Norėjau paklaust,ar paauglei nekenkia krūtims liemenėlė su pakietinimu?
Jūsų nuomonės
kiek skaiciau sitoje temoje, tai mamos perka dukroms su pakietinimu, tik kokybiskos turi buti ir tinkamo dydzio
http://www.supermama...mp;hl=liemenele
http://www.supermama...mp;hl=liemenele
Mano pirmas liemenukas buvo pavogtas iš mamos,nedrįsau paprašyti,turėjo daug tai galvojau nepastebės kartkarčiais pati parduotuvėje paklausiau,ar ko reikia,ar liemenėlės ar šiaip kokių apatinių dalykų
Neseniai išbandžiau ir su pakietinimu,visai patiko tik reikia truputį priprast
Neseniai išbandžiau ir su pakietinimu,visai patiko tik reikia truputį priprast
Vakar bepirkdama saviskei liemenele taip prisizvengiau stovi parduotuvei moteris su kokiu nu gal 9 metu mergaite,mergaite kudute kudute vieni kaulai issirinko liemenele a ir sako davai paimam b bus ant isaugimo man taip juokinga buvo as saviskei visas tris a pirkau nes maniske storoka tai labai sunkiai radoom tinkancias
Mano situacija truputį kitokia. Pas mus laikinai gyvena mano vyro dukra iš pirmos santuokos. Pastebėjau, kad jai jau reikėtų nešioti liemenėlę. Atsargiai paklausinėjau - mama apie tai su ja dar nešnekėjo. Paaiškinau, kodėl reikia nešioti, kokia jai tiktų, ir jinai paprašė, kad nupirkčiau. Nupirkti tai man nesunku, ir net savotiškai malonu (dukrytės neturiu ), bet bijau, kad gal mama pati nori su savo dukra tą PIRMĄJĮ išsirinkti, tai gal yra toks mielas mamos-dukros reikalas, kad aš čia būsiu ne į temą? Gal neskubėti?
QUOTE(Vyyte @ 2007 08 04, 20:54)
Ringe o tu nenori paklausti savo vyro ,o jai jis nieko nepasakytu tai paprasyti jo pirmos zmonos telefono numerio ir paskambinti jai ir paklausti kaip ten yra manau ji tau pasakytu ar tau pirkti ar ji pati nori nupirkti savo dukrai liemenele
Su vyru aš šiandien kalbėjau. Jam tai čia neatrodo toks jau baisiai reikšmingas dalykas, jis nemano, kad ir mama sureikšmintų tą dalyką(kiek jis ją pažįsta). Pasiūliau mergaitei pačiai su mama pakalbėti, o jinai nori, kad vis tiek nupirkčiau ir jinai tą liemenėlę pasiliks mūsų namuose Tiesą pasakius, jau tik pora savaičių liko jos gyvenimo pas mus, tai gal palauksiu, kol kitą kartą atvažiuos per rugsėjo pirmąją ir tada matysiu, ką daryt
QUOTE(Ringė @ 2007 08 05, 13:31)
Su vyru aš šiandien kalbėjau. Jam tai čia neatrodo toks jau baisiai reikšmingas dalykas, jis nemano, kad ir mama sureikšmintų tą dalyką(kiek jis ją pažįsta). Pasiūliau mergaitei pačiai su mama pakalbėti, o jinai nori, kad vis tiek nupirkčiau ir jinai tą liemenėlę pasiliks mūsų namuose Tiesą pasakius, jau tik pora savaičių liko jos gyvenimo pas mus, tai gal palauksiu, kol kitą kartą atvažiuos per rugsėjo pirmąją ir tada matysiu, ką daryt
Manau padarysi labai blogai jei nepirksi mergaitei liemeneles, pati ja sudominai, paaiskinai, klam jos reik ir dabar kai mergaite nori jos nepirksi. Taip negrazu ir mergaite gali supykti arba imti tevimi nepasitiketi.
Jeigu daiktas kokybiskas ir tinkamai parinktas dydis, tai tikrai nekenkia.