Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Cia ir yra problema kad mamos nedrista pasikalbeti su dukrom, man ir gi taip buvo doh.gif teko paciai pasakyt kad jau reikia liemeneles.
Atsakyti
Mano dukrai 12 metu.mes irgi nelabai sutariam,bet buvome turguje gariunuose ir uzsukom i skyriu tipo jai trusiku nupirkti,o ten aisku ir lemeneles kabo ,kokiu nori smile.gif .as paklausiau jos ,gal tau nupirkti?ji sake ,kad nezino,na tada as isrinkau savo akimis graziausia ir toki kaip maikute baltos spalvos,dar paklausiau ar toki nesiuotu,ji sake gerai ir dar kitokios spalvos paprase.Nupirkom,praejo gal menuo,ji man pati pasake ,kad nori uzsegemu liemeneliu.nesenai vaziavom vel i turgu ,tai nupirkom 3 skirtingos,is akies(apimti as zinojau) bet viena namie pamatavo ir jai biski permazas buvo.
Atsakyti
laba, as t.p. perku 12 metu mergaitei, draugo dukrai, nes mama nlb tuo uzsiima, as ir apie dieneles papasakoju ir apatinius nuperku
Atsakyti
Norėjau aš pasiteirauti mamų. Mes su mama ir pabendraujam ir viska ,bet kaip dėl liemenėlių tai kažkaip tabu. Man 12 metu ir turiu labai mažą krūtinę ir dėl to kompleksuoju. Aš einu į šokius todėl tų vadinamų sportinių maikučių mama nuperka tačiau pro dauguma vistiek ir persišviečia ir formų jos nelabai suteikia. Kai nueinam į apatinių rūbų parduotuvę man mama žiūri ,kad tik nebūtų jokių iškilimų. Esu gan uždara ir taip paprastai su mama pasikalbėti neišeina ,o aš taip noriu liemenėlės su pakietinimu... patarkit kaip duoti mamai ženklą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenikse @ 2007 09 06, 20:28)
Norėjau aš pasiteirauti mamų.  Mes su mama ir pabendraujam ir viska ,bet kaip dėl liemenėlių tai kažkaip tabu. Man 12 metu ir turiu labai mažą krūtinę ir dėl to kompleksuoju. Aš einu į šokius todėl tų vadinamų sportinių maikučių mama nuperka tačiau pro dauguma vistiek ir persišviečia ir formų jos nelabai suteikia. Kai nueinam į apatinių rūbų parduotuvę man mama žiūri ,kad tik nebūtų jokių iškilimų. Esu gan uždara ir taip paprastai su mama pasikalbėti neišeina ,o aš taip noriu liemenėlės su pakietinimu... patarkit kaip duoti mamai ženklą?  g.gif

Paprasciausiai prieik prie mamos ir pasakyk, kad nesmagiai jautiesi, nes tos sport. liemeneles nesuteikia formos ir persisviecia ir pasakyk, kad labai noretum liemeneles su pakietinimu. Zinok, kad tavo mama negali skaityti tavo minciu ir jei pati nepasikalbesi su savo mama, nieks uz tave to nepadarys. Drasos truputeli! mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš tai prisikaičius jūsų pasisakymų, kai sau pirkausi liemenuką, išrinkau ir dukrai. O buvo toks chaki spalvos su aplikacijom, žodžiu toks reperiškas rolleyes.gif . Aišku, ir kaina, ne 10Lt. rolleyes.gif
Tai kitą dieną nusivedžiau pasimatuoti (vos ne per prievartą, nes ji tokia - visą laiką prieš naujoves rolleyes.gif ). Bet kad buvo ne koks nors žydras ir su karbatkytėm, tai tiko doh.gif . Dabar nešioja kasdieną cool.gif
O nuo kada reikia pirkti su pakietinimais? ax.gif . Ar kai jau pradeda didėtii krūtinė? Ar tik tada, kai jau nori savo figūrą paryškinti? (jai dar nėra 12 metų, ir figūros ryškinti tikrai dar nenori unsure.gif )
Atsakyti
Sveikos,mano merginai 11 ir mes jau pirkom ne viena liemenėlę(ji šiek tiek atrodo vyresne,nei amžius).O kalbėjomės apie tai,kai dar nėjo į mokyklą,ji visada apžiūrėdavo mano apatinį trikotažą ir netgi savotiškai pakritikuodavo ar jai patinka ar ne.O šiaip apie visas šias problemėles yra labai nebloga knyga,nepamenu panvadinimo,ir nematau lentynoj.Žodžiu kai nupirkau tai abi sugulusois vakarais skaitėm ir diskutavom.Mano mama niekada apie nieka nekalbėdavo,tai aš buvau davus sau žodį jei turėsiu dukrą,tai viską pati paaiškinsiu
Atsakyti
QUOTE(jurgina27 @ 2007 09 25, 19:54)
Sveikos,mano merginai 11 ir mes jau pirkom ne viena liemenėlę(ji šiek tiek atrodo vyresne,nei amžius).O kalbėjomės apie tai,kai dar nėjo į mokyklą,ji visada apžiūrėdavo mano apatinį trikotažą ir netgi savotiškai pakritikuodavo ar jai patinka ar ne.O šiaip apie visas šias problemėles yra labai nebloga knyga,nepamenu panvadinimo,ir nematau lentynoj.Žodžiu kai nupirkau tai abi sugulusois vakarais skaitėm ir diskutavom.Mano mama niekada apie nieka nekalbėdavo,tai aš buvau davus sau žodį jei turėsiu dukrą,tai viską pati paaiškinsiu

gerai kad tokiu mamu yra ir kad daugiau tokiu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Britva @ 2007 09 23, 00:55)
O nuo kada reikia pirkti su pakietinimais?  ax.gif . Ar kai jau pradeda didėtii krūtinė? Ar tik tada, kai jau nori savo figūrą paryškinti? (jai dar nėra 12 metų, ir figūros ryškinti tikrai dar nenori unsure.gif )

Mano dukrai 11 , nešioja liemenukus be pakietinimo . Tik dar kartais priminti reikia, kad užsidėtų cool.gif
Manau su pakietinimais dar palauks keletą metelių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenikse @ 2007 09 06, 21:28)
Norėjau aš pasiteirauti mamų.  Mes su mama ir pabendraujam ir viska ,bet kaip dėl liemenėlių tai kažkaip tabu. Man 12 metu ir turiu labai mažą krūtinę ir dėl to kompleksuoju. Aš einu į šokius todėl tų vadinamų sportinių maikučių mama nuperka tačiau pro dauguma vistiek ir persišviečia ir formų jos nelabai suteikia. Kai nueinam į apatinių rūbų parduotuvę man mama žiūri ,kad tik nebūtų jokių iškilimų. Esu gan uždara ir taip paprastai su mama pasikalbėti neišeina ,o aš taip noriu liemenėlės su pakietinimu... patarkit kaip duoti mamai ženklą?  g.gif

Visu pirma tai noriu pasakyti, kad 12 metu dar pergyventi siek tiek per anksti... Nors kita vertus suprantu, issiskirti visai nesmagu. Man tris kartus tiek kiek tau, bet krutine taip ir neuzaugo tokia, kaip kitu blink.gif . Palaipsniui ismokau pamilti save tokia, kokia esu bigsmile.gif Taciau taip, liemelenes nesioju tik su pakietinimais. Smagu, kai matosi krutys, o ne speneliai (nors kitiems atrodo atvirksciai). Victoria Secret beveik nera liemeneliu be pakietinimu visiems dydziams, nes jie padailina figura ir mazoms ir didelems krutims. As tik uz juos. Sportuoti vis tik patogiau su tais, tavo taip nemegiamais, o jau po biuzele graziau pakietintas. Mano dukra 13 metu, bent jau kol kas, krutine nedidele, taciau liemeneles su pakietinimais labai graziai apgula ir isryskina tai, kas pas mus, mergaites ir moteris, labai grazu. Manau, kad gali pabandyti taktiskai mamai parodyti, juk zinai, kai nori, gali laimeti jos sirdi. Pasakyk, kad nori tik pasimatuoti - paziureti, kaip atrodo, o jau pasimatavus ir liemelelei tinkant, gali graziai mamos paprasyti. O gal mama teisi - gal tos liemenes, kurias matuojiesi tiesiog nekokybiskos ir nepriklausomai, kad su pakietinimu, nevertos demesio?
skemes 4u.gif
Atsakyti
Kai buvau paauglė visiškai nenorėjau nei mėnesinių,nei krūtinės,netgi kūprindavausi,kad būtų kuo mažiau matyti.
Mano mergaitė,mane juokina,iki liemenėlės jai dar tolokai,bet taip suprantu,kad ji nori turėti krūtinę,domisi apatiniu trikotažu,o paskutiniu laikotarpiu vis,lyg ir klausia,lyg teigia,kad jai krūtinė auga,o vakar vaikščiojo namuose už marškinėlių užsikišusi du obuolius.
Atsakyti
Mano dukrai dar 10 nera, bet kai einame shopintis tai jei sau perku liemenuka, tai jai visada pasiulau biggrin.gif siaip juokais, ziuriu kaip ji sureguos biggrin.gif O ji labai ramiai atsisako, tai as neisivaizduoju kaip gali buti problema siame reikale? Ar gi gali mama nedristi pasiulyti tokio pirkinio.... rolleyes.gif Tikiuosi pas mane taip nebus, o kitoms mamoms linkiu to paties, nebijoti savo dukru, juk jos tokios mielos mergaites ir mama pirma drauge (tam tikruose dalykuose) smile.gif
Atsakyti