Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Manau, liemenėlę reikia pradėt dėvėt tada, kai pradeda augt krūtinė. Paprastai tas laikas sutampa su mėnesinių atsiradimu. Liemenėlė turėtų būti pritaikyta pagal krūtinės formą, petnešėlių ilgis sureguliuotas kad nespaustų ir nekristų, žodžiu, kad nesijaustum nepatogiai. O priprasti reikia laiko- aš ir pati, pamenu, vis bijojau, kad neatsisegtų, kad petnešėlės nepasimatytų... 4u.gif
Atsakyti
oj atrodo tokia smulkme o taip visi stresuoja....mergaiciukes jei nerandate kaip prie mamos prieiti pradekit per aplinkui paklausinekit mama kada pirko sau pirma liemenele,kaip ji jautesi ir t.t gal taip pavyks susisneketi.Mes tai su mergaitem tas kalbas jau nuo 7eriu m pradejom,pernai 11-o gimtadienio proga uzsiprase knygos apie mergaites,perskaite ka nesuprato vis dar paklausineja,ir liemenele pirkom kaip elementaru drabuzeli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amfitritė* @ 2011 06 22, 11:20)
Pirmąją liemenėlę nupirko mama (ten net ne liemenėlė, o sprotinė maikutė) Vėliau atidavė draugė kelias ir nupirko 1 mama. Išaugus prašiau nuprikt, bet teko pačiai taupytis pinigus ir pirktis  verysad.gif dabar vėl reikia, bet kai pasakau, ji lyg ir supratingai pasižiūri ir atsako, bet vis tiek joks veiksmas nevyksta. Ką patartumėt sakyt, kad mama nesakytų, kad zyziu, bet atkrteiptų į tai dėmesį ir pagaliau nupirktų?  blush2.gif

Na žinai, jei mama vis dar nenuperka, bandyk taip( biškiuką jumoro forma):" Mama, man labai skubiai reikia liemenėlės, nes negaliu net į lauką išeit. Kada nupirksi?"
O šiaip dažnai mamos galvoja, kad tai nėra skubu ir nelabai būtina, o dar užmiršta per visokius rūpesčius. Tad kartais ir pazyzti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Bent jau aš, kai man buvo 11m. mamai parašiau laišką. 4u.gif . Parašiau ir kitą dieną, kai važiavom į "akropolį" , mama pati pasiūlė. wink.gif. Dabar viskas daug lengviau. biggrin.gif.
Atsakyti
Ach.Pamenu aš savo pirmąją tikrą liemenėlę.Mama iš Londono parvežė,kai buvo..gal 12 metų.Pirmą kartą užsidėjusi maniau,kad tai kankinimo įtaisas lotuliukas.gif Visur spaudė,nepatogu doh.gif Tai panešiodavau tą tikrąją kokias 3 val.ir tada vėl ilsėdavausi su tuo sportiniu tipo lotuliukas.gif Prisiminus,net verkt iš juoko norisi. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 07 03, 16:09)
Ach.Pamenu aš savo pirmąją tikrą liemenėlę.Mama iš Londono parvežė,kai buvo..gal 12 metų.Pirmą kartą užsidėjusi maniau,kad tai kankinimo įtaisas lotuliukas.gif  Visur spaudė,nepatogu doh.gif  Tai panešiodavau tą tikrąją kokias 3 val.ir tada vėl ilsėdavausi su tuo sportiniu tipo lotuliukas.gif Prisiminus,net verkt iš juoko norisi. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Ir man pirmoji paliko nekokius prisiminimus. O dar pradėjau nešioti pirma iš mergaičių klasėje, tai nekoks jausmas buvo doh.gif Stengdavausi, kad tik nepasimatytų per maikutę fizinio pamokoje( gerai, kad anais laikais dar uniformas dėvėjom, tai per ją nesimatė biggrin.gif )...
Atsakyti
Man pirmą liemenėlę mama nupirko, kai man buvo vienuolika. Tiesiog nepatogiai jausdavausi per kūno kultūros pamokas. Aš kažkaip bijau su mama kalbėtis apie tokius dalykus, tai parašiau laišką. Kitą dieną jau turėjau liemenėlę. blush2.gif biggrin.gif

(dabar man beveik 13m.)

Atsakyti
Visos temos neskaičiau, bet niekaip nesuprantu, kodėl negali mama su dukra pasikalbėti ar reikia dukrai liemenėlės? g.gif Ir kokia čia gali būti gėda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agurčikas: 07 liepos 2011 - 12:19
Nepirkau nei vienos liemenėlės.Visas perkasi pati dukra.Pradžioje net nedavė skalbti,skalbdavosi pati.Dabar jau baigiu prikalbinti,kad aš išskalbsiu. g.gif Ir visus rūbus,batus perkasi pati,na gal tik striukes,paltus,didesnius rūbus padedame mes,rudenį bus 15 metų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele5 @ 2011 06 20, 15:15)
Noriu kad jai daili krutine uzaugtu ir veliau nesigailetu...  verysad.gif

liemenele neturi itakos krutu formai, tai mitas 4u.gif
ir dar su pakietinimais nupirkot doh.gif juk nepatogu doh.gif

paziurekit ka nors tokio:
user posted image
arba topa:
user posted image

o jeigu tai principine problema (gedijasi deveti liemenele), tai juk galima pora maikuciu viena ant kitos susluoksniuoti, kad krutys nepersisviestu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 07 liepos 2011 - 17:04
Man niekas nieko nepirko.
Tėvai buvo užsieny,su močiute tuo metu gyvenau,buvo ar tai 10 ar 11 metų,kad jau krutinė buvo šiokia tokia,tokios mažos uogytės atsikišusios lotuliukas.gif
Dažnai pas mus kaimynė ateidavo,rūbų savo dukros atnešdavo ,ir tarp jų buvo 3 liemenukai mažo dydžio.Na taip ir pradėjau nešioti.Vieną greitai išaugau,o kitą gal 2 metus nesiojau.Buvo be jokių pakietinimų,paprasti,medžiaginiai,nuskalbti,bet prisimenu kaip būdavo sunku priprast.Vis jausdavosi tas liemenukas ant manęs,maišydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 07 07, 18:02)
liemenele neturi itakos krutu formai, tai mitas  4u.gif
ir dar su pakietinimais nupirkot  doh.gif juk nepatogu  doh.gif

paziurekit ka nors tokio:
user posted image
arba topa:
user posted image

o jeigu tai principine problema (gedijasi deveti liemenele), tai juk galima pora maikuciu viena ant kitos susluoksniuoti, kad krutys nepersisviestu.

As jos klausiau, gal nori kitokios? be pakietinimo?Rodziau jai pavyzdziu o ji ne ir viskas, as vis klausiu jis kodel, bet ji man neatsako, bando nutraukti pokalbi, arba keisti tema, ar sako, kad eina i lauka... nebezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti