kodėl turėtų kenkti? Svarbu, kad tik būtų ant ko dėti .
QUOTE(Vyyte @ 2007 08 06, 09:27)
O siaipmergaite gyvena pas jus namuose?bet jai vyras sako kad gali pirkti ir isai cia nieko nemato tai tu neprarask jos pasitikejimo tavimi ir nupirk jai ta liemenele,juk jai tai labai svarbu
Ne, šiaip ji gyvena su mama, tik per vasarą ir savaitgaliais su mumis, per atostogas dar. Ėjom mes su ja apsipirkti, bet tuo metu jau jinai labiau norėjo auskarų... Liemenėlę sakėm kitą dieną išsirinksim.
Nu man krūtinė jau auga, nors rėra didelė, bet labai nemaloniai jauciuos, kai per aptemptas maikutes kai kas matosi..... man 13m., mama nieko neklausia, nesidomi, as siaip turiu 2 liemeneles(nuo kokių 5m.), jau priaugau jas, bet nedrįstu nešiot, bijau, ką mama pasakys, kai pamatys?
QUOTE(Saule.horses @ 2007 08 11, 18:49)
Nu man krūtinė jau auga, nors rėra didelė, bet labai nemaloniai jauciuos, kai per aptemptas maikutes kai kas matosi..... man 13m., mama nieko neklausia, nesidomi, as siaip turiu 2 liemeneles(nuo kokių 5m.), jau priaugau jas, bet nedrįstu nešiot, bijau, ką mama pasakys, kai pamatys?
o tu užsidėk lėmenėlę, jausies patogiau, dėl tų visų matymųsi o be to liemenėlė paauglystėj labai svarbi, kad ji augtų daili. O mama, kai pamatys, gal pagaliau išdrįs su tavim pasikalbėt
Šeip kas gyvena Kaune ir nori pigesnių paauliškų liemenėlių, gali nuvažiuoti į Vilijampolės turgų. labai gražūs ir patogūs liemenukai. ir nebrangūs
MA
čiau Etam Lingere parduotuvėj simpatiškų liemenėlių, jos kaip tik tiks pauglėms
QUOTE(iievukas @ 2007 08 11, 22:49)
MA
O kur yra ta parduotuvė? Mes saviškei parsivežėm keletą iš užsienio, bet reiketų lau pasidairyt naujų. Pradžioj nesšojo tiesiog trikotažinius liemenukus is Utenos Trikotažo.
Na ma2iau Akropoly Vilniaaus...
Ačiū
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 18:21)
Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Pirmiausia , tau reikėtų pasiimti dukrą už rankos ir nusivedus į kambarį mergaitiškai pasikalbėti ir gegul ji pasako ar nori ar ne , o ne skaityti dienoraščius , jei mano panelės būtų sužinojusios tokį dalyką , tikrai būčiau užsitraukusi nemalonumų , o pirma liemenėlę ji turi pati išsirinkti ir išsimatuoti , dabr tokių grožybių yra , net akys raibsta
Sveikutės...Atsiprašau, kad per daug anksti čia įlindau , bet prisiminiau tuos laikus kai JAU man prisireikė liemenėlės Tada buvau gal kokių 12-13 metų(prieš 9 metus tai buvo) ir man dar kažkaip net nerūpėjo tie liemenukai ir visa kita(nors mmm jau turėjau nuo 11 metelių(oi vargelis buvo su papildoma problema, tuo labiau kad nei bernai rūpėjo , nei paneliškas grožis ))Tai atsimenu su bernais po laukus lakstydavom policininkus žaizdavom, o aš jau kaip ir su papeliukais Tai mama pamenu, parėjo nusipirkusi sau liemenėlę ir atėjusi į kambarį klausia kaip, ar graži, o man tokia gėda , visa braškėse sėdėjau...Numykiau tą kartą ir tiek....Tai ji paėmė ir maišiuko ištraukė tokį rožinį dailų liemenuką ir sako, pasimatuok, nepatiks nenešiosi ...Tai kaip užsidėjau tai taip ir nebenusiėmiau.... O nuo to karto kažkaip dažniau ir be jokios gėdos abi pasikalbėdavom apie moteriškus reikaliukus , o ir dabar kai pati jau dukrytę auginu , su mama labai geros draugės esam , visos temos be tabu.....
Aš tai dukrai turgely pirkau, po 10 litų. Ir dailios, ir 100 proc. medvilnė. Tikrai patogios ir gražios....
O su dukra pakalbam prie progos apie moteriškus reikalus, tai ji pati paprašė liemenuko, nes kūno kultūrai persirenginėjant nepatogu nuogais.... tai taip ir nupirkau...labai džiaugiasi, pratinasi. nešioja kada nori, nes gi dar atostogos...
O su dukra pakalbam prie progos apie moteriškus reikalus, tai ji pati paprašė liemenuko, nes kūno kultūrai persirenginėjant nepatogu nuogais.... tai taip ir nupirkau...labai džiaugiasi, pratinasi. nešioja kada nori, nes gi dar atostogos...