Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Atsimenu aš savo pirmą liemenuką lotuliukas.gif buvom atostogauti su šeima ir draugais, tetė juokėsi, kad karšta, o aš per daug prisirengus. O aš kitaip ir negalėjau, nes per maikutę speneliai persišviesdavo ir man būdavo labai gėda, todėl užsidėdavau dar ką nors. Paskui įsigudrinau likt su maudymosi kostiumėlio viršutine galimi biggrin.gif mama sakė, kad nusiimčiau, bet aš prieštaravau, sakiau kad man patogiau ir pan. tai kitą dieną kai išėjom pasivaikščiot į miestą, staigiai nulėkėm į skuduryną ir nupirkom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele5 @ 2011 07 09, 21:08)
<...> o ji ne ir viskas, as vis klausiu jis kodel, bet ji man neatsako <...>

Nu ir gerai, nekiškit per prievartą. Kai bus paskutinė, kuri klasėj nenešios liemenuko, ir pačiai jau bus nebepatogu be jo ir užsidės.
Jeigu jūs ją priversit prieš savo valią, juk jai gali būti nepatogu ir t.t., o tuo labiau jeigu mergaitė nejaučia diskomforto, lai ir nenešioja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 07 10, 02:26)
Nu ir gerai, nekiškit per prievartą. Kai bus paskutinė, kuri klasėj nenešios liemenuko, ir pačiai jau bus nebepatogu be jo ir užsidės.
Jeigu jūs ją priversit prieš savo valią, juk jai gali būti nepatogu ir t.t., o tuo labiau jeigu mergaitė nejaučia diskomforto, lai ir nenešioja.  smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

Kad ir kaip gerai sutartumete su dukra, ji vis tiek gali jaustis nepatogiai kalbedama su jumis apie tokius dalykus. O ir pirmoji liemenele tokio amziaus mergaitei gali buti didelis ivykis. Atsimenu, kai as pirma karta devejau liemenele, pirma karta pajauciau, kad vaikyste baigesi. Net liudna buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 10, 13:19)
Net liudna buvo ax.gif

vis delto, greta liudesio del pasibaigusios vaikystes ir nerimo del nepazistamo naujo gyvenimo etapo, turetu atsirasti ir pasididziavimas, kad is mergaites tampi moterimi. 4u.gif

as is tiesu susimastyciau, kodel dukra taip gedijasi besikeiciancio kuno ir nori tuos pasikeitimus neigti...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 07 10, 12:26)
as is tiesu susimastyciau, kodel dukra taip gedijasi besikeiciancio kuno ir nori tuos pasikeitimus neigti...

karamele5 Ir aš gėdijausi savo krūtinės, nešiojau platesnes maikutes, kad taip neišryškėtų, o su liemenėle krūtinė tik dar labiau išryškėja, todėl galbūt jūsų dukra todėl ir nenori jos dar nešioti rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 10 liepos 2011 - 21:07
smile.gif Man beveik 12m. turiu maza krutine... ir noriu liemenuko. kazkada kai mamos paprasiau ji atsake-nera ten ka dar ideti! tada man visa baime ir prasidejo...
bet dabar kai ka sugalvojau.... pasakysiu, kad klaseje jau beveik visos mergaites turi, istikruju tai taip ir yra. et klasiokes kurios is viso krutines neturi, nesioja liemenukus!!!!! blink.gif ax.gif blush2.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilekeksasirbaksis: 11 liepos 2011 - 10:27
mergaites,jei jusu Mamos nenuperka liemeneles,namuose nesiokit kuo labiau aptemptas maikutes.mamos tada pastebes jusu spienelius ir gal pasiulys (bent jau man taip buvo ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele00 @ 2011 07 12, 14:02)
mergaites,jei jusu Mamos nenuperka liemeneles,namuose nesiokit kuo labiau aptemptas maikutes.mamos  tada pastebes jusu spienelius ir gal pasiulys (bent jau man taip buvo ) smile.gif

Nu va, realus patarimas toms, kurios bijo prasyti smile.gif Maikute dar ir sviesios spalvos turetu buti, kad viskas persimatytu. O jei dar pasakysi, kad taip apsirengusi zadi eiti i mokykla... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele5 @ 2011 07 09, 22:08)
As jos klausiau, gal nori kitokios? be pakietinimo?Rodziau jai pavyzdziu o ji ne ir viskas, as vis klausiu jis kodel, bet ji man neatsako, bando nutraukti pokalbi, arba keisti tema, ar sako, kad eina i lauka... nebezinau ka daryti  verysad.gif

Nemanau,kad reiketu dukra versti nesioti liemenele. Pvz as anksti pradejau bresti ir man budavo nejauku kieme lakstyti su kitais vaikais kai matosi speneliai, nes jie pradejo i tai atkreipti demesi, rengiausi laisvais drabuziais, o stai uzsidejus liemenele drovejausi ja nesioti,nes is mano bendraamziu ju niekas daugiau nenesiojo (ypac nejauku per kuno kulturos pamokas).
Gal ir Jusu dukrai kyla kokiu nepatogumu. Tegul ja turisi ir uzsides kai nores, po truputi apsipras. Viena kart uzsides po namus panesios,kita kart siuksiu ismesti iseis su ja.. As irgi tai uzsidedavau,tai nusiimdavau, kol atradau,kaip patogu. Jei liemeneles ne neima, neuzkiskite savo spintoje,bet padekite ten,kur butu dukrai pastebima ir pasiekiama, kad kuomet nores,galetu ja pasiimti.
Atsakyti
na, man tik 12, bet mama man pirma lienenuka nupirko 11, tai toks minkstas, ploniukas buvo, o veliau, po kokiu 4 menesiu nupirko tikra
lyg niekur nieko uzejo i sepala ir pradejo sau rinktis liemenuka, as pamaciau viena grazu ir uzsiziurejau i ji, o mama ir sako :"gal pasimatuot nori?", tj namuose pries veidrodi gal kokia valanda staipiaus, kokia didele pasijauciau.... smile.gif smile.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O man paprasčiausiai keista, kai merginos bijo kalbėtis su mamomis, juk jos jūsų minčių neskaito, jeigu neprašot, vadinasi nereikia ir tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif paskaičiau truputi šia tema. smile.gif man 14, o lemenuka pradejau nešiot maždaug 11m. Labai nenorejau, bet kai matydavos per aptemtus rubus viskas, tai nejaukiai budavo. Kartais ryte pamiršdavau užsidet, taip ir išeidavau į mokykla... O poto, kai pripratau, tai kankindavau mamą parduotuvese.. biggrin.gif mama, noriu rožinio. Dar su hello kitty ar pan. biggrin.gif didele jau jaučiaus. biggrin.gif o dabar kai vakare namuos apsimaunu dideli megztuka ar maikute, tai ir be lemenuko megstu pabut. smile.gif o mergaitems, kurioms nejauku but su lemenuku, tai patariu ir nesidet. smile.gif kai suprasit, kad jau reikia, tada ir pradekit nesiot. wink.gif
Atsakyti