juoda taigi ji labai kris į akis.... Patarkite kaip mamą įtikinti kad reikia? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailea;]: 24 lapkričio 2007 - 13:42
QUOTE(Gailea;] @ 2007 11 24, 13:40)
Sveikos mamytės.  4u.gif
Turiu problemą. Man jau reikia liemenėlės o mama sako kad dar ne. Aš šoku ir greitai bus koncertas, o apranga, tai yra marškinėliai su didžiule iškirpte iki bambos.  Ir šokant reikia kratyti pečius į priekį taigi viskas matosi. Ir dar blogai tai kad aš pastatyta pačiame priekyje. Mane labai nervuoja kad klasiokės pas kurias nieko dar nėra nešioja liemenėles su pakietinimais o aš dar ne nes mama sako kad nereikia. Turiu be pakietinimų liemenėles, bet man jos veržia. Net nežinau ką daryti...  unsure.gif Man labai liūdna kad tai yra, bet ką daryti. Gal galite patarti kaip mamai pasakyti kad man jau reikia, nors aš jau sakiau kelis kartus o ji vis sako kad dar nereikia. Turiu aš vieną kurios dydis 80AA.  Bet mama nupirkusi pasakė kad man jos tikrai nereikia. O su ja negaliu šokti nes ji rožinė, apranga juoda taigi ji labai kris į akis.... Patarkite kaip mamą įtikinti kad reikia?  verysad.gif

Gailea, neparasei kiek Tau metu, bet manau kad kazkokiu bent minimaliu pinigeliu gauni... na pietums ar siaip... pasitaupyk ir pati drasiai nueik ir nusipirk. Jei bijai skyriu su pardavejomis, tai drozk i kokia Maxima, ten daugybe zmoniu ir nieks neziuri, kainos nedideles, issirink kas patinka, butinai pasimatuok tiktai ir pirk... Beje, mano dukrai 15, bet ji labai smulkute ir krutine labai jau minimali, tai ji nesioja liemeneles tokias kaip mazas maikutes, tiesiog elastinis audinys be jokiu mezginiu ir lankeliu. Manau jei tokia rastum juoda, labai tiktu prie tavo aprangos, o kainuotu kokia 12 lt... Arba pasikalbek darsyk su mama, nezinau as savo dukra tikrai isklausyciau, manau ir tavo mama taip pat turetu pasielgi. Sekmes koncerte !
Atsakyti
Tu taip mamai ir pasakyk,kad viskas matysis kai as soksiu ir pasakyk kad visos mergaites nesioja tiesiog graziai paprasyk kad nupirktu.
Mano dukra kaskaip lankom "ejo" sako vat viena klasioke atejo su maikute ir matesi liemenuko petneseles... ax.gif
As sakau tai ir tau gal reikia..? g.gif
Ji sako nu gal.... blush2.gif
Tai po to nuvaziavom ir nupirkom bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukra tai kazkaip pati paprase kad nupirkciau(nors nelabai dar ir reikejo)Bet jei jau pati paprase tai aisku ir nuskubejom pirkti. mirksiukas.gif
Papildyta:
Kur perkate liemeneles su uzsegimais?
Atsakyti
QUOTE(cherry[monika)
,2007 12 25, 23:14]Mano dukra tai kazkaip pati paprase kad nupirkciau(nors nelabai dar ir reikejo)Bet jei jau pati paprase tai aisku ir nuskubejom pirkti. mirksiukas.gif
Papildyta:
Kur perkate liemeneles su uzsegimais?

yra labai gražių liemenėlių "etam" parduotuvėse ax.gif Tik kainos nemažos...Dukterėčiaia iš ten nupirkau...Dar pažadėjau, kad iš "seppala" nupirksiu, nes labai gražią pamatė 4u.gif na aišku kainų visokių yra."Etam" mačiau be pakietinimų po 15 lt buvo- paprastos baltos ir kreminės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ksenija*: 27 gruodžio 2007 - 01:24
Aciu! biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė jau metai kaip su liemenuku blush2.gif . Pirmąjį ir beje labai kokybišką specialiai tik pradedančioms nešioti radau Klaipėdos turguje, lenkiškas. O šiaip tai bent jau man labai neestetiška, kai pas mergaitę jau yra ką įdėt į liemenėlę, bet mama vis dar delsia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cori: 02 sausio 2008 - 19:29
pas mano dvylikametei jau irgi pradejo kaltis.ir taip greitai augti.tai susitarem kad vasara eisim pirkt liemeneles ir pripras per vasara panesiojus.prie naujo daikto.turbut greit sulauksim ir menesiniu.papukai auga,pilva vis dazniau pamaudzia.
gaileasakyk mamai kad primigtinai reikia.paaiskink situacija.na jei mama nesupras tai butu keista.tada gal is savu pinigeliu gali nusipirkt.kad butu drasiau eiti pasiimk drauge kuri jau nesioja liemenele
Atsakyti
Kai man buvo apie 12-13 vaiksciojom po kauno baze,ir pamatem su mama mazu dydziu liemeneliu ax.gif pagavo mano zvilgsni mama,kad ziuriu,ir paklause ar noriu tongue.gif 4u.gif taip ir nusipirkom.. bet vat kai nusipirkom,prasidejo didysis augimas.. o man buvo geda pasakyti kad reik didesnes.. as su tuo paciu dydziu atvaiksciojau metus.. tada vel vaiksciojom, ir paklause ar reikia g.gif sakau reikia.. tada is to minimalaus dydzio,pasirodo jau pasidare iskart B 75.. Dabar 15 man ax.gif 4u.gif rezultatas kad liemenele neprilaike-turiu striju.. ir prisipazystu,jauciu dideli diskomforta del to verysad.gif verysad.gif verysad.gif tad mamytes, nepadarykit tos pacios klaidos 4u.gif sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chuligankaa @ 2008 01 27, 01:03)
Kai man buvo apie 12-13 vaiksciojom po kauno baze,ir pamatem su mama  mazu dydziu liemeneliu  ax.gif  pagavo mano zvilgsni mama,kad ziuriu,ir paklause ar noriu  tongue.gif  4u.gif  taip ir nusipirkom.. bet vat kai nusipirkom,prasidejo didysis augimas.. o man buvo geda pasakyti kad reik didesnes.. as su tuo paciu dydziu atvaiksciojau metus.. tada vel vaiksciojom, ir paklause ar reikia  g.gif  sakau reikia.. tada is to minimalaus dydzio,pasirodo jau pasidare iskart B 75.. Dabar 15 man  ax.gif  4u.gif  rezultatas kad liemenele neprilaike-turiu striju.. ir prisipazystu,jauciu dideli diskomforta del to  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  tad mamytes, nepadarykit tos pacios klaidos  4u.gif  sekmes Jums  4u.gif

zinai tos strijos gali atsirast ir del kitu priezasciu.as va visad nuo pat ankstivu dienu nesioju ir pagal dydi ir gerus,ale yra ju vis tiek,na kiek zinau strijos atsiranda ir per greit issitempus odai.na pagal save sprendziu,nes sustorejau staigiai ir ju atsirado visur
verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Man yra 14 metu. PAs mane jau yra krutine. Pradejo augti gal nuo 12 metu. Spintoje as turiu dvi liemeneles is utenos trikotazo sportinio stiliaus., bet ju nenesioju, nes man geda nuo mamos. Bijau ka ji pasakys. Ji pati tas liemeneles ir nupirko kartu su mama. Ir dar turiu savo geriausia klasioke ji taip pat nenesioja, ir man geda butu jei ji pamatytu kad as nesioju. Taigi prasau padekit ka man daryti. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 01 27, 15:18)
zinai tos strijos gali atsirast ir del kitu priezasciu.as va visad nuo pat ankstivu dienu nesioju ir pagal dydi ir gerus,ale yra ju vis tiek,na kiek zinau strijos atsiranda ir per greit issitempus odai.na pagal save sprendziu,nes sustorejau staigiai ir ju atsirado visur
verysad.gif

o kad pas mane tik ant krutines...kazkaip tikiu kad tau turejo ytakos labai labai permaza liemenele verysad.gif na,yra kaip yra,va dabar bandysiu ieskoti temos apie strijas,gal kaip eina jas isnaikinti blush2.gif

QUOTE(Svajoklee @ 2008 01 27, 22:34)
Sveikos. Man yra 14 metu. PAs mane jau yra krutine. Pradejo augti gal nuo 12 metu. Spintoje as turiu dvi liemeneles is utenos trikotazo sportinio stiliaus., bet ju nenesioju, nes man geda nuo mamos. Bijau ka ji pasakys. Ji pati tas liemeneles ir nupirko kartu su mama. Ir dar turiu savo geriausia klasioke ji taip pat nenesioja, ir man geda butu jei ji pamatytu kad as nesioju. Taigi prasau padekit ka man daryti.  verysad.gif  unsure.gif

Krutine-moteriskumo simbolis,nesigedink 4u.gif
Atsakyti